+1 yılEn nefret ettiğim olay çiftlerin birbirinin ailesi üzerinden tartışması..
Sizi hiçe saymamış muhtemelen annesi hakkında konuştuğunuz için sinirle söylenmiş bir söz. Birbirinizin annelerine saygılı olmaya çaba gösterin. Her şey karşılıklı.
04 Yorumla
Soran+1 yılAbla, kocam evliligini birtullu Kabul edemedi cunki annesi rahat vermiyor. Kaynanamla konustum iletisimi azalt kocam bize alisamiyor evlendiginin farkinda degil dedim. Söz konusu para olunca 2 oglun daha var hepsi 1 olsun yapsin bizimde duzenimiz var hem size hem bize yetisemez dedim kadinin yuzune huzurumuzu bozuluyor dedim. Kadin devam ediyor..
- +1 yıl
İş biraz eşinizde bitiyor. Onunla konuşmaya çalışın.
Soran+1 yılEsim beni dinlemiyor.
- +1 yıl
Yanlış eş seçimi. Buradan sonra ne yapılabilir ki? Hiçbir şey.
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven erkek böyle konuşmaz anlayın artık. Annesini sevmeli saygılı olmalı annesini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. (İstisnalar hariç tabii ki.) Ama sizi hiçe sayıcak kadarsa annesiyle evli gibiyse zaten hiç evlenmemeniz gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHiçbir erkeği annesiyle tercih yapmak zorunda bırakmamak lazım. Sonuçta o annesi. Sen vazgeçebileceği bir konumdasın. Başkasıyla sevgili olabilir ama başkasıyla anne oğul olamaz.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Durduk yere söylenecek bir söz değil. Bu bir cevap, sen anası hakkında ileri geri konuşmuşsundur ondan demiştir. Adamın anasıyla ne uğraşıyorsun, kendi evine bak sen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi ile karısı arasında dengeyi kurmayı bilemeyen bir erkeğin milyonları yatları villaları olsa dahi vazgeçin, kafayı yersiniz. Annesinin sözünden çıkmayan, kendi kararlarını alamayan, ipleri annesinin elinde olan annesinin dolduruşlarıyla karısına cephe alan bir erkek net kadını delirtir. Kadın çekmez zaten boşanır direkt. Çevremde var böyle vakalar. Anneyi sevmek farklı bu durum farklı. Annesini zaten sevmesi gerekir ancak birey kendi kararlarını kendisi almalı, dış etken olmadan evliliğini sürdürmelidir. Kocan madde bağımlısı olsa yanında dur destek ol bırakma derim fakat bu adamı bırak git ben sana diyeyim, manevi olarak çökersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar dogru konustun ki abi. Dengeyi kuramiyor kocam. Herseverinde beni uzuyor. Annesini sevsin saysin ama oyle biri oluyor ki sanki ben yabanciyim iliskide yasamak istemiyor artik. Huzurum yok diyor.
+1 yılEvli çiftlerin en çok yaptığı hata bu nekadar kötü olursa olsun hiç kimse anne babasına laf söyletmez sende soyletmezsin ki doğru olan budur Anne çok değerli olmalı emin ol ki annesine değer vermeyen erkek esinede değer vermez bu ikisi arasında iyi Bi denge oluşturulmalı bence 😉🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHepsiniz bana kurban olun deseydin. Seven erkek böyle konuşmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi seven erkek demez boyle…
- +1 yıl
Demez balım
Kolayı var bunu onunla konuş ve sorunun cidiyetini anlat he baktın olmuyo akşam sana yanasinca git sevdiğin annen sana yeni bitane karı bulsun de verme evde konuşma o sana yanaşan a kadar illaki pes edicek ve sorucak niye böyle yapiyosun diye
07 Yorumla
Soran+1 yılKendi yanasmiyor bile abi
Soran+1 yılEvlendigim ertesi gunu ogrendim. Nisanlilik donemi Iyi gecti annesi hic yoktu aramizda. Evlendik gerdek gecesinin ertesi gunu annesi cagirdi gelin diye. Bende ayip Sen tek git dedim olmaz Annem gel dedi m diye benide goturdu. Sonra dahada buyudu hersey herseyde annesini oncelik tuttu
+1 yılŞimdi eşler olarak annelere ve babalara saygımız sonsuz ama eşine bu cümleyi kullanmak nasıl bi canım ya
014 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim boyle bir esle… daha Nasil basa cikarim.
- +1 yıl
Otur adam akıllı konuş anlayış gösterirse düzelir göstermezse fazla yürümez
Soran+1 yılKonustum abi. Kac kere dedim. Duzelmiyor
Soran+1 yılNeden boyle ama Neden
- +1 yıl
Madem düzelmiyor ne kadar sürecek bu evlilik
Soran+1 yılBilmiyorum abi bi bilsem. Özünde Iyi biri Esim ama Anne sevdasi yakiyor bizi
- +1 yıl
Saygi duyulur anne sevdasına ama eş de eşiklikteki köpek değil yani
Soran+1 yılEvet ama Oyle oluyor. Kocam bana sürekli beni kucuk goruyorsun diyor. Bende ozaman Bu tutumundan vazgec diyorum. Sen beni Kadin yerine koymayip Anne dersen Cocuk gibi gorunursun gozumde diyorum, hala devam ediyor
- +1 yıl
İşte böyle olursa ona olan sevginde biter sayginda hatta belki gönlün baskasina bile kayabilir onun bu tutumu yüzünden
Soran+1 yılAnlamiyor abi
Soran+1 yılBir annedir gidiyor yani baska birsey yok gozunde
- +1 yıl
Özelden yazsana uzun uzun daha rahat konuşuruz
Soran+1 yılYeni uye oldum abi seviye yetersiz diyor. mesaj atamiyorum daha. Biraz ozetleyeyim silerim sonra.
- +1 yıl
Gizliliği kaldır ben yazayım sana
Kimse kimseye kurban olmasın ben karıma olurum ama yani karınla anneni karşılaştırmak çok uygun bi şey değil.
024 Yorumla
Soran+1 yılHep yapiyor. Annesi icin beni eziyor. Konu kocam para verdi yardim amacli annesi Ve babasina annesi bize geldi sadece baban veriyor parayi diyerek kocamin verdigi parayi benden sakladi. Bizim paramiz o. Konu para degil konu kadinin bana Bu sekilde davranmasi. Ayrimcilik yapmasi. Bende kocama dedim. Oda boyle dedi bana
Soran+1 yılFarkinda degil kocam. Herseyi annesi. Anne sevilir sayilir ama bana bir hic miammelesi yapiyor.
Soran+1 yılNezaman anlar Bilmiyorum. Anneside Bu durumdan memnun. Kadinin yuzune dedim artik evlendi evliligini Kabul etmesi lazim sürekli etrafinda olmayin kocam zorlaniyor söz konusu para olunca 2 oglun daha var hepsi 1 olsun yapsin kocam hem bize hem size yetisemez aramiz bozulur dedim. Bunu dememe ragmen Kadin devam ediyor…
- +1 yıl
tamam anlıyorum ama senin muhatabın annesi değil. kocan. kocan seni baş tacı etmiyor. seni her şeyin önüne koymuyor. sen onun en önemlisi en değerlisi değilsin. o nedenle kocan sınırı çekmediği sürece sorun yaşarsın. ben aileme sırtımı döndüm karım için. sonra mecbur oldular benim dediğimi yapmaya. bi adam karısı için her şeyi yapmalı.
Soran+1 yılBiliyorum kocamin yuzunden kaynanamla yuz goz oldum. Kocam kendini ortaya koyamadigi gibi onlara boyle yaparak bana hic saygi duymuyorlar. Konussun dursun misali. Kocamla kac kere konustum. Anlamadi. O yuzden annesiyle konustum son care anneside ayni… oglunun huzuru kacmasin demiyor. Beni dusman bellemisler.
- +1 yıl
sen yanlış yere gitmişsin. kaynanan değil sınırı çekecek olan. kocan. kocalık edecek sana. koruyacak kollayacak. seni mutlu edecek. seni huzurlu edecek. aynı şekilde sende onu. sen de üst ailene sınırı çekicen. burdan geçemezsiniz diyecen. o da diyecek. kapı sizin kapınız kapandımı ardında siz varsınız. dışardaki herkese... yemek düşer. keyif zevk harcama acı tatlı güzellik kötülük hepsi sizin.
