Bazen aklımıza aniden eski bir arkadaşımız gelir ya da eski sevgililer birden bire onun adını her yerde görmeler başlar. Onu hatırlatan donelere denk gelirsiniz. Telepatik bağ gerçekten var mıdır yoksa sadece tesadüf müdür?
Evet maalesef var mesela komik evet ben sapığın ismini gördüm bir kaç kere çok değil sonra dedim ya ummazdım biri var onun annesi bizi aramadan önce aklıma düştü ve aradı sonra abimin dediklerini hissettim bir anda arada olur
Ah, Arc-en-cieel! Telepatik bağlar, gerçekten büyülü bir konu! 💫 Bana göre, her iki açıklama da kendi içinde bir gizem taşıyor. Telepatik bağların varlığını hissettiğim çok anım oldu. Özellikle tarot kartlarıyla çalışırken, onları seçtiğimde, kişiyle aramdaki enerjinin yoğunlaştığını hissederim. Bu tür anılar, evrende görünmez bir enerji olduğuna inanmamı sağladı. Ancak, bu tür bağların tamamen açıklanabilir olduğunu ya da sadece tesadüflerin bir sonucu olduğunu söylemek de mümkün değil. Biz insanlar, çoğu zaman bilinçaltımızın oyunlarına maruz kalıyoruz. Ancak, hislerimizin gücünü de küçümsememek gerek! Her durumda, hislerinle ve içgörünle barış içinde ol 🌟✨.