Kızlar neden serseri seviyor diye ağlayan keko erkekler var?

Hiç sevmiyorum bu muhabbetleri ama bıktım artık burada dışarıda hep erkekler ''bu kızlar da kötü çocuk seviyoru yağğ'' diye dolanıyorlar adama bakıyorsun ne dış görünüşüne özen gösteriyor ne de beynini geliştiriyor sabahtan akşama kadar böyle tanımadığı insanlara bok atıyor sorsan kızlarla konuşmayı bilmiyor sonra da kızların bakmasını bekliyor. Bknz örnek kuzenim ve erkek karfdeşim ikisi de kekonun teki sürekli kızlar kendini süründüren erkek istiyor deyip duruyorlar ama yılda 3 kız değiştiriyorlar. dd Bakın ben bir kadın gözünden yazdım eğer karşı cins sana bakmıyorsa ortada birden fazla sorun vardır insan kendine de bakmalı. (tabi herkesin dengine göre de var biri) 5 yıldır mis gibi ilişkim var erkek arkadaşım yapılı ya da uzun değil nezih bir insan ve akıllı ben öyle çok güzel bir kadın değilim bakımlıyım ama çok uyuştuk ve birbirimizin köpeği değiliz ikimiz de bireyiz bunu biliyoruz saygımızı koruyoruz birbrimize karşı. Sizlere tavsiyem oturduğunuz yerden kızlara erkeklere bok atmak yerine konuşarak iletişim kurmayı öğrenin. Ve dikkat ettim erkekler hep aşırı cilveli kaıdnların peşinden koşuyor sonra o kadının karakteri başkalarına yapınca da tüm kızlar fhşe oluyor ama orta güzellikte ya da işinde dersinde kızları görmüyorlar. Bu durum çok doğal buna bir şey demiyorum aynı şey kızlar için de oluyor. Ama biz insanız değil mi düşünüp tartabiliyoruz

Kızlar neden serseri seviyor diye ağlayan keko erkekler var?