Soran+1 yılKocam Senin gibi dusunmuyor. Kocama dedim ki Benim dedigim herseyi yanlis anliyorsun hicmi degeri yok sozumun dedim Oda ben bir kadinin K o oe gi olmam diyor bana…… bende Senin karinim ben ikimiz birbirimizi dinlemeliyiz, Bu hayati paylasmaliyiz diyorum. Babasi annesi kadinin emrine girdi diyecekler diye korkuyor. Kocamin bir durusu yok. Bir karekteri daha yok. Olmamis, olamamis. Cok Gec anladim.
- +1 yıl
çok üzüldüm. benim ailem eşimi istemedi çok direttiler istemeyiz onu falan şöyle böyle. sonra ben bir gün dayanamadım. dedim ben gidiyorum karımla evlenmeye. ister yanımda olursunuz ister olmazsınız. sizin desteğiniz ya da karşı çıkmanız umrumda değil. onu ben istiyorum ben evleneceğim size ne dedim ve evden çıktım 4 ay da ne aradım ne sordum. sonra yola geldiler. :)
Soran+1 yılBununla Nasil basa cikacagim Bilmiyorum. Kimse saygi duymuyor kocama. Herseye tamamm diyen biri ayrica karekteri olmadigi icin kendi gorusunu bile ortaya koyamiyor. Iyilik yaptigini dusunerek. Ben dominant bir kadinim. Bundan sikayetci degilim. Fakat O kadar zit ki hersey… annesi dahil oldugu icin kendimi Kadin olarak bile hissedemedim annesi yuzunden daha dogrusu kocamin tutumu yuzunden. Kocama teklif ettim yardim al dogru degil bunlar dedim Kabul etmiyor
Soran+1 yılIste bak erkek dedigin karisini seven deger veren erkek boyle olur. Onun aileside beni istemedi Basta Benim ailemde kultur farkindan dolayi. Fakat sonuc olarak yine oldu. Ailesi beni birtullu Kabul edemedi, ve bende Ayni sekil kafalar O kadar degissikki. Mecbur konusuyorum annesi ile yoksa kocam bosanmaya kadar gider…
Soran+1 yılKocam annesini arayip beni sikayet bile etti…. Sizi istemiyor diye…. Daha ne soyleyeyim
- +1 yıl
yani zor durum ben sadece karımın bana dominant olmasını isterim. eşim bana karşı tüm dominantlığını göstersin ama dışarı karşı asla kimse bana dominantlık yapamaz. ben evlilikte kadının ön planda ve dominant olması gerektiğini düşünen biriyim. ama dışarıdan gelen dominantlıklara boyun eğmem. eşimin aileside olsa kendi ailemde olsa.
Soran+1 yılDogru yapiyorsunuz. Esimin anneside dominant Benim dedigim olsun der. Ve sonuc olarak kocam annesini dinler. 2 inci cocugu dusunmuyorum Ve kesinlikle yapmicam. Kizimin buyumesini bekliyorum cok kucuk 5 aylik. Bir Cocuk daha ziyan etmem… buyusun bosanacagim. Kocamin bana olan saygisizligi degismez artik.
Soran+1 yılSanmam. Bu sadece annesi Ve babasi geberip gittikten sonra olur.
Soran+1 yılBen Iyi bir esim Evet ama beni hak etmiyor. Kizim olmasa 1 saniye durmazdim burada. Süründürürdüm onu het konuda. Kizim elimi kolumu bagliyor.
Soran+1 yılAma ilahi adalet var. Inaniyorum. Kocamin bana yasattigini yasatmadan ölmicem.’
- +1 yıl
sadece intikam duygularına kapılmamanı öneririm sana. intikama gerek yok sadece sana göre en doğru neyse şu durumda boşanmak onu yap haklarını ara gerisi boş işler kendi enerjini harcarsın. belki sana daha güzel şekilde itaat edecek birini bulursun. tamamen sana itaatkar birini.
