Eşim iyice evden uzaklaştı hiç muhabbetimiz yok önceden cuma ve hafta sonu evde olurdu şimdi cuma günü şirkete gideceğim deyip gidiyor akşam geliyor eve geldiğinde de hiç konuşmaz Benimle bir derdin bir sıkıntın var mı demez çok üzülüyorum bu duruma iyice uzaklaştı benden sürekli arkadaşlarıyla mesajlaşıyor hiç ilgilenmiyor benimle ne yapabilirim tekrar beni sevmesi için
Cevabın nedir?
+1 yılBahsettiğiniz şey tek taraftan kaynaklanmıyor çoğunlukla iki tarafından öz verili olması şart. Siz yeterince dert edinmişsiniz ki buraya yazarak fikir edinmeye çalışmışsınız bu çok güzel bir şey dilerim eşiniz de farkına varır ve düzelirsiniz. Özel olacak belki ama cinsellik hayatınız ne durumda? Ben bunun çok etkileyebileceği kanısındayım. Önceden nasıldı şmdi nasıl azalma değişme isteklerde isteksizleşme mi mevcut bunu tartın bir kıyas yapın. Onu heyecanlandıracak şekilde hazırlanın. İşten geldiğinde ya da hiç beklemediği bir zamanda süslenin topuklu ayakkabı giyin dikkat çekici bir elbise ya da seksi bir kıyafet giyerek açın kapıyı beklemediği şeyler olsun hoşuna giden şeyler hazırlayın ortaya koyun mezenizi meyve tabağınızı seni çok özledim diyip üzerine çıkın müzik açın o eşlik etmese bile oturduğu yerden dans etmenizi izlesin. Heyecanlansın kısaca. İnanın ilgi alanı değişecektir. Bunları yapıp görüş alanına girdiğinizde konuşmayı deneyin sonrasında. İş yerinde sıkıntın mı var diyin bana anlatmaktan çekindiğin içine atma ben yanındayım deyip elini tutun. Samimi bulsun sizi. Baktınız bunlar da işe yaramıyor bu sefer taktik değiştirin çünkü bu sefer de büyütüyorsun abartıyorsun diyerek monotonluk getiriyorsa yani sanki hiç üzülmüyor umursamıyor gibi davranın o konuşunca konuşun. Hep evde mi oluyorsunuz bir sefer olmayın arkadaşınızla sinemaya tiyatroya gidin sizi sabit elde düşünmesin. Kendinize daha çok özen gösterin spor yapın bakım yapın ama o yok gibi bir ne oluyor desin şaşırsın o takip etsin sizi bu seferde.
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında haklısın ben bunu deneyim bir saol allah razı olsun
- +1 yıl
Ne demek. Allah sizden de razı olsun kardeşim. İnşallah herşey düzelir.
Soran+1 yılİnşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılAllahü Teâlâ sevilmeye en çok layık olandır. Allah (c. c);Ya Vedud İsmi şerifi ile, kullarına hayırları dileyen, onları rahmet ve rızasın erdirir.
Bu ismi şerif ile kullarına sevgi bahşeder Yüce Allah. Sabah namazından sonra ya da öğle namazındna sonra,(1000) “Ya Vedud ” ismi şerifini bir bardak suya ve biraz tatlı bir şey üzerine okuyan eşlerden biri aynı suyu ve tatlıya 7 gün aynı saatte okumalıdır. Toplam 7 gün (7) bin defa okunmuş olucak. Yedi günün sonunda okunan sudan ve tatlıdan eşine yedirmeli ve kendi de yemelidir. Her gün okumanın sonunda ” Yâ Rabbim! eşim ile aramıza sevgi ve muhabbet ver.” diye dua etmelidir.(Cumartesi günü başlanmalı, cuma günü bitirilmelidir.)01 Yorumla- +1 yıl
Portal
Forum
>
Dini Mekan
>
Tüm İslami Bilgiler
>
eşlerin birbiri için çekebilecekleri aralarının huzurunu artıracak bir zikir
ya halim&ya vedud zikrini günde 108 kere çekmek aramızda sorun olan eşimiz, arkadaşlarımız , yakınlarımız veya sevdiklerimiz ile olan sıkıntılarımızı azaltır.
Ya halim ismi karşımızdakine (eşimize arkadaşımıza bakar) ve allah bu esmasını kime niyetle okursak onun kalbini yumuşatıp merhametini artırır. sakin ve hilm sahibi olur.
