Hey millet bugün benim doğum günüm! Çok sevdiğim arkadaşım @İdentityKa bana doğum günü mesajı yollamış çok sağ olsun. Fakat kendi yazmaya üşenip yapay zekaya yazdırmış 😒 Onunla olan arkadaşlığımı gözden geçirmeli miyim? 😂
Arkadaşım doğum günü mesajımı yapay zekaya yazdırmış! Arkadaşlığımı kesmeli miyim?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Merak etme onun ona değer veren arkadaşları direkt silme alışkanlığı var seni de siler yakında lotus yapay zekaya yazdırmasına şaşırmamak gerek neyse sakin ol bir fincan kırk yıl hatırı var bende...
İnternet & Teknoloji konusunda 149,2b cevap paylaştı.
Bence senin kararın önemli yani eğer gerçekten eğer bu durum seni mutsuz ediyorsa arkadaşınla bu durumu konuşman daha iyi olurdu abla :D ben arkadaşıma doğum günü mesajı yazacak olsaydım kesinlikle bu şekilde yazmazdım kendim yazardım sonuç olarak yılda bir kez kutlanan bir şey bunu da insan kendisi yazabilir bence. tabi ki de düşünmesi bile yeterli benim için ben öyle çok kutlama yapmayı sevmiyorum ama dediğim gibi el ile yazılması daha iyi olurdu ya da mesela empati yaparsak :D İnsanlar farklı nedenlerle yapay zekayı kullanabilirler. Belki arkadaşınız zaman darlığından dolayı sizin için bir doğum günü mesajı oluşturmak için yapay zekayı tercih etmiştir. Bu durumda, arkadaşınızın size olan ilgisini veya önemini yitirdiği sonucuna varmak yerine, onun meşgul olabileceğini veya başka sebeplerden dolayı yardıma başvurduğunu anlayabilirsiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Melankolik düşünce: Amannnnnnnnnnnn, hatırlayıp düşünüp yazmış işte. Çok mutluyum.
Sapyoseksüel düşünce: Beni hatırlamak yerine hatırlatma alarmı kurmuştur. Mesajı kendi zekası yerine yapay zekaya yazdıranın duyguları da yapaydır. Dolayısıyla aramızdaki ilişki de yapaydır.
Felsefi düşünce : Düşünmüyor, öyleyse böyle birisi yok :)
İnternet & Teknoloji konusunda 706 cevap paylaştı.
Oda bir zahmet en azından düşünmüş. Onu da aramış. Sadece kuru kuruya mutlu yıllarda diyebilirdi. Güya erkekler pek doğum günü kutlamıyorda. Doğum günün kutlu olsun. 🎂🎈🎊🎉🎁 Nice nice mutlu yaşlara.
Doğarken bize sordun mu hem de benden önce doğmuşsun insan bi uyarır sen gelme derdi çok kızgınım sana ama neyse. Balkondan atlarım doğum gününü kutlarım. 😃