Geç sevgilisi olmuş geç insanlarla kaynaşmış geç okumuş geç işte.
Sanki daha genç biri gibi her şeye heyecan duyması itici mi bir insanın?
Geç sevgilisi olmuş geç insanlarla kaynaşmış geç okumuş geç işte.
Sanki daha genç biri gibi her şeye heyecan duyması itici mi bir insanın?
Hayatta birçok deneyim yaşamış bir kişi veya "geç yaşamış" bir kişi her zaman ilginç ve değerli bir perspektife sahip olabilir. Deneyimler, insanların büyümesine, olgunlaşmasına ve öğrenmesine katkıda bulunabilir. Ancak bu deneyimlerin kişinin kişiliği, davranışları ve genel tavırları üzerinde nasıl bir etki yaptığı, kişinin kendisi ve çevresiyle nasıl ilişki kurduğu önemlidir. Bir kişinin yaşadığı deneyimlerin diğer insanlar tarafından "heyecansız" veya "heyecan verici" olarak algılanması, kişisel tercihlere, ilgi alanlarına ve değerlere bağlıdır. Birinin yaşadığı deneyimleri başkalarının ilginç veya çekici bulup bulmaması, kişisel zevklere ve perspektiflere göre değişebilir. Sonuç olarak, bir kişinin hayatta çok şey yaşamış olması veya deneyim sahibi olması onu otomatik olarak "heyecan verici" veya "heyecan verici olmayan" biri yapmaz. İnsanların ilgi ve çekicilik açısından neye değer verdiği kişiseldir ve her insan farklıdır. Önemli olan, bir kişiyle ilişki kurarken ve tanırken, kişinin kendisi ve deneyimleri hakkında dürüst ve açık iletişim kurmak, böylece her iki tarafın da birbirini daha iyi anlamasını sağlamaktır.
Hayır
Ben 27 yaşındayım
Doğduğumdan beri cinsel ilişki yaşamadım
Sevgilim olmadı
Ben ezik miyim peki?
Evet çoğu insana göre öyle ama alakası yok
Olmayınca olmuyor
Belki de alnına yazılmamış
Sevgilisi olmayan erkeklere kızlar bakmaz
Sevgilisi olan erkeğe bakar
Sevgilisi olmayan insanı muhtemelen yargıladıkları için
Bu çocuğun sevgilisi yok olmamış demek ki beceremiyor ya da konuşmayı bilmiyor veya kötü biri veya tecrübesiz dir diye kızlar yaklaşmaz
Misal ben
p*rno sektörüne girdim diye
Bana gelip
Senin sevgilin olmayacak sırf bu işe girdiğin için
Sen unut
Sen boşuna umutlanma
Kızlar sana bakmaz boşuna uğraşma gibi
Ne var yani?
Bir tek Türkiye'de geçerli bu
Yurtdışında p*rno kadınlar çok
Türkiye'de evet sevgilim olmaz
Amerika'da olsaydım bunu diyenlerin yüzüne sevgilerimle selfie çeker vururdum
Ben p*hb discordun da ki insanları görüyorum birde bizdekileri görüyorum
O discordda meets diye kanalda her türlü kadın erkek buluşup selfie çekip kanala yükleyen var
Genç kızlar
Ölgün kadınlar
50 yaşında kadın bile
Var
Oradaki insan toplumu
Yargısız, sorgusuz
Suç aramaz
Bizdekiler ota boka suç arar
Ben de 34 yaşındayım hayatta herşeye geç kaldım daha hiçbir şeyi yaşayamadım gençliğim hep eve işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti hiç gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim ortamlara giremedim kız arkadaşım sevgilim olmadı normal arkadaşım da yok hayatı eksik yaşadım gençliğime dair yaşanmış bir güzel günüm bile olmadı iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum
iticilik yapmacıklıktan ve fıtratımıza zıt bir durumdan gelir, hangi durum için düşünecek olursak olalım... Dolayısıyla doğal olan , içinden samimiyetle gelen ve aynı doğallıkla da yansıtılan duygular itici olamaz... Gıpta edilebilir, özenilenilir kıskanılabilir ama itici olmaz. İticilik dediğim gibi yapaylıktan gelir. He ama şu da var , o kişi ben bu duyguları yaşıyorum ama acaba itici midir diye düşünüyorsa zaten kendisi de yapay olduğunun ya da içten içe bastırılmış duyguların zaman zaman yükselerek çıktığını dolayısıyla yapay durduğunu düşünüyordur ki bu soruyu soruyordur. Yani yoksa kendi doğalı olan birinin , kendi doğasında olan ve benimsediği bir şeyi itici durur mu diye sorması biraz ilginç...
