Şimdi bu soruyu niye sordun diyeceksiniz bundan 2 sene önce benim abim evlendi buradan tanıştı evlendi, evleneli 2 sene oldu artık iki senedir onların düğün fotoğraflarını görmekten bir hoş olduk zamanında babam da kızdı, neyse ben de geçen gün aşağıda paylaştım yazıyı paylaştım. Ben bu paylaşımı yaptıktan sonra yengem zaten elinde cep telefonu kimle paylaşmış kim kimi gönderme yapmış anca onları takip eder, tutmuş abime söylemiş hatta bunun oğlan kardeşini görmüş bir şey mi oldu niye öyle bir şey paylaşıyor demiş benim o paylaşımdan 40 dakika önce de kendisi kına fotoğraflarını paylaşmıştı Yani ben de bilerek yaptım. Netice olarak sözde bana çok kırılmış abim de sordu hayırdır seninkini kızdırdı falan diye, Ben de tabii bir şey söylemedim Bugün de olayı babamı anlattım babam da bana kızdı niye paylaşıyorum bilmem ne yapıyorum diye, hayır arkadaş evlendiyseniz evlendiniz Ben dakika başı sizin resimlerinizi görün görmek zorunda değilim ki tamam gönderiyi kapatmak gibi bir hakkım var ama önemli bir şey olur biri vefat eder bir şey olur diye kapatmak istemedim. Hep biz suçlu oluyoruz kendi oğullarına gelinlerine gelince hiçbir şey yok. Neymiş efendim geline tüp bebek tedavisi görüyormuş da zaten psikolojisi iyi değilmiş de bilmem neymiş de üstüne gitmeyecekmişiz de biz 32 yaşına geldik evde kaldık o ne olacak benim adımı engelli arabası alıp bana oy kullanma hakkı bile vermiyorlar O ne olacak kızın evlendiği zaman yaptıkları da cabası demek ki öylesi kıymet biliyor.
paylaşım yaptığım yazı da şuydu.

11 Temmuz, 2023 Salı 00.45
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar