kardesimle kurabiye yaptik ama simdi tekim baska yapacak bir sey de bulamadim
animasyon filmler izlemeyi seviyorum o olabilir ya da baska önerilrriniz var mi
kardesimle kurabiye yaptik ama simdi tekim baska yapacak bir sey de bulamadim
animasyon filmler izlemeyi seviyorum o olabilir ya da baska önerilrriniz var mi
İyi günler Sevdiğiniz filmleri veya dizileri izlemek için zaman ayırabilirsiniz. Atıştırmalıklar hazırlayarak keyifli bir film veya dizi maratonu yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte oyun oynamak eğlenceli olabilir. Kart oyunları, masa oyunları veya video oyunları gibi çeşitli oyunları tercih edebilirsiniz. Birlikte yeni bir tarif denemek veya birlikte bir şeyler pişirmek keyifli olabilir. Örneğin, pizza, kurabiye veya pasta yapabilirsiniz. Evinizde dans edebileceğiniz veya müzik çalabileceğiniz bir parti düzenleyebilirsiniz. Sevdiğiniz şarkıları çalarak dans edebilir veya şarkı söyleyebilirsiniz. Sudoku, bulmaca kitapları, jigsaw puzzle gibi zihinsel aktiviteler yapabilirsiniz. Bu tür oyunlar hem eğlenceli hem de zihinsel olarak uyarıcı olabilir.
🩷😊tesekkur ederim guzel fikirler aldim
Cevap
3Cevap
Kitap oku. Kitabın yoksa wattpad indir kitap önerebilirim
olur önerir misin wattpadim var
Sokak nöbetçileri, beyaz leke, ateşpare, saka ve sanrı ama en çok Emare öneririm biraz ağır bir kitap ama başlarda o kadar ağır değil bölüm gelmeye devam ediyor
sokak nöbetçilerini duymuştum ona herkes çok güzel diyor teşekkür ederim ekliycem hepsini🩷🩷
puzzle
cok severim ama evde yokki
Coco izle
bakicamm tesekkur ederim🩷
Mısır yapın :(
Veya tabuu gibi oyun oynayın telefondan
misir yapmaya korkuyorum
Yaparsın bee kolay
Yaramazlık yapabilirsin mesela
Spor yap
bu saatte olur mu ki
Olur