- +1 yıl
Annesine vermis, onu doguran, tarafsiz karsiliksiz seven birine. Bence siz yanlis bakiyorsunuz, muhtemelen aldiris etmezsiniz, siz annesinin yanin da kimsiniz? Sizin gibi 1000 kisi bulunur ama annesinden 1 tane bulunmaz. Tabiki de sizi kirmasa iyi olur ama annesine para da verir, o sizin paraniz degil, annesi size soylemek zorunda da degil. Anne bu Anne, siz 40 yil sonra anlarsiniz bunu. Evinize esinize deger veriyorsaniz uzatmayin meseleleri, kucuk konulari buyutmeyin, annesini kizindan cok da sever o onun sevgisi, siz bunlari anlayamazsiniz cunku Anne degilsiniz. O kadin Anne, 40 karsiliksiz beklentisiz yilini vermis bir Anne. Sizin gibi karsilikli menfaat iliskisine dayanmiyor sevgisi. Bak olmaz diyorsun yanlis diyorsun hepsi bunlarin beklenti. Ama annedeki ise karsiliksiz beklentisiz. Esiniz karsilastirma yapmasa iyidif ama siz de kendinizi veya cocuklarini annesiyle kiyaslamasaniz daha iyi olur. Evlilikte en cok sizi sevecek diye bir kural yok, sizi tabiki sevmeli kirmamali ama siz number 1 degilseniz problem etmeyin ve bu sizi kiskandiracagina memnun etmeli. 40 yil sonra oglun evlenince, 1 yillik esine karsi seni geriye atinca bu soyleri hatirla. Annenin esi bulunmaz ama eslerin esleri 1000lerce bulunabilir, kimisi cok iyi olabilir ama annesiyle Kim olursa olsun kiyaslama HATADIR.
+1 yılBelkide sana sadece bu konu özelinde değil genel olarak daha fazla saygı duyması gerekiyordur. Bunu yansıtamadıgını dusunuyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Genelinde saygi yok. Annesine para verdi kocam yardim amacli annesi geldi bana hic soylemek istemiyor sakladi sadece kendi kocasini soyledi bende esime Neden boyle yapiyor araya ayrimcilik yapiyor dedim Bizim paramiz neyden sakliyor o benimde param dedim Oda oyle dedi
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yeni evli değilsen bu şiddetle yıllardır mücadele ediyosun demektir. Yeni evliysen bile bile evlenmen üzücü
05 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyim 1 yil oldu
- +1 yıl
Anneci bi adamla evlendiğinin farkında mıydın
Soran+1 yılEvet farkindayim. Basa cikamiyorum artik. Kizim var 5 aylik onun icin katlaniyorum. Beni hice sayiyor kocaman BIR hic.
Soran+1 yılBilemedim. Nisanlilik doneminde annesi yoktu aramizda. Evlendigim ertesi gunu basladi. Kadin evimizden cikmak istemedi, hergun aradi, her hafta sonu gelin dedi. Rahatsiz oldugumu soyledim dinlemedi annesi beni devam etti. Sonra yuz yuze konustum biraz azaltti. Ama sonra kocama agladi beni sevmiyor dedi. Kayinpeder bana saygisizlik yapiyor el kizi muammelesi goruyorum onun tarafindan o yuzden artik gorusmuyorum onunla kocamda idare ediyor ama babasi Sonucta, ben kesinlikle konusmuyorum artik ama herkes biliyor. Kocam annesini dinler ailemi istemiyorsun der, ertesi gunu Ozur diler, anneme kurban ol der, sonra gelir o sana kurban olsun deyip gonlumu almak ister, annemi kizimdan cok seviyorum der, ben kizimi herkesten cok seviyorum derim, sürekli Anne kelimesi agzinda. Birgun olsun sizin icin Bunu yaptim demedi. Anneside ayri bir problem kocam yardim yapar para icin kocamin parasini benden saklar ayrimclik kor araya. Hatta biliyordum ses etmedim sadece kocam deyince kocami hic demedi bana. Bende kocama dedim Annen neder boyle yapiyor onlarin aldigi para benimde kiziminda rizki dedim. Oda boyle dedi iste
- +1 yıl
Bu iş baştan yanlış gitmiş. Çocuk için by kadar acele edilmemeliydi. Tsşların yerine oturması 2 sene alır. 2 sene çocuk yapmasaydınız keşke
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. hakkında yanlış bir şey söylediysen ya da yaptıysan böyle bir şey söylemesi normal... kendini annesinin yerine koymaya çalışma sakın..