Yan demek istediğim sizin için en doğalınoz neyse , içinziden hangi duyguları yaşamak , hangi heyecanlar geliyorsa o odur. ve itici değildir. ya da olsa da bunun bir önemi olmamalı
Cevap
35Cevap
Sana kim böyle hissettiriyor bilmiyorum ama İnan bana yaşanmışlıklar bıkkınlık veriyor bir süre sonra. Senin için hayat yeni başlıyor ve bu asla bir kayıp değil. Keşfedecek bir çok duygu var. Her şeyin herkes için zamanı başka. Kimi 18 yaşında evlenir, kimi 19 yaşında boşanır. Kimi 20 yaşında kendi işini kurar, kimi 30 yaşında atanmamıştır bile. Kimi çocuklu 18 yaşında olur, kimi birinin elini tutmamıştır daha gibi. Çok örnek verebilirim. En güzel şey tadı kaçmamış, suyu çıkmamış heyecanlardır bana göre. Sen mesafelisindir belki ama bu seni ne kötülüklerden korudu bilemezsin. Yeni hayatında başarılar dilerim. Her şey gönlünce olsun 😊
Sağ ol dostum :) 🌺♥️🌺
Bravo sonuna kadar katılıyorum
Benimde hayatım geç geliyor, geriden geliyor 😂
Üniversiteye üçüncü sınavda ek kontenjandan ancak girdim, herkesten sonra okulum bittiği halde şehirden ayrıldım. Yıllarca çalıştım fakat param olmadı. Askere geç gittim, hatta ceza ödedim. Döndükten sonra hayatımın ilk seksini 26 yaşında yaşadım o da geçti yani. Ayrıca geç boşalırım 😅. İlkkez gerçek bir sevgilim oldu, 5 sene sonra ayrıldık. Ayrılmaya bile geç kalmıştım.
Biriyle evlendim, yaş 35di. Baba olmak için geç kalmamak adına hemen çocuk yaptık. Ayrıca hergün işe de geç kalırım. Bu hayata gecikmiş olmanın faydası ise 39 yaşına gelmiş olmama rağmen 30 derler bana 😄
Hahhahahs cok iyi 😂
@hilalcansi aslında hiç bir şey için geç değil cümlesi bana uyuyor 😅
Aman milletden sanane ya milletin agzi torba degil ki büzesin onlar kendilerine baksinlar kimse mükemmel değil
isterse 50 yasindada heycani yasarsin istersen 100 yasindada yasarsin
duygu his senin hayat senin yarin ölsen sadece 5 dk konusacaklar hakkinda cokta takma boş ver yasa hayatini
35 e gelmiş hiç sevgilisi olmamış, biçok şeyi tatmamış çok insan var. Geç olsun güç olmasın, herşeyden önce sağlık olsun. Soruna gelince, itici değil tabikide. Olgunlaşmış biri olarak herşeyi daha aklı başında ve bilinçli yaşarsın
Ölmediğin mühdetçe geç diye bir şey yoktur. Hayal gücü eğitim deneyim derken bazen bazı şeylerin geç olması kötü değildir
Bence itici değil çekici bir şey o heyecan. İnsan sevdiğinin heyecanından mutlu olur ya
Bilmiyorum ama bende aynı durumdayım 2ay sonra 30 olucam ama ergenliğe yeni girmiş gibiyim 🤔
Saçmalama niye itici olsun geç gelen şeyler daha güzel senin mutlu olman iticilikten önemli
Ne biliyim sana itici gelir miydi mesela ilk sevgilisi olsaydın?
Herkese her imkan aynınyalta aynı zamanda verilmiyor bir çok imkan sunulmuyor. 29 yaşındasın. Şimdi yaşamayacaksında ne zaman heyecanlanacaksın?
Olsun sen yine de başlamışsın ben 32 yaşıma girecem ben başlayamıyorum en ufak şeyler dahi yapamıyorum
Gıcık insan her zaman gıcıktır yaşla yaşamla alakası yok Her dal meyve verir ancak her meyve aynı olgunlaşmaz...
Aynıyız seninle inan içinde heves olsun gerisi mühim değil. Evet geç kaldık ama hala şen şakrak enerji doluyuz
29 gayet genç bir yaş. Hiçbir şey için geç değil içinden geldiği gibi davran
niye itici olsun çekici olur. hem olgunlaşmış hem istekli heyecanlı ve aç ne güzel işte..
Hayır hayatta herkesin akışı farklı. Herkes keşke o heyecanı saklayabilse.
hersey yasandiginda.. sen simdi yasiyorsan simdidir
Yalnız değilsin inan.
Üzüldüm ve sevindim.. 🌺♥️
Yoo, olgunlukta da büyük heyecanlar bulunabilir.
Her insan için her şey zamanı farklıdır. Kimisine 18 yaşında araba alınır kimisi 50 yaşında ilk arabasını alir. Kimisi 20 sinde sevişir kimisi 40 ında vs vs
Hayır değil aksine çok tatlı bende yasitlarimin deneyimleyip bitirdiği çoğu şeyi daha deneyimlemedim
Bana itici gelmez şahsen. Geliyorsa da çekemiyor falanımdır.
29 yaş da gayet genç bir yas.
teşekkür ederim... 🌺♥️
Hayir kesinlikle degil
:) 💗
değil zamanı buymuş. 35 öncesi hedef listeni koy ve yoluna bak.
Hayır hiç de değil tam tersi her şeyde heyecanının olması o coşkunun sonmemesi çok güzel bence :)
Gec kavrami kime gore neye gore? Herkesin bir zamanı kısmeti oluyor. Aldırma bu kavramlara. Ayrica hala genc yaşın. Bu heyecanında bence cok tatli.
Eğlenmenin yası yokdur herkes eğlendiği ve isteyerek severek yapacağı şeyde heycanlanması normal dır mesela ilk araba kullanmak gibi
İçinde ki çocuğu öldürmemiş, yaşam dolu, meraklı biri olmanızdan soğuyorsalar o karşı tarafın kendi sorunu. Endişelenmeyin 😊
neden ıtıcı olsun bence cok sevımlı ınsana hayat enerjısı varır
Bazı eksiklikler zamanla tamamlanır
Emin ol geç değil
Normal yaşla ilgisi yok
Hayiiiiiiiirrrr
Tabii ki değil. Heyecan kadar güzel duygu mu var? Hem heyecanın yaşı mi olur?
bizde çoğu şeyi geç yaşadık...
Gay devrinde açılman kötü olmuş
Aksine sevindirici tatlı olur
Söz konusu para değilse şirin gelir insans
Bence daha enerjik ve daha neşelisidir :))
Değil ama ona itici gelebilir zamanla belki
Hayır değil içi ceset olanlardan iyidir
Öyle ateşli olurki anlatamam
Değil daha iyi aksine
hayır değil
Geç değil ki.
İtici değil. Ama acil müdahale gerekiyor
Neden geç olsun ya
hayır
bir farkı yok ki
Değil
Neden geç olsun ki