Evden dışarı çıkamıyorum ne yapmalıyım?

Ocak ayından beri üniversiteler online olduğu için maksimum 5 kere evden dışarı çıkmışımdır market alışverişi doktor kontrolü falan dahil, yine onlar için çıkabiliyordum dışarı ama artık hiç çıkamıyorum. Geçen senelerde evde durmaktan korkardım gece saatlerine kadar çalışırdım boş zamanım olmazdı şimdi hem mental hem fiziksel açıdan kendimi mahvettim bir de dış görüşüm konusunda kompleks edindim dışarıda herkes tipime bakıp gülecekmiş gibi geliyor. Kompleksim ve dışarı çıkmama konusundaki ısrarım yüzünden benimle arkadaşlığını bitirenler oldu. Bunları geçtim, arada diyorum bari kapı önüne çıkayım yürüyeyim ama annem kıyafetime acayip derecede karışıyor zaten onun zoruyla tesettürlüyüm yine de karışıyor ferace giysem yine bir şey buluyor yok yandan bir tel saçın çıktı yok bileğin tam ortulmemis yok esarbin cok renkli. Durum böyle olunca (hatta aslında böyle bir durum oldugu icin) disari cikmak istemiyorum. Mutlu degilim bu durumdan, ne yapmaliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Kiyafet mevzusu gecen senelerde olmuyordu cunku yazlari okulumdan dolayi okuduğum sehirde kaliyodum yine tesetturluydum ama gomlek vesaire giyiyordum
Evden dışarı çıkamıyorum ne yapmalıyım?