Ya vedud ismi ise kendimize bakar ve karşı taraf için olan sevgimiz artırır onlarla bağımızı kuvvetlendirir okuyanın yuvasına huzur verir.
+1 yılKimi arar bulamaz kimide kıymet bilmez.
Böyledir bu işler.
Yapacağın şey basit.
Oturup güzelce meramını anlat.
Düzelmezse cinsel birliktelik yaşama.
Yine düzelmezse başkası vardır muhtemelen218 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinsellik bitti benim zorumla oluyor oda ben elimden geleni yaptım ayrılık olursa üzülmem ben elimden geleni yaptım olmayınca olmuyor
- +1 yıl
Cinsellik senin zorunla oluyorsa geçmiş olsun.
Bence yol yakınken boşanın o zaman
Soran+1 yılOlacak olan da o galiba bu gidişle
- +1 yıl
Çocuk yoktur umarım
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman dert edecek bişeyde yok.
Al karşına konuş.
Muhtemelen başka biri var itiraf etsin
Soran+1 yılEtmiyor şifresini de çözemiyorum söylemiyor
- +1 yıl
Bariz belli birinin olduğu.
Söylemiyorsa boşan gitsin.
Boş insanların hayatından çalmasına müsaade etme - +1 yıl
Evli birisin sana biisi sormak istiyorum. Gözyaşı üzerine mutluluk kurulur mu?
Soran+1 yıl@Missioihaaa kurulmaz
- +1 yıl
Bn doktor olcam yakında. Nisanliyim ve nisanlimda avukat. Bnden önce 3 buçuk yıllik ilişkisi olmuş kızı bırakmış bnimle 20 gün sonra sozlenmis. Bn bunu yeni öğrendim. Napacagimi bilemiyorum. Bizimde baya sorun var. Bn çok calisiyorum vakit ayiramiyoruz. Ki evlilikte de böyle olacak. Acaba o kizin ahini mi yaşıyoruz diye düşünüyorum...
- +1 yıl
@Missioihaaa
İsteyerek göz misafiri oldum yazılanlara.
Şunu asla unutma doktor adayı hanımefendi, eğer o kızın gönlünü kırdı ve haksız yere ondan ayrıldı ise mutlaka ama mutlaka bir dönüşü olacaktır
Soran+1 yıl@Missioihaaa olabilir bacım benimki de küçüklük aşkının lafı açılınca gözler değişiyor hemen yani benim bir sevgilim vardı oğlan benden ayrıldı gitti arkadından bir kızla evlendi ve şimdi kızdan Kıza atlıyor it nişanlını iyi ölç tart hemen evlenme olmadı nişanı uzat bir insan 2 sene içinde çözülüyor zaten ben hata yaptım sen yapma
- +1 yıl
Zaten eski sevgilisine mesaj atmış kulağıma geldi. Sordum niye böyle yapıyorsun diye dedi sadece merak ediyorum. Halini sordum. Oysaki onla evlenecek biri olup olmadığını sormuş 😞
- +1 yıl
@Missioihaaa
Sen boşuna vakit kaybediyorsun onunla - +1 yıl
Sizce neden onu sorma ihtiyacı duydu? Bnim acaba neyim eksik diye sorguluyorm. Biz esasında meslek uygunluğu ile bı araya getirildik acele ettiler birden sözlü bulundUm
- +1 yıl
O kızla ayrılık sebepleri kız atama olmadan evlenmek istememiş. Ailesini tanistirmamis. Ama 3 bucuk yıl çıkmışlar. Bnlede hemen ardından sozlenmis. Bana çoktan ayrıldık demişti. Oysaki bnde 1 yıldır nisanliyim zaten
Soran+1 yılAynen yanı adam eskiyi unutamamış belli ki
Onunla başbaşa kalmak için zaman yarat fırsatlar kolla. Öyle birşey olsun ki o an seninle konuşmaya mecbur kalsın. Bunun örneklerini verebilirim ama. Tabi biraz burda olmuyor. Sizin anladığınızı düşünüyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılOda olmadı kardeş dediğini anladım ama olmuyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
30Cevap
+1 yılErkeğin kalbine giden yol cinsellikten geçiyor ya yani eve geldiği zaman romantik bir akşam yemeği hazırlayıp fantezi kıyafetler ile eşini karşılayabilirsin , böyle seveceği sözleri cümlelerle hitap edersen o iş yerindeyken sexsi gecelik pozları çek at akşama seni bekliyorum diye belki bağlanır :) inşallah düzelir ya
022 Yorumla
Soran+1 yılBu dediğini yaptım biraz farklı bir şekilde ama oda olmadı Yorgun’um dedi
- +1 yıl
En iyisi cinsel performans arttırıcı ilaç al koy yemeğinin içine falan sonra nasıl peşinde dolanıyor bak :) :) ay ben sana kıyamam yaaa :( çok zordur böyle olması. Peki sen seviyomusun :(
Soran+1 yılSevmesem dururmuydum kendimi severim kimsenin üzmesine izin vermezdim bu bildiğin ağzıma sıçtı daha yok mu dedim
- +1 yıl
Telefonla falan çok uğraşıyor mu eve gelince sizde daha yenisiniz ya :( 1 sene olmamış kiii yani :( bu erkekler hep mi böyle pislik ya ne kadar güzel her şeyi denemişsin güzel karşılamışsın ama böyle yapması hiç normal değil :( aranızda büyük bir kavga mı oldu yoksa durduk yere mi soğudu
Soran+1 yılBiz nişanlandığımızdan beri anasıyla babasıyla çok sorun yaşadık kaynanam beni annemi arayıp çeyiz yapmayın boşuna ben herşeyi aldım derdi sonra gelir oğluna çeyizi hiç umursamıyorlar dedi kayınbabam karının ayağına gidilmez dedi sğrekli öğrettiler bizde Hep kavga ediyorduk Allah’ın hergünü kavga döğüş nişanlılık dönemimde bile burnumdan getirdiler babamgil olur böyle şeyler düğünde evlenince aynı eve geçince düzelirsiniz dedi ama şimdi de böyle oldu
- +1 yıl
Ah keşke yapmasaymıştın ya :( evleneceğin kişinin aileside çok önemli :( belkide bunların hepsi eşinin ailesi yüzünden oluyordur. Dolduruyorlardır. Büyü falan yaşamış olabilirmi kaynanan evinin her yerini ara sen yine de bir okut evine falan :( allahım yardımcın olsun inşallah eşin düzelü be :(
Soran+1 yılValla büyü yaptırdılarsa allah bilsin ben ona sığınırım ama aile faktörü çok önemli ben nişanlandım kayınbabam nişana gelmedi hasta dediler nişanlandık düğüne 2 ay var adamın beni istemediğini o zaman öğrendim o da yanına gittik döküldü babamın anamın yanında bana demediğini bırakmadı ne hakaretler duydum babam kalk gidiyoruz dedi eve gelince kaynanam mahvetmiş bende eşime kızdım niye en başta demedin bir çaresine bakardım ne bilim seveceği şeyler yapardım dedim
- +1 yıl
Nasıl aile bu ya insan kızı gibi sevecek bir evladına bunları yapar der mi hiç :( kocan aile dolduruşuna geliyor olabilir canım ya :( eğer oda yoksa aranızda büyük bir kavgada çıkmadıysa ya dolduruş ya da büyü vardır yoksa yeni evlisin daha Bismillah ne aldatması :(
Soran+1 yılBeni hiç Kızı gibi görmediler ki acı yemekleri yiyemediğimi biliyorlar kaynanam köfte yapmış çok acı yapmışım dedi içeri geçince yesene çok güzel olmuş dedi acı demiştin deyince güldü bazı zamanlar bana göre yemek yapar ama ne bilim ben balık yemem hiç demez ki oğlum gelin balık yemez ona ne yapayım diye eşim arar dün fasulye yapmıştım onu yesin der oğlunun sevdiği yemeği yapar ama sorsan milletin yanında öz evlatlarından ayırmıyor
- +1 yıl
Ne cadı gelinler var onlar gibi Olcan var ya ama biz kendimize yakıştıramıyoruz, böyle her şeyi alttan alıp tamam peki diye sustukça hep üzerimize geliyolar hep bizde buluyolar hatayı :( kıyamam ben sana ya :( çok zor bir durum :(
Soran+1 yılHem de ne zor bir durum sorma aile bir yandan koca bir yandan bu garip napsın
- +1 yıl
Babanın evine git sende belki kıymetini anlar düzelir ya, ya sen düzelirsin ya da ben baba evine giderim kimseden korkum yok de ciddi konuş birazda tehdit misalinde belki düzelir :)
Soran+1 yılDenedim hadi ordan git peşine düşmem dedi
- +1 yıl
Ay gerçekten inanamıyoğğğruum ya, çok zor bir durum valla o göz yaşlarına yazık :( ortada fol yok yumurta yok adam afedersin boktan yere soğuyor evlenme o zaman ya :( sen bol bol dua et allaha eğer zaten böyle devam ederse bu adamdan halt Olmaz 😭
Soran+1 yılEşim Allah’a inanmıyor bende hep duamda eğer sevmediğin kulunsa soğut allahım dedim ben ayeılıcam dediğimde ailem durduruyor o bırakırsa en azından sahip çıkarlar
Soran+1 yılAllah belki de istemiyor onu ve beni kurtarmak istiyor
- +1 yıl
allaha inanmayani birak ablacim
- +1 yıl
Baksana adam için her şeyi yapmışsın sen zaten elinden gelenin cidden fazlasını yapıyosun. Hala böyle çocukca tavırlar sergilemeye devam ederse ailende senin arkandaysa eğer baba evine git köpek gibi pişman olur inşallahhh
Soran+1 yılAilem ilgi vermiyor diye yuva mı bozulur diyor kabul etmiyorlar
Soran+1 yılTamamen geldiğinde kapımız açık diyorlar
- +1 yıl
Her kadın ilgi görmek ister ki, ilgisiz bir evlilik konuşmadan muhatap olmadan olur mu hiç öyle ya :(
Soran+1 yılOluyormuş herkes evlilikler böyle diyor sen de katlanacaksın diyor
Aldattıyor olabilir malesef bu kadar kısa zamanda senden soğumasının sebebi hayatın da biri olması sadece ihtimal. maddi durumu nasıl tipi nasıl eşinin?
07 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumu çok iyi kapıda iki tane arabası lüks ortağı karışını aldatıyor
Soran+1 yılArkadaşından ders mi alıyorsun dedim ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum seni aldatmak nerden çıktı diye bağırdı bende o zaman içime şüpheyi sokma ki bu sorulara maruz kalma dedim
- +1 yıl
bagirdiysa kesin var
Soran+1 yıl@nursimge23 bilmiyorum yoruldum valla
- +1 yıl
özelden yazar mısınız sizi dinlemek isterim
kurban olurum aşka bak.. arkadaşım tanıdık bir metafizikci ile bu işi hemen çöze bilirsin.. Mutlu olmak ve mutlu etmek için büyü yapmak caiz gibi görünmesede düşündürücü.. cünki niyet kötü değil..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen büyü işlerine girmem saol yine de
+1 yıliçim acıdı okurken yazdığınızı. nasıl bir tavsiye verebilirim bilmiyorum. umarım ki her şey düzelir, yoluna girer.
17 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ama daha 10 aydır evliyiz ne oldu da böyle oldu anlamadım ilgi verdim sevgi verdim ondan daha çok sevdim ama gel gör ki ben konuşurken beni hiç dinlemiyor ben konuluyorum konuşuyorum susuyorum 10 dakika sonra ne dedin diyor insan üzülüyor sevdiğim adam git gide elimden kayıp gidiyor kendini işe verdi beni hiç umursamıyor kızdığım da da sen benim başarımı kıskanıyorsun diyor
- +1 yıl
görsel olarak kendinizde değişiklikler yapmayı deneyebilirsiniz. saç kesme/boyama/kilo verme vs. bir haftasonu tatili ayarlayabilirseniz harika olur. biraz sosyalleşin başka çiftlerle dışarı çıkın. şikayetinizi onunla güzel bir dille paylaşın.
Soran+1 yılYılbaşında bir yerlere gitmeyi düşünüyorduk ama annesi illa beni de götürün dedi eşim hiç sormadı bile sen ne düşünüyorsun diye tabi gel dedi baş başa kalmamak için elimden geleni yapıyor fotoğraf çektirmiyor birlikte
- +1 yıl
gerçekten çok ilginç. peki hiç bahsettiniz mi ona bu sıkıntınızdan? erkekler kesinlikle bizim gibi değiller çünkü kendiliğinden asla fark edemezler.
