Ailem değeri mi nasıl anlar?

aslında tek sorun babam. baba bile demek gelmiyor içimden ona artık. herkezin önünde rencide ediyo sinirlendiginde ne dediğini yaptıgını bilmiyo bu adam değeri mi nasıl anlar ameliyat oldugumda trafık kazası geçirdiğimde hep bir ilgi oglum bir istegin var mı vs. beni hiç üzmezler ama o süreç bir geçtimi babam yine aynı illa kötü bişey mi olması lazım yani illa bana bişey mi olması lazım sırf değeri mi anlasın önür boyu pişman olsun vicdan azabı çeksin diye öldürücem artık kendimi ne yapıcam nasıl anlar bu adam benim değeri mi yeter artık dayanamıyorum bir adam nasıl olurda böyle olur hiç mi içi acımıyo kız arkadasıma 2 senelik ilişkime bile laf ediyor sırf telefon faturası fazla geldi diye faturalarıda ben ödüyorum daha bu anlattıklarım yaşadıklarımın %1 i herkez babasına güvenir benim hayatta güvenecegım kimse yok annemden baska allah askına bir fikir verin tükendim artık laf ediyo dövüyo susuyorum yaşım olmuş 18 hala babamdan dayak yiyorum susuyorum laf söylüyo içime atıp gidip gizli saklı aglıyorum ne akıtıcak gözyaşım kaldı nede kırılıcak bir kalbim
Ailem değeri mi nasıl anlar?