Güncellemeler
+1 yıl
Uzak mesafe ilişkim var ben izmirliyim. O urfada sizce yapabilir miyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinin karekterine sadakatine saygısına duruşu ve ağırlığına bitiyorum 2 yıl oldu. İzmirli erkekler eline su dökemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vallahi gitiim pişman deilim ama yaşanılcak bir yer değil insanlar cahil hava çok sıcak kurak bide çok dilenci çocuğundan tutta baya var diyarbakıra git daha iyi hiç pişman olmazsın
Nefret ederim
Sen izmirlisin o ise allahın hanzosu
Çevrende var mı Urfalı biri hanzo nasıl oluyor
Genelde öyleler adam akıllı yemek yemesini bilemezler sonra hep hamzolardır hep teslerer çok sinirliler yani namus meselesi çok yaparlar yani aşiret konular var olmasa bile hep silah işleri vurma kan davaları vs. Sana öyle yok dese bile inanma iş işten geçtikten sonra çok pişman olursun
Evet aşiretler çok kıskanıyor giyimime falan çok karışıyor
Bu arada bu söylediklerinin hepsi ailesine var
Bak erkek olduğum halde bunları söylüyorum yani kız olsam hiç başlamadan bitiririm. şuanda sana iyi gibi davranı ama ilerde hep kısıtlar hep kendi sözünün geçmesini ister. Ayrıldığında ise peşini bırakmaz yani bir hata etsen burnundan getirir vallaha ölüme kadar götürürler.. şuanda bişey yokken bence mesafe koy. İzmirli veya akdeniz civarı veya modern insanlarla tanış derim. Bende doğuluyum fakat bizim ki hakiki doğu değil urfa , gaziantep mardin gibi normal ığdır civarları.. ama kan akan bölge istiyorsan adıyaman, urfa , gaziantep vs. az çok anlamissindir dedigimi.. fazla bisey yazmak istemiyorum çekiniyorum napcaklari belli olmaz
Aşırı korktum biliyor musun ürktüm herkes diyordu ayrıl sen orfs yapamazsın diyodu bana toz pembe gibi anlatıyor her şeyi şu an çok tırstım
Şu ezan vaktinde imana gelirsin umarim
Yoksa yaşayacagini pek sanmiyorum eger yasamak istemiyorsan evlen