Soran+1 yılKonuşamıyoruz en zaman konuşacak olsam boş boş konuşuyorsun diyor sıkıntılarımı söylemenin neresi boş ki birşeyleri düzeltmeye çalışıyorum ama kaçıyor sürekli
- +1 yıl
Yilbasina kadar davayi acin. O gun annesiyle birlikte celbi okuyup dolasirlar. :)
Soran+1 yıl@uyuyançirkin annesi hiç halden anlamıyor bu çocuklar bir sıkıntı içinde gitsinler de kendilerine gelsinler demiyor bende gelecem beni götürün diye yırtıyor kendini eşim bana fikrimi sormadı bende o gün gelince ben gitmek istemiyorum anneni al git diyecem
+1 yılErkeği eve bağlamanın en iyi yolu. Güzel yemek, Etkili cinsel yaşam ve bebektir. Bunların hangisinde eksiklik var?
020 Yorumla
Soran+1 yılBebek yok ilk zamanlar istiyordu şimdi o kadar istemiyor
- +1 yıl
Bebek yapmalısın. evlilik monotonlaşmaya girmiş
Soran+1 yılÇocuk yaparsam herşey daha kötüye gider hem benim yeminim var
- +1 yıl
çocuk için ne yemin edilebilir ki?
- +1 yıl
Çocuk yapması eve bağlamaz , anneannem yılın kiracısı bebek yaptı adamın gözü hala dışarda bebek yapma. Eşine yakın davran akşam yemeği olsun onunla iletişime geçmeye çalış boş zamanlarında onunla aktiviteler yap.
Soran+1 yıl@derin_karanlık bana köpek aldı ki benle uğraşma diye bana yaklaşma diye şimdi de hiç bir yere gidemiyoruz köpeği bırakacak kimse yok
- +1 yıl
Köpeğe mamasini verin gece dışarı çıkın 2-3 saatten bişey olmaz. Yakın davran olmadı evde güzel bir yemek hazırla ve onunla konuş niye böyle davrandığını evlilik böyle yürümez. Onu rahatsız eden ya da sana yakın olmasını engelleyen ne sana soğuk olmasının nedenini sor yoksa bir yere varamazsiniz
- +1 yıl
Burada bir sıkıntı var. Ya başkası var ya da artık sana aşık değil. çocuk yapmanın kimseye zararı olmaz. Ben erken çocuk sahibi olmadığım için pişmanım.
- +1 yıl
Çocuk yaptı diyelim adam hep soğuk olucak çocuğa karısına da peki boşanmak istediklerinde çocuk mağdur olucak
- +1 yıl
@derin_karanlık çocuk nasibiyle gelir. Çocuk bazen herşeyin düzelmesine vesile olur. Olmadı mı en azından kadının bir evladı olacak yanında. Hayata tutunmak ve mutlu olmak için bir sebebi olacak.
- +1 yıl
Boşandılar diyelim kadın hamile hem çalışıp hem çocuğuna nasıl bakicak bu 1. Çocuk nasibiyle geliyorsa kadınlar adamı eve bağlamak için çocuk yaptılar 2 tanıdığım kişi var ve sonuç aynı adamlar hala soğuk eşlerine bu 2. Hadi çocuk yapalım deneyle çocuk yapılmaz bu iki tarafında anne ve baba olmaya hazır olmasıyla olur ki zaten burda adam kadına soğuk ilgilenmiyor
Soran+1 yıl@derin_karanlık aynen öyle
- +1 yıl
@derin_karanlık Biz burada yapıcı olmanın peşindeyiz yoksa boşan gitsin diyebiliriz. ilgisi yoksa. yuvayı kurtarmak için mücadele. Dediğin şeyleri muhakkak yapmıştır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılÇoğu şeyi yaptım işe yaramadı
- +1 yıl
Eğer çocuk seviyorsan çocuk yap. Bir evliliğin en güzel meyvesi çocuktur. Dünyada en güzel şeyde çocuktur
Soran+1 yılSonu bitecek olan bir evliliğe neden çocuk yapayım ki
- +1 yıl
Daha sonra fırsat bulamayabilirsin. Dünyamız gittikçe kötüleşiyor çünkü.
