Göçtünüz mekânım dediğiniz diyardan, gittiniz huzurların köyüne. Ne dostlar edinmiştiniz, ne arkadaşlar. Çekiştikleriniz kaldı, siz gittiniz, onlar toplandı. Sizi konuştular, sizce ne konulurlar?

Göçtünüz mekânım dediğiniz diyardan, gittiniz huzurların köyüne. Ne dostlar edinmiştiniz, ne arkadaşlar. Çekiştikleriniz kaldı, siz gittiniz, onlar toplandı. Sizi konuştular, sizce ne konulurlar?
En büyük hayalim Grönland'da yaşamak ve orada ölmek.
Bunu gerçekten çok istiyorum. Bir gün bu hayali gerçekleştirme umuduyla yaşıyorum. O topraklara adım atmak istiyorum, o havayı içime çekmek istiyorum.
Arkamdan ne söylerler tahmin edemiyorum. Ne söyledikleri, ne söyleyecekleri pek umrumda değil açıkçası.
İnşallah hayallerin gerçek olur.
Teşekkürler, umarım. 😊
Sitede bana teyze diyenler ay ne iyi oldu gitti inşallah bir daha gelmez diyecekler, hayatımda ise beni sadece ailem özler , arkamdan üzülürler diye düşünüyorum. Yokluğumda beni arayan, dedikodumu yapan arkadaşım olmaz.
Ah gitmeseydi keşke diyen bir kitle olur.
Eyvallah
Cevap
4Cevap
Kime bir şey demez
Adam kaçtı gitti buralardan inşallah bizde gideriz ardından derler 😂
Epey Bi dedikodumu yaparlar ve benim başka şehre gidip o.. upsu olduğumu derler arkamdan
Zaten kalıcı değildi derler. Burada kimsem yok da...
Yaşadığım yerde abi 😊
Allah razı olsun. Biliyorum 😊
Günümüz ortamında kimse kimse ile ilgisi kalmadigi için bir şey demezler değerli büyüğüm. Apartmanda bile kimseyi tanımıyorum. Birkaç esnaf dışında
Umurumda olmaz açıkçası. Benim hayatım benim kararım.
Allah allah? Derler
Nasıl olduda gitti derler.. ben istanbulu bırakmam
Haa İstanbul aşkı başka. Bende çok severim, adım adım gezerim ama yinede gideceğim maalesef.
https://m.youtube.com/watch?v=jxpCYmNvsno
Videoyu bir ben bozuyorum ama İstanbul başka.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?