Aile & Toplum Random atmayı seven var mı? Emoji mi random mu? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Random atmayı seven var mı? Emoji mi random mu? Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler herkese Random atmayı seven var mı? Emoji mi random mu? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ben karşımda ki kişiye göre karar veriyorum. 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İkisini de seviyorum hatta bazen bir arada da kullanıyorum sjsjdb 😄 1 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl nasıl yani asdasdsa:) Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Yukarıda yazdığım gibi işte sdjshs :)) Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hım şimdi anladım sdsdss :) Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Random, emojileri de metin olarak belirtmeyi seviyorum ama çok gerek duyarsam emoji kullanıyorum. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ikisini de seviyorum, ama randomu birakmam lazim. Sanki çünkü yakışmıyormuş 😂 1 0 Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Su hayatta random kadar hiçbir şey anlamsiz ve manasiz degil cok sacma geliyor bana, guluyorsan bunun emojisi var onu kullan işte 1 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Randoma saçma ve ergence diyen olmuş. Bi atılan randoma laf edilmediği kalmıştı zaten 🤦🏼♀️İkisini de kullanıyorum. Canım hangisini kullanmak isterse yani 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fazlasıyla ergence geliyor. Bir o kadar da gereksiz. 0 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl o kadar sevmiyorum ki random atan arkadaşımı engelledim. :) 0 0 Yorumla
melek_kız35688 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl emoji tabiki kendimi emoji ile ifade edebilirim ama random il3 asla 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. ikisini de kullanmıyorum ayda yılda bir çok nadiren random attığım olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben karşımda ki kişiye göre karar veriyorum.
İkisini de seviyorum hatta bazen bir arada da kullanıyorum sjsjdb 😄
nasıl yani asdasdsa:)
Yukarıda yazdığım gibi işte sdjshs :))
Hım şimdi anladım sdsdss :)
Random, emojileri de metin olarak belirtmeyi seviyorum ama çok gerek duyarsam emoji kullanıyorum.
Ikisini de seviyorum, ama randomu birakmam lazim. Sanki çünkü yakışmıyormuş 😂
Su hayatta random kadar hiçbir şey anlamsiz ve manasiz degil cok sacma geliyor bana, guluyorsan bunun emojisi var onu kullan işte
Randoma saçma ve ergence diyen olmuş. Bi atılan randoma laf edilmediği kalmıştı zaten 🤦🏼♀️İkisini de kullanıyorum. Canım hangisini kullanmak isterse yani
Fazlasıyla ergence geliyor. Bir o kadar da gereksiz.
o kadar sevmiyorum ki random atan arkadaşımı engelledim. :)
emoji tabiki kendimi emoji ile ifade edebilirim ama random il3 asla
ikisini de kullanmıyorum ayda yılda bir çok nadiren random attığım olur
Random daha samimi geliyor
İkisini de kullanıyorum
Böyle yerlerde random. Wp de emoji
Random daha samimi oluyor bence
İkisini de kullanıyorum.