Soran+1 yılDoktor çocuk olmasını bu aralar durdurun dedi dikkatli olmalıymışım
- +1 yıl
anladım. bence sizde biraz uzak durmayı deneyin o size ne tepki verecek bakalım
Soran+1 yılDeneyecem bakalım ona bakarken dalıp gitmişim ne öyle korkunç bakıyorsun diyor halbuki onu izliyorum
+1 yılYorumlarını falan okudum senin o kocan kıymetini anca kaybedince anlar böylesine evlilik haram be zor işin Allah yardımcın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSaol allah razı olsun
- +1 yıl
Biraz uzaklaşmayı dene bakalım belki gözü korkar
Soran+1 yılUzaklaşmayı denedim durdurdu
Evlendin ya şimdi daha kıymetin kalmaz. Elde ettim nasılsa cepte diye düşünüyor. Bırak ne hali varsa görsün. Üstüne düşersen münasip tarafları kalkar iyice.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde iki yabancıyız
Soran+1 yılBakalım zaman ne gösterecek baktım olmuyor boşanırım
Demekki karakteri öyle. ama çok erken boşanmayı düşünme bence sabret zamanla düzelir bence böyle ewliliklerle çok karşilaştim.
06 Yorumla
Soran+1 yılAdam bana benim param benim evim diyor hizmetçi gibi davranıyor bana nasıl düzelecek
Soran+1 yılYok bilmiyordum benim param senin paran diyordu
Soran+1 yılAllah büyüktür
+1 yılSeni aldatıyor. Bu açık. Ortada çocuk yoksa ayrılık iyi olur. Aldatılmayı kabullenme.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla kabullenmem öyle birşey varsa asla durmam
Eğer senden gerçekten soğuduysa yaptığın şeyler hep gözüne batar, itici gelir.
05 Yorumla
Soran+1 yılHani derler ya senin hakkında ne düşündüklerini ya sarhoşken ya da sinirliyken öğrenirsin diye sinirliyken soğuduğunu keşke almasaydım diyor
Soran+1 yılSinirliyken tartıştığımız. Her zaman duyduğum cümle soğuttun beni keşke almasaydım hadi ordan git aç karnını doyuruyorum benim evim hep böyleyiz babası da anasına karşı öyle benim param diyor oğlu da babasına çekmiş
Soran+1 yılAynen öyle hizmetçi gibi davranıyor
Aile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı. Ayy canım ya.. bozma moralini. En iyisi karsina alip konuş kocanla derdi neymiş sor bence :)
012 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak için çok çabaladım sorunumuz varsa çözelim böyle olmuyor gel konuşalım dedim kes sesini deyip odadan çıktı konuşulmuyor ki
Soran+1 yılAldattığını düşünüyorsun biliyorum bende düşünüyorum ama işte bilmiyorum amaaaan böyle devam edersen giderim dedim bana verdiği tepki hadi ordan git seni aldığım güne pişmanım oldu
Soran+1 yılÇocuk yok daha duyduğum laflar bunların yanında hiç Sayılır
Soran+1 yıl@personaaa sevgiliyken çok iyiydik herkes kıskanırdı kargoların biri gider diğeri gelirdi sürekli hediyeler çiçekler gelirdi nişan yaptık nikahı kıydıktan sonra 360 derece döndü
- +1 yıl
işte göz boyamis denir böylesine.
cok düşünme üstüne düşme ilgisiz dursun sorgulama bir süre kendini de onu da sorgulama.
benim annemle babam da ev içinde sohbeti yok yemek yer yatar tv izler bu yani evlilik denen sey bu bazilari için
seninki de böyledir sessiz durun canin sikilsa sa sabret daha 10 ay yani zaman geçsin
Soran+1 yıl@personaaa insanın en çok zoruna giden kendi fikirleri için izin almamak ama benim fikirlerime izin almadım diye bağırıp çağırmadı yolun ortasında bağırır çağırır hiç beni düşünmez
Soran+1 yıl@personaaa sevgiliyken konuşması çok romantikti hediyeler alırdı sürekli mutlu etmeye çalışırdı düşün ki bizi gören herkes eve gidip kocasının burnundan getirip kavga ederdi kıskançlıklarından nikahı kıydık adam döndü işte
Sevgisi bittiyse ne yapabilirsin ki? Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimisi
İlgi görmez kimisi ilgi gösterir karşılık
Almaz :( seni beğenmiyor olabilir mi çirkin misin ki ilgilenmiyor cocuk yoktur umarım sanırım yeni evlisiniz Nasıl sana yaklaşmaz bu kadar cabuk doyması cokk sacma :(011 Yorumla
