Çok güzel kız ve derslerinde başarılı, akıllı denilip kıskanılan bir kız oldum hep. Açık giyinenlere özenirdim ( açığım ama kapalı giyindim hep) ailem kısıtladı çünkü
Sosyal ve bakımlı güçlü kadın olmak hayalimdi. Başarılı ve güçlü de oldum. Başarılarla geçti hayatım. Annem ve yeğenleri ben başarılıyım diye erkek gibisin der küçümser ve dalga geçerlerdi çok ağlattılar beni. İçime kapandım. Karamsarlığa düştüm ve üniversite yi kazanamadım. Üçüncü kez üniversite sınavına girip hayalimde ki hayatı yaşamak için geç mi sizce? Çok yoruldum. Ayrıca istediğim givi giyinmek, her kültürden insana ile tanışmak istiyorum. Çok güzelsin diyor arkadaşlarım. Ailem çok baskıcı diye üzülüyorlar bana. Herkes çok olgun kız diyor ayrıca benim için. Mutsuzum, öfkeliyim ahım çok alındı. Üçüncü KS sınava girme düşüncesi bana geç kalmışlık hissi yaratıyor ama hayalimde ki kadın için üniversite ye gitmem laızm. Annem ve küçümseyen yeğenleri gibi koda beklemek en büyük korkum. Geç mi kaldım
Sosyal ve bakımlı güçlü kadın olmak hayalimdi. Başarılı ve güçlü de oldum. Başarılarla geçti hayatım. Annem ve yeğenleri ben başarılıyım diye erkek gibisin der küçümser ve dalga geçerlerdi çok ağlattılar beni. İçime kapandım. Karamsarlığa düştüm ve üniversite yi kazanamadım. Üçüncü kez üniversite sınavına girip hayalimde ki hayatı yaşamak için geç mi sizce? Çok yoruldum. Ayrıca istediğim givi giyinmek, her kültürden insana ile tanışmak istiyorum. Çok güzelsin diyor arkadaşlarım. Ailem çok baskıcı diye üzülüyorlar bana. Herkes çok olgun kız diyor ayrıca benim için. Mutsuzum, öfkeliyim ahım çok alındı. Üçüncü KS sınava girme düşüncesi bana geç kalmışlık hissi yaratıyor ama hayalimde ki kadın için üniversite ye gitmem laızm. Annem ve küçümseyen yeğenleri gibi koda beklemek en büyük korkum. Geç mi kaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir şey için geç değil ama geçen her dk gecikmeye devam ediyoruz
Dışarıdan birisi sorsa Ben de geç değil derdim de. Coğrafya kader cidden sanırım. Akraba dedikodusu, anne babanın ağır sözleri. Tükendim ölsem keşke şu hayatta elle tutulur tek başarım ve ağır başlılışım kalmıştı
Laflamak ister misin aklım yettiğince anlatayım kendi dönüm noktalarımı
Olur yazıyorum
Güzellik ve giyimim bi önemi yok sen heves etmişsin. Hayalin için sınava gir tabi ama artık bu zamanda okuyan da bisey olamıyo
Aşk şöyle. Neyden kısıtlanırsan sana o cazip gelir
Belkide ablacım
Üçüncü kez sınava girmek 20 yaşın da üniversiteye başlamak yine d egeç dğeil mi
Hayalim değil de biraz aile zorlaması diyelim benim d e kafam karıştı. Ailem yüzünden kendi kararını veremıyoum
Biraz geç oluyor evet. Ailen istemedikçe sen inat edip daha çok istiyosun belkide hayalin üniversiteye gitmek bile değil.
Hayır okumak kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyorum. Ne yapacagımı şaşırdım ya off
Hangi bölümü istiyosun
Öğretmenlik
Çok basit düşünüyorsun.
Sadece giyime odaklanmissin.
Bu bakis acısıyla bir ilerleme olmaz
Sadece giyme mi? Başarılı güçlü diyor orada. Kariyer çok istiyorım. Annem ve yeğenleri hep koca derdinde old öyle kız ol mam
Küçükken aşağılandım hep inek diye üniversite sınavı son cuma gelmeden önce leri kulağıma geldi jeşke bizde süs derdinde değil onun gibi ders odaklı olup kimseye yüz vermedeydik diye. Hiç mutlu olamazlar inşallah
Tamam ama dönüp dolaşıp özgür değilim kıyafette kıyafet deyip bir şekilde oraya bağlamışsın.
Gelelim. sana.
İstedikten sonra her şey olur.
İstersen bir planlama yapalım.
Çevreye takilmamalisin artik
Neyde kısıtlanırsan o konuda takıntılı olursun. Ben kolsuz giydim diye dayak yedim babamdan zoruma gidiyor bazı şeyler. Düğüne kezban gibi giderdim. Salona yürüyene kadar yüzümü kapatırdım utandığımdan. Travma kaldı bunlar hep gerekirse gtumu açıp çıkarım sokağa bıktım baskıdsn
Yav giyim neyse d e gideyim şu üniversite ye ailem hatta okuma kafasında. Aynı seviyede olduğum dersleir in aynı oldugu arkadaşlar m diş hekimliği, mühendislik falan kaza Dı canım acıyor
Sende kazanabilirsin.
Sınava 1 yıl var ve çok şey değişir bu konuda
20 yaşında başlıcam üniversite ye ama çok geç değil mi
Sen bana yazarmisin gzldn ciktim
Güzelsen yazan çok oluyordur sakın aşk peşine düşüp dersleri aksatma
uzun zaman önce attım soruyu nerden buldun 😂
Bir sevgilim oldu lise sonda toparlayamıyorum dersleri. Komik gelecek sana ama büyü yapmışlar. Acaba ondan mı giremiyorum üniversite ye? İlk mezuna aldığım yıldı sıralamam daha da gerilemiş çok kötüyüm
Derslerim mahvoldu ya yazıcsm gidicem galiba dört yıllık gelen yere bıktım
Geç değil hiçbir zaman