Sizce bir insan anne, baba, eş, dost olmak üzere hiç kimsenin sevgisini hissetmeden yaşayabilir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sevginin insanlar için önemli bir duygu olduğunu ve sevgi olmadan yaşamanın zor olabileceğini düşünüyorum. ben de hiç sevilmedim çünkü. Sevgi, insanlara bağlılık, güvenlik ve mutluluk duyguları sağlayabilir. Sevgi olmadan, insanlar yalnız, izole ve mutsuz hissedebilirler. Sevgisiz yaşamak mümkün olsa da, sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam sürmek için çok zordur. Sevgi, insan yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır ve onsuz tam olarak yaşayamayız. Umarım bu yardımcı olur. Başka sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin.
sevginin insanlar için önemli bir duygu olduğunu ve sevgi olmadan yaşamanın zor olabileceğini düşünüyorum. ben de hiç sevilmedim çünkü. Sevgi, insanlara bağlılık, güvenlik ve mutluluk duyguları sağlayabilir. Sevgi olmadan, insanlar yalnız, izole ve mutsuz hissedebilirler. Sevgisiz yaşamak mümkün olsa da, sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam sürmek için çok zordur. Sevgi, insan yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır ve onsuz tam olarak yaşayamayız. Umarım bu yardımcı olur. Başka sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin.
Cevap
33Cevap
bence yaşanmaz en azından ben yaşayamam ufacık sevgi görmediğimde bile değersiz hissedip ağlıyorum hemen elimde olmadan
Evet ben öyle yaşıyorum, yapayalnız kimsesiz 😭. Hahahaha umrumda değil aile aşk çıkarco dostlar vs 😂 Böyle iyiyim kimseye maddi manevi muhtaç değilim 🤣
O duyargalarım ölüm döşeğinde. Kolsuz bacaksız yaşamaya alışmak gibi düşün.
Darbeler insanı bu hale getiriyor. Deli gibi seviyorsun umursamıyorlar can yakıyorlar iş işten geçtikten sonra Sende artık Canavarlaşınca özür diliyorlarda ne fayda. Artık %5 anca belki hislerim vardır. Alıştım kendime yetebilmeye.
Dinsizin hakkından İmansız gelir 😎
O zamanda gerekeni yapmak lazım
Bazı kişiler kaldırır bazı kişiler kaldırmaz. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez.
Evet, yaşayabiliyorsun. Ama gerçekten yaşıyor musun orası tartışılır.
Mümkün değil öyle yaşamaya çalışan da da muhakkak sıkıntılar oluşur.
Kimi insan sevgiyi kabul etmeden yaşayabiliyor ama öyle yaşamayı seçtiği için yargılamak doğru bir tutum olmaz bence
Sevgiyi bilmeyene zorla sevgi gösteremezsin ki kardeşim. O insan seçimini sevgisizlikten yana yapmıştır, sen ona sevgi göstermeye çalışırsan agresifleşme olur ve kendini savunmaya başlar çünkü bilmiyor ne demek olduğunu. Kendi kendine öğrenmek istemediği müddetçe de asla başkalarından gelen sevgiyi kabul etmeyecektir. Ya o insanı o haliyle kabul edeceksin, ya da sana ayak uydurmadığı için hayatından çıkaracaksın
Mümkün, insan kendi kendine de yetebilen bir varlık. Bunu öğrendikten sonra zaten bir başkasının vereceği sevgiye ihtiyaç duymuyor..
Baktığımız zaman bu da kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Kimi kendi sevgisi ile yetinir kimi bir başkasınınkine de ihtiyaç duyar..
Bununla alakalı yapılan deneyler gösteriyorki sevgisiz yaşam olmaz.
Ben yaşıyorum işte.
Sevilmek için nabza göre şerbet verebilmem lazım.
Ama ben gerçekleri dile getiririm.
Kimsenin yüzüne soylemedigim şeyi arkasındanda konuşmam.
Bu dobraligin bana getirdiği negatif etkide kimsenin sevmemesi. 🤷🏻♂️
Sevgisiz insanın psikolojisi sağlıklı olmaz bozuk olur sevgi şart
Yaşayabilirsin ama hep bir tarafın eksik olarak yaşarsın. Hayatında en az birinin seni çok sevmesi şart bence. Bu annen olabilir baban olabilir, eşin olabilir. olabilir de olabilir :)
Yaşıyoruz aslanlar gibi
Sevgiye muhtaçtım ben bir zamanlar Sevdim de ne oldu anlayamadım İnanamam artık beni sevene
Ben bu yüzden oldum dertler insanı dertler insanı
Sevgisiz yaşarsın elbet ama hep bişeyler eksik gelir, içinde bi boşluk hissedersin, ne yaparsan yap tam olarak mutlu olamazsın
Yaşanır da ne gerek var ki?
Bir yerde patlak verir
Sevgi her canlının ihtiyacı olan bişey onsuz olmaz
Mümkün değil her şey sevgi üzerine kurulu.
Annemin sevgisi olmadan yaşayamam.
Sevgisiz hayat yaşanmaz
Sevgi yaşamak için yeterlimi?
2 yıldır öyle yaşıyorum. Demek ki mümkün
He onlar seviyor ben sevgili manasında anladım pardon
Öyle yaşıyorum la zaten
Yaşıyoruz işte dmckdmxksmxkdk
Sevgi vardır hep… gör yeter
Yaşar ama eksik kalır
Allah isterse yaşar ama çok zor.
Hayatta yalnızca parasız yaşayamazsınız.
(tecrübe ile sabittir) yaşanır.
mis gibi yaşamak demek
hayır
Değil
Mümkün değil
Yaşanmaz
Degil
Mümkün değil
yalnızlık zor
Ben öyle yaşıyorum yalniz kimsesiz alistim
Sevgisiz yaşıyorum ki zaten :))
hayatında birine ihtiyacın var senin