Aile & Toplum Yaradan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaradan var mı? Yol gösterin bana. var yok var ama dinlerdeki gibi değil banane awq Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaradan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence var big bang doğruysa var olmalı hidrojeni oraya kim. Koydu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl dogru diyorsun su kalemin bile yaratıcısı varsa.. demi Yorumla bunasııladam +1 yıl Ama bana kalırsa dinler yok onlarıda biz insanlar yaratmış. Özellikle tarıma uretim toplumuna geçince oluşmuş hersey Yorumla Soran +1 yıl dinler olmazsa insanlar hayatta daha yaratıcı amaçlar edinirler ve bu kapitalistlerin, siyasilerin ve en önemlisi din tüccarlarının işine gelmez. Yorumla bunasııladam +1 yıl Aynen öyle, kitapları açıp okuyorsun hatalar var. Bariz ınsan yazması şeyler Yorumla
concertamx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl var çok 0 1 Yorumla KevserMert +1 yıl Mesaj at bana xperim yetmiyor benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence var big bang doğruysa var olmalı hidrojeni oraya kim. Koydu
dogru diyorsun su kalemin bile yaratıcısı varsa.. demi
Ama bana kalırsa dinler yok onlarıda biz insanlar yaratmış. Özellikle tarıma uretim toplumuna geçince oluşmuş hersey
dinler olmazsa insanlar hayatta daha yaratıcı amaçlar edinirler ve bu kapitalistlerin, siyasilerin ve en önemlisi din tüccarlarının işine gelmez.
Aynen öyle, kitapları açıp okuyorsun hatalar var. Bariz ınsan yazması şeyler
var çok
Mesaj at bana xperim yetmiyor benim