Büyük baskı ile yetişen hayalleri olan 19 yaşında bir genç kızım geç mi? Detaya bakın hayallerimden bahsetmek istiyorım? Tükendim?

Çok güzel kız ve derslerinde başarılı, akıllı denilip kıskanılan bir kız oldum hep. Açık giyinenlere özenirdim ( açığım ama kapalı giyindim hep) ailem kısıtladı çünkü
Sosyal ve bakımlı güçlü kadın olmak hayalimdi. Başarılı ve güçlü de oldum. Başarılarla geçti hayatım. Annem ve yeğenleri ben başarılıyım diye erkek gibisin der küçümser ve dalga geçerlerdi çok ağlattılar beni. İçime kapandım. Karamsarlığa düştüm ve üniversite yi kazanamadım. Üçüncü kez üniversite sınavına girip hayalimde ki hayatı yaşamak için geç mi sizce? Çok yoruldum. Ayrıca istediğim givi giyinmek, her kültürden insana ile tanışmak istiyorum. Çok güzelsin diyor arkadaşlarım. Ailem çok baskıcı diye üzülüyorlar bana. Herkes çok olgun kız diyor ayrıca benim için. Mutsuzum, öfkeliyim ahım çok alındı. Üçüncü KS sınava girme düşüncesi bana geç kalmışlık hissi yaratıyor ama hayalimde ki kadın için üniversite ye gitmem laızm. Annem ve küçümseyen yeğenleri gibi koda beklemek en büyük korkum. Geç mi kaldım
Büyük baskı ile yetişen hayalleri olan 19 yaşında bir genç kızım geç mi? Detaya bakın hayallerimden bahsetmek istiyorım? Tükendim?