1 ay sonra evleniyorum. Nisanliyim Şu an. Calisiyorum ve evlilikte diğer kadin gorevi olarak görülen seylerin uzerime yıkılmasını istemiyorum. Hem disarda hem evde calisarak yukum cok agir olacak cunku.
Bu nişan surecinde de nisanlima surekli gorevler vermem gerekti. Ev temizlenecekti ve ceyizler gidip yerlestirilecekti. Biraz mız mız davransa da yapti. Is cikisi gidip halledelim dedim ya cok yorgunum, sen yapsan falan dedi bir agizlik.
Bende seninle ayni işi yapiyorum bende yorgunum ama evi biraz yerleştirmemiz lazim sonra daha cok iş birikir diger eşyalar gelince dedim. Anca oyle geldi de yaptı.
Yani yapsin da mizmizlanmasi da önemli degil. Surekli ikna etmek zor olsa da en azindan yapsin yani. Evlilikte de boyle olsun istemiyorum ve en basindan beri sıkı tutmayi dusunuyorum.
Kahvalti dahil gel sen yumurta kır, ben patates kizartayim gibi. Ben camasirlari asayım sen evi süpür ve pas pas yap gibi. Oyle bu isleri sirtlanmak istemiyorum tek basima.
Evde olsam, ev hanimi olsam neyse ama hem disarda calisan hemde evde calisan kadinlara gercekten yazik. Evliligimi bu konuda sonlandirmakta istemiyorum ama eger yalniz kaldigimi görürsem ve ustume yuk bindigini hissedersem o evlilikte pek durabilecegimi de sanmiyorum. Bende bir annenin evladiyim ve insanim.
Bu kadar sorumluluk hem ev isleri hem disardaki isler, cocuk olunca onun bakimi falan bu kadar sey tek bir insanin yuku ve sorumlulugu olmamali.
Esimi bu işlere nasil daha kolay alistirabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. En bastan itibaren ipin ucunu birakmak istemiyorum cunku. En bastan itibaren onun destegine ihtiyacim oldugunu anlasin ve sorumluluk alsin istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer