Doğum gününüz geldiğinde kutlaması, pastası, hediyesi gerçekleşiyor mu yoksa sıradan bir gün olarak mı geçiyor? 25. yaşıma giren benim için yine sıradan bir gün geçmektedir. 🥳😒

Doğum gününüz geldiğinde kutlaması, pastası, hediyesi gerçekleşiyor mu yoksa sıradan bir gün olarak mı geçiyor? 25. yaşıma giren benim için yine sıradan bir gün geçmektedir. 🥳😒
İlk olarak mutlu yıllar dilerim:) ve benim içim de yıllardır doğum günüm olan tarihin diger sıradan günlerden bir farkı olmuyor, kendim özel olarak hiçbir şey yapmiyorum, yapmalarına da pek izin vermiyorum) beni gerçekten seven sayan insanların güzel dileklerde bulunması bile yeterli oluyor benim için
Benmde öyle unutuldu bu yıl herkese gününü gostericem
Bir çiçegn dogum günü nasl unutulr
Kendi pastamı kendim alırm canm kendm
Nice mutlu güzellkler başarılar sanslar bu yeni yaşnda seninle olsn
Aynen öyle hic kimseye muhtac deglm parti mi istiyorm ben yaparm hediye mi istiyorm ben verirm kendm kendime bir hediyeym zaten
Gecmis doğum günün kutlu olsun.. Birkaç gün kaldı benimkine, işte olacağım.. Zaten kimse de bilmez doğum günümü, bende aman benim doğum günüm bugün kutlayın falan demem
Sevmem pek
Sağol..
Her ne kadar önemsemesemde ailem ve arkadaşlarım inatla kutluyor
Cevap
2Cevap
Bir pasta bir hediyeyle kutlanıyor (kocam sağolsun jsjsfs) onun dışında sıradan geçiyor
Aile akraba olarak kutlanıyor ben pastayı reddediyorum o yüzden pasta hep olmaz
Pasta ile geçiyor tabii ama hep aynı şekil.
Kutlanmıyor
sıradan bir gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?