Bizim sülale genelde modernistmiş. Dedem bile babasından dayak yememiş hiç.

Bizim sülale genelde modernistmiş. Dedem bile babasından dayak yememiş hiç.
Modernist bir ailem var ama ben şahsen Avrupai bir muhafazakarlığı benimsiyorum. Biraz sol değerlerde var tabi. Yaşa Yoldaş Lenin diyerekten bu cevabımı da burada bitiriyorum.
@CptSimonRiley sen sayısal bir alandan mı mezunsun?
Evet
Hangi alan?
Tıp
Latince dersleri alıyor musunuz Tip bölümünde?🤔
Latince dersi almıyoruz ancak terimler Latince oluyor sözlükten anlamlarına bakıyoruz
Hangi alanda uzmanlaşmayı düşünüyorsun peki? İnsan vücudunun neresinde bir merakın var tam olarak? Alanlar ona göre ya yanlış anlama.
Nörobilim
İnsan Beynini merak ediyorsun o zaman.
Şey beni takip etmeni istesem çok mu şey istemiş olurum😊
Aynen beyin çok karmaşık bir organ
Josef Mengele'yi duymuş muydun?
Teşekkür ederim❤️
Duydum.
Rica ederim
Sülalem çok karışık fazla modernist insanlarda var gelenekçi de ve çoğunu tanımıyorum. Yakınlarımı çok nadir görürüm açıkçası akraba bağım çok kuvvetli değil en fazla düğün, nişan, bayram gibi şeylerle buluşuyoruz.
Cevap
10Cevap
Ben konuşmuyorum akrabalar ile iyileri de vardı cahil olanları da vardı
Babam gelenekçi annemi ben de çözemedim azerbaycanın sovyet zamanından kalma saçma sapan bir düşüncede
Bende süper bir ailede büyüdüm onurla ve gururlabirde nur içinde yatsın üvey babam vardı.
Geneli modernist olmakla beraber aşırı gelenekçi bir tayfa da var tabi😅
Çok gelenekçi olduğu söylenemez babam sünnet merasimlerinden nefret eder mesela föşfldmx
Müslüman olmadığım için beni çarmıha gerecek bir ailem var, siyasal islamcı kitleden.
Modern erkek arkadaşlarımı eve alıp beraber kalabiliyoruz bir şey demezler açık ilişki yaşiyor zaten annem babam
Çekirdek ailem beni yetiştirirken modernistti. Sülalede kişiden kişiye değişiyor.
Modern 0 genelek Avrupa'da yaşıyoruz kimse kimsenin ne yaptığına karışmıyor marjinal bir hayat yani
Gelenekkkkkkçiii maalesef
İşine geldiklerine göre.
Modern bir aileye sahibim
gelenekçi berbat bi sülale
Sülalem gelenekçi ama ailem modernist
Alevi desem yeter mi?
Gelenekci
Ortaya karışık ama genelde epeyce mal tarlası gibi
İkiside yok
Gelenekçi
Modern
Gelenekcinin dibi