Ben 14 yaşımdayken annem beni terk etti. 7 senelik yalnızlıktan sonra babam başka bir kadınla evlendi. Evlendiklerinde kadının 1 yaşında bir kızı vardı. Şimdi 2 yaşına geldi. Kan bağımız yok. Ama çocuk o kadar seviyor ki beni, babamda alıştırdı ona bana abi desin diye. Ben evden çıkarken yırtıyor kendini abi abi diye. Ben eve gelince kucağımdan inmiyor. Babama da baba diyor zaten iyice sinirleniyorum.
Prenses yatağı gibi yatağı var ama gelip benim klasik ikea yatağımda öğlen uykusu çekiyor.
Arada kızıyorum bağırıyorum kovuyorum odamdan ama sonra insan pişman oluyor.
Her hareketi çok gözüme batıyor sinirime dokunuyor. Arada resmen bebek olduğunu unutup düşmanımmış gibi bakıyorum ona.
Çok mu abartıyorum? Bebek sonuçta ama sinirleniyorumda. Öz kardeş olsa bir zamana kadar idare ederimde böyle bilmiyorum
Saçma saçma davranıp kendimden de soğutmak istemiyorum. Nasıl davranayım ona?
Prenses yatağı gibi yatağı var ama gelip benim klasik ikea yatağımda öğlen uykusu çekiyor.
Arada kızıyorum bağırıyorum kovuyorum odamdan ama sonra insan pişman oluyor.
Her hareketi çok gözüme batıyor sinirime dokunuyor. Arada resmen bebek olduğunu unutup düşmanımmış gibi bakıyorum ona.
Çok mu abartıyorum? Bebek sonuçta ama sinirleniyorumda. Öz kardeş olsa bir zamana kadar idare ederimde böyle bilmiyorum
Saçma saçma davranıp kendimden de soğutmak istemiyorum. Nasıl davranayım ona?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuğun suçu senin sinir olduğun şey annenin seni terk etmesi Bence bunun için bir piskolopa gidebilirsin daha iyi bir çözüm yolu bulur :)
Küçücük çocuğun suçu ne çocuğa sinirleniyosun. 20 küsür yaşındasın hala ikinci evlilik olaylarını aşamadın mı
Benim babamın karısı ile problemim yok, kadın her şeyi yapıyor ev için. İşe gidiyor, evi temizleyip topluyor yemek yapıyor üstüne birde çocuk bakıyor. Ben tek problemim o bebekle 😅 demin bunu yazmadan önce kovmuştum bebeği odamdan. Sonra pişman oldum tabi oyuncak aldım gelirken. Şimdi o oyuncakla uyuyor 🥲 oyuncakta kendisinden büyük ama olsun
Ulan şu evli kadınlar daldan dala konuyor biz 1 tane bulamıyoruz. Baban onu ne ara buldu yoksa senden gizliyolarda çocuk babandan mı? Mecbur değilsin kimsenin çocuğunu çekmeye. Bir an evel kurtul o evden
O değilde nasıl bir annen varmış öyle vicdansız ya öyle anne mi olurmuş bence anne deme ona sen
Babamdan olamaz çocuk, annesi hamileyken kocası onu dövmüş. Adam hapise girmiş ve boşanmışlar. Kız beni gerçek abisi zannediyor o yüzden böyle. Anneside mahçub oluyor zaten. Ama arada abi abi diye tepemi attırıyor 😅
İyi davran üzme bebek o