Evli bir adamla birlikteyim boşanacağını söylüyor eşi evi terk etmiş sonu ne olur?

Evli bi adamla 3 yıldır birlikteyim 1 yıl benimle gorusmek için resmen denemedigi yol kalmadı 1 yıl kactım sonunda iyi veya kötü uzaktan uzaga bi ilişki yasamaya basladık öncesi evliliği beni cok ilgilendirmiyordu uzakta oldugumuz için ikimizde rahattık ve bi gün yanıma geldi bitirmek istedigimi soyledim kendime daha temiz bir sayfa acmak istedigimi yanımda bi erkegin olmasını istedigimi söyledim bitirmedi ve bunun üzerine bulundugum sehire yerleşti esi ve cocukları meemleketinde kaldı 1 yıldır yanımda 3 kere gitti toplamda cocuklarının yanına mutsuzum cocuklar için beraberim vs diyordu sevmeyen bi adam işini gücünü bulundugum yere tasır mı ve benm ailemle yanıstı onun bi cok cevresiyle tanıstım belli kısımdan hala gizliyoruz.. esiyle ilk gittiginde kavga etmişler okulların tatil oldugunda kadın ailesinin yanına gidecegini ve geri gelmeyecegini söylemişti gittide hala orada kadın ev bulucam ve oyle dava acacagım diyor cocuklarını bırakmıs ailesinin yanında fakat henuz ne kadın tarafından nede afam tarafından bi dava acılması söz konusu degil benimki abisiyle falan konustu bosanacagını söyledi cocuklar var dendi ama ufak degiller mantık bulamıyorum yaptıkları işlerde kadın dava acacagını soyluyor fakat 4 aydır acılan bir dava yok benimkinin eline koz verdi üstelik cocukları evde tek bırakarak ailesnn yanına giderek benim ki de karsı tarafın dava acmasını bekliyor henuz akıbeti çözemiyorum napmalıyım ayrılmak istiyorum senn için savaşacagım diyor bırakmıyor.
Evli bir adamla birlikteyim boşanacağını söylüyor eşi evi terk etmiş sonu ne olur?