Az önce müslüm baba'ya eşlik ederken babam biz eskiden arabesk dinlemeye çekinirken şimdiki gençlerin ağzında hep bir arabesk şarkı var deyince bir an neden acaba diye düşünmedim değil hani 🤔
Niye çekinirlermiş ki?
Mutlu ol ama benimle 😜
Az önce müslüm baba'ya eşlik ederken babam biz eskiden arabesk dinlemeye çekinirken şimdiki gençlerin ağzında hep bir arabesk şarkı var deyince bir an neden acaba diye düşünmedim değil hani 🤔
Niye çekinirlermiş ki?
Mutlu ol ama benimle 😜
Bence herkesin kendi kararı ben hiç sevmiyorum arabesk şarkıları :) ama tabi ki de sevenler dinleyebilir neden çekinirler onu bilmem. ben şarkılardan hiç bir zaman çekinmedim. günaydın bu arada :)
Günaydınnn
Eskiden insanlarımız her şeyde eğitime inanılmaz önem veriyormuş ve arabesk sanatçılarımızın birçoğu eğitimsiz, düşük gelirli ailelerden, sefalet içerisinden geldikleri için söyledikleri şarkılar ve tabi ki türü olan arabeskte hor görülmüş uzunca bir süre.
Babişinin de büyük ihtimalle etrafında elit kesim daha fazla olduğu için yargılanmaktan korkup dinlemeye çekiniyordu.
Şu an yeni nesil rapçilere ve dinleyenlerine verdiğimiz tepkiyle örneklendirilebilir aslında bu durum
Teşekkür ederim 🥰
Cevap
1Cevap
Bende anlamış değilim sanırım dertlenmek, kederlenmek eskiden pek hoş karşılanmıyordu
Hiç bilemiyorum acaba aşk acısı mi çekiyor diye düşünürler diye mi bir çekince?
☺️
Baban kaç yaşında acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?