Soran+1 yılO gülsün diye her türlü şebekliği yaptım gecenin ikisinde canı poğaça Çekti diye kalktım yaptım ilgi verdim. Şefkat verdim daha ne yapabilirdim yaptıklarımı hiç görüyor sevgimi göstermemeyi deneyeceğim artık gelip sarıldığında sarılmıyorum bende uzak duruyorum artık
Cevap sahibi+1 yılUmarım düzelir aranız. Bu kadar ilgi olup da ilgisiz oluyorsa ilk Zamanlar da boyle ise seni beğenmiyor demektir
Soran+1 yılBeğenmiyor zaten troit var bende 3 aydır 3 ayda 10 kilo aldım diyet yapıyorum ama yine de kilo vereceğime alıyorum şimdi tetkit yapıyorlar ona göre ilaç vercekşer düzelirim inşallha
Cevap sahibi+1 yılGecmiş olsun üzüldüm yuz guzelligin Nasıl ya kilo verirsen düzelir umarım evliliğiniz
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılHadi bu saat de burda takilma esinle açıkça konus belirt durumunu
Soran+1 yılEve gelsin de
Cevap sahibi+1 yılHala dışarı da mı :(
Soran+1 yılGeldi
Cevap sahibi+1 yılSonun da bu saate kadar nerde imiş ne is yapıyor kı
Soran+1 yılBilgisayar Mühendisi şirketi var
Valla bütün yorumlarını okudum bence yol yakınken daha fazla kendini üzme ayrıl bir süre ailenin yanına git kal yalnız bırak aynı tavrı sürerse de boşa gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılGöndermiyor annemlere gidersem gelmem diye korkuyorlar
Soran+1 yılGönderseler Telefonu elimden alıyorlar kimseye diyemiyorum
+1 yılsen eşinin yanından ayrılma, geceleri boş bırakma maddi manevi doyur
00 Yorumla
+1 yıl30 undan önce evlenen her erkeģin eninde sonunda olacağı şey bu işte. Deģişmez bundan sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılAdama sadece beni ötekileştirme değer verdiğini senin için önemimi göster diyorum ilgi ver sevgi ver diyorum sana yaranılmıyor diyor karnımı doyuruyormuş eksiğimi yapıyormuş daha ne yapacakmış
- +1 yıl
Kusura bakma da sen evliliği ne saniyordun?
Soran+1 yılÖmrümü geçireceğim baktıkça iyiki diyeceğim adam istedim sevilmek istedim
- +1 yıl
Ya bırakın artık bu pembe panjurlu ev hikayalerini. evet ömrün geçecek ama her evli gibi böyle geçecek
Önce onunla konuşup derdini anlamalısın, sebebini bir sor bakalım
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyoruz. Dinlemiyor
Soran+1 yılDinlese ya da konuşsa çözecez ama
Soran+1 yılOlabilir tabi
Herşeyi denediysen eğer konuşmaya falan çalışma serbest bırak zaten 10 aylık evliymissiniz benim düşüncem kaybetme korkusu kalmamış onda bu kadar tavizide sen ona vermissin düzelticek olanda sensin
05 Yorumla
Soran+1 yılGitmek en doğru karar. Bence olmuyor eve geldi elinde telefon Bir kadın olmasından çok bir erkek olmasından korkuyorum bir insan iş diye sürekli aynı adamla konuşur mu sabah akşam
Soran+1 yılEmin de değilim açıkçası
Soran+1 yılAynen ben elimden geleni yaptım sıra onda
+1 yılSende aradığı heyecanı bulmasını sağla sevdiği birşeyler varsa yapmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılBir insan neden eşine böyle davranıyor anlamıyorum böyle iyi kadınlar böyle iğrenç erkeklere denk geliyor ya sinir oluyorum
10 Yorumla
+1 yılkac yil sevgili kalip evlendiniz
severek mi evlendiniz02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl sevgili 1 yıldırda nişanlı kaldık
- +1 yıl
ya böyle davranmasi garip
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahip olmanın rahatlığını elde etmiş o yüzden öyle Aldat onu bak nasıl sana köpek oluyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ip getireyim baglayalim bir faha hic cikamasin 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkatini cekmeye calis bu sorunun cevabi sende esini sen daha iyi tanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılElimden gelen herşeyi yaptım güzel giyindim dışardaki erkekler ağzı sulana sulana bakıyor ama benimkinde tık yok bir kere bile çok güzel olmuşsun demedi
Cevap sahibi+1 yılSen ondan uzaklas birazda umurumda degilsin havalari sergile bu seferde o sana yogunlassin neden boyle yapıyor diye
Soran+1 yılBirde bınu deneyecem bakalım
Cevap sahibi+1 yılAynen canim hayirlisi olsun inslalh
Bu kaygını eşinle paylaştın mı peki
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet konuşamıyoruz odayı terkediyor
Soran+1 yılŞimdi aşkım gel konuşalım sorunumuz var ben mutlu değilim gel konuşalım diyorum tamam diyor bak aşkım iyice telefona kaptırdın işe kaptırdın kendini bütün gün seni bekliyorum istiyorum ki bir iki kelamımız olsun dedim daha ne yapacam ben deyip çıkıp gidiyor oda da
Soran+1 yılKarnımı doyuruyormuş eksiklerimi görüyormuş para sıkıntısı çekmiyormuşum daha ne istiyormuşum elin kocaları karılarını dövüyormuş ona göre o elinden gelen herşeyi yaptığını iddia ediyor
Hiç şaşırmadım nedense iyi ki de evlenmiyom
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme aklın varsa
Soran+1 yılEn doğrusu
Soran+1 yılBen hayalimdeki adamı bulmadan evlenmem dedim öyle iyi oyuncuymuş ki beni hayalimdeki adam gibi davrandı
Soran+1 yılYardım ve biz imkansız ikili
şirket mirket bahane gibi geldi bana dikkat et
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu düşündüğümden üstüne gidiyorum zaten
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. kaç yıllık evlisiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 ay
Soran+1 yıl@CoeurNoir evet
+1 yılOnce bir halat al sonra sandalyeye oturt bağla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç yıllık evlisin. daha önce flört ettiniz mi
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 ay evliyiz 1 yıl sevgiliydik 1 yolda nişanlı
Cevap sahibi+1 yılişte en büyük etken bu birbirinizi çabuk tüketmişsiniz yaşanacak herşeyi bir anda yaşamak gibi bişey. eşin önceden bütün vaktini sana ayırdığını diğer bütün şeyleri yapamadığını düşünüp bu sebepten gidiyor olabilir. veya evliliğin ağırlığını kaldıramıyor olabilir. tabi ki konuşmayı denemiştirsiniz ama bu onu fazla sıkmış olduğundan kaçıyor olabilir. o zmn önce yatak performansına ek katkıda bulunacaksınız olmadı serin davranın daha sonra umursamaz etkisi olur. bide şey flört döneminde cinsellik çok yer etti mi
Soran+1 yılSevgiliyken dokundurmadım öyle şey mi olur ikincisi eşim yurtdışkmdaydı 3 4 ayda bir geliyordu ne tüketicez birbirimiz çok konuşamazdık bile
+1 yılPara kazanıyor Ada'm daha napsın
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten bok gibi parası var ihtiyacı olsa haklısın derdim
- +1 yıl
Parası için evlenmişsin
Soran+1 yılParası için evli olsam şimdi burda çare aramaz onun gönlünü görür her dediğine evet der huzurumu korur paramı yer otururdum parası batsın
ne oldu ki böyle davranıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtada bir sorun da yok bilmiyorum ki
kocana karşı ilgisiz misin
09 Yorumla
Soran+1 yılEsas. Ben ilgiliyim o değil üstüne çok düşüyorum
Soran+1 yılO kesin zaten göğüslerimi yaptırmak istiyor popomu büyütmek istiyor beni aldığında böyleydim beğenmiyorsan almasaydın dedim bir daha demedi o filmlerdeki Kadınlar gibi görünmemi istiyor it öyle bir Kızla evlenseydi
Soran+1 yılAynen ama beni p*rno yıldızlarına benzetmesi çok aşağılıkça değil mi benzetmek istediği şeye bak
Soran+1 yılAynen malesef çok seviyor izlemeyi
- +1 yıl
allaha inanmiyor severek evlendigine inanmıyorum ayrıl abla hayır gelmex
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMini etek , file çorap eve baglarsi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle giyinmemi istiyor zaten sürekli o haldeyim
- +1 yıl
Harikaymis
yatakda iyi olursan bağlarsın
00 Yorumlaİlgi göstererek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSende onla ilgilenme boşkoy takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılHeyecan duymayı hatırlatan anlar yaşat
00 YorumlaTipik evlilik işte
00 YorumlaKüçük sürprizler yap
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılOnun dikkatini çekecek herşeyi yaptım daha ne yapabilirim. Ki
+1 yıltasma tak 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınlığını kullan
00 Yorumlaİplikle
00 YorumlaHamile kal