Önünde bira şişesi araba zinciri kadar kolye
Baya tatlıymış gerçekten
Emir falan verince veya yüzüne karşı bağırınca hoşuna mı gidiyor kızların?
Tarz olarak da söylemiyorum direkt Keko yani diğer anlamıyla kro
Birde bunu içgüdüyle doğayla falan açıklamaya çalışıyorlar ya iyice delleniyorum. Ben hiçbir hayvanın kekoları tercih ettiğini görmedim. Her zaman daha güzel daha becerikli olanlar seçilir. Hiç olmadı sesle falan etkiler bir şeyler vardır yani. Ama bizim kızlara bakınca nerde beş para etmez ipsiz sapsız kimseye bir faydası olmayan keko varsa onlardan etkileniyorlar. Bari bu huyunuza doğayı bahane etmeyin hiçbir canlı kızlar kadar zevksiz değil.
Hiçbir canlı Keko seçenler kadar zevksiz değil
Çok haklısın ama hayvanlar ne alakaymış
Günümüzde bu moda oldu ya hani kızlar yaptığı her şeyde hayvanları örnek gösteriyorlar. Erkek hayvanlar şöyle yapıyormuş dişi hayvanlar şöyle yapıyormuş diye bizde içgüdüsel olarak ondan öyle yapıyoruz diyen. İnsan olduğunu kabul edemeyen milyonlar var ortalıkta haberin yok mu
Anladım hayvanları örnek gösterdiklerini bilmiyordum gerçekten saçmalamışlar
Cevap
8Cevap
Bana kimse emir veremez ve kimse bağıramaz ağız burun dalarım
kızlar güçlü ve özgüvenli erkek seviyor. hani bi sahiplenilme arzusu var. pısırık tiplerdense, keko ama asi tipleri benimsiyor. bunda bir de toplumun düşen eğitim seviyesi etkili tabi
Güçlü ve özgüvenli ister ama kimse yüzüne karşı bağırıp tam bir red flag olan çocuğu istemez
o da kızların basitliği, ona bizim yapacak bir şeyimiz yok.
Parayı seviyorlar kekolar para yemek için kızlara sunulmuş bir lütuf
Ya hem serseri hem sempatik hem yerine göre sert olmak benim için doğal bisey nedeyim ki simdiii
Ogk hiç sevmem sjhsjshsns
Anime izleyen biri buldum
evet güzel kızların yanında hep keko ar
Gerçekten
Çok ağır olmasa da olacak bence. Biz kızlar böyleyiz. İstemesek de seviyoruz yani hoşumuza gidiyor
Neresi gidiyor mesala
Sahiplenici bir his bırakıyor bizde. Ama bu yeni tanıdığımız birisinde değil. Üç beş aydan sonra tam güvendim dediğimiz karşı tarafın bizi ve bizim de karşı tarafın sevgilerinden emin olduktan sonra hoşumuza gider. İlk günden konustugun bir kız emir verip bagirirsan engeli yersin 😅
Heyecan verici oluyor onlar için belli bir yaşa kadar o tip erkeklere ilgi duyuyor evlenmeye yakında yana yakıla a efendi erkek peşinde koşuyorlar
Saçma anlam veremiyorum gerçekten böyle olanlara
itaatten baskıdan hoşlanıyor bence çoğu sen peki?
Kesinlikle hayır benden uzak dursunlar zaten
Öyle ama çoğunuz
Ben sana tarif etsem kekolarla baya alakasız bir tip çıkar
Tamam sen belki öyle degilsindir ama kızların çoğu öyle diyorum
Maalesef
Ben sevmiyorum erkek dediğin kibar olmalı
Aynen öyle
Keko oldukları için.
Mantıklı
Korumacılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?