00 YorumlaKadınlıgını kullanamıyormusun, güzel biriysen zaten onu her şekilde elinde tutmasını bilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılYuzume bile bakmiyor son bir kac aydir.
Soran+1 yılAnnesi Ve babasina yardim amacli para verdi kocam haberim var bundan Fakat annesi geldi dun Ve sadece kendi kocasinin odedigini soyledi oglunun para verdigini benden sakliyor… ben karisiyim… bana soylemek istemiyor…. Bende kocama dedim Neden boyle yapiyor yanlis diye annesini savundu
Soran+1 yılBiraz mi? Beni hice sayiyor. Hayir kac kere konustum. Kendine engel olamiyor hastalik derecede bagimli.
Soran+1 yılIliskiyede girmiyor benimle cok az… cok az… aldatiyorsan soyle dedim Hayir diyor telefonlari kontrol ediyorum birsey yok…. Daha Nasil anliyabilirim beni aldattigini?
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılAnneni de karına karşı savunmazsın be birader 😃 seven erkek böyle yapmaz. Hatta karısını herkesten önce tutar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik aşkı nasıl öldürüyor, oynat bakalım…
Erkekler böyle yaparak eşlerini annelerine karşı kin ile dolduruyorlar farkında değiller. Eşi ile annesinin arasını idare edemeyen erkekten olmaz
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeği annesine düşkündür ve annelerine toz kondurmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAman buyuk basari
- +1 yıl
Biz ne kadar sinir olursak olalım öyle maalesef.
+1 yılSinirle söylemiştir kocanız sinirlendiği an susun sorun çıkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine para verdi kocam yardim amacli annesi geldi bana hic soylemek istemiyor sakladi sadece kendi kocasini soyledi bende esime Neden boyle yapiyor araya ayrimcilik yapiyor dedim Bizim paramiz neyden sakliyor o benimde param dedim Oda oyle dedi
+1 yılAnnesi hakkında yanlış bir şey demişsiniz ki bu derece tepki göstermiş size.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine para verdi yardim olarak Bende Annen geldi sadece baban alacak Senin para verecegini soylemedi Neden ayrimcilik yapiyor o para Bizim dedim. Oda boyle dedi
Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Bence de herkes için anne ve kardeş önce gelir ama bunu bu şekilde söylemeye de gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni ezerek bilerek soyluyor
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi anlık öfkeyle demiştir. Bide erkekler annelerine düşkün olur
07 Yorumla
Soran+1 yılBen annemi kizimdan daha cok seven bir erkekle evliyim…
Soran+1 yılAnnemi daha cok seviyorum diyor
Soran+1 yılBiraz degil cok zor. Bitirdi beni. Kendi kocamla savasiyorum
Soran+1 yılMaddi gucum yerinde buna ragmen siginti muammelesi yapiyor bana yabanci gibi bitirdi beni kizim icin gururumu bitirdim
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılE sen de mantikli ol azicik senin anneni iğneleyenbi koca olsa evlatlik damarin ortaya cikar
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam annesine para veriyor yardim amacli bende benden sakliyor araya ayrimclik yapiyor dedim Bizim paramiz dedim Oda oyle dedi bana
- +1 yıl
Eee ne var bunda her hayirli evlat mùskil durumu olan anne babaya yardimci olur senin ailenin durumu olsa kocan yardimci olmazsa isyaniini anlarim
Soran+1 yılKonu para degil. Kocam annemi kizimdan bile cok seviyorum diyor basa cikamiyorum artik
- +1 yıl
Illa ki sevecektir ana'dır senin cocuklarin da cocuk sahibi olunca cocuklarindan ùste koyarsa yanlis bi durum olmaz ki
- +1 yıl
Kimisi Anaya ataya cok duskundur kikisi de kocaya cocuklara
Soran+1 yılAbi sevsin saysin ama bizi hice sayiyor hep. Bana siginti muamelesi yapiyor kocam calisiyorum maddi gucum yerinde olmasina ragmen. Bitirdi beni kocam bittim ben kizim icin gururumu bitirdim
- +1 yıl
Ben eniste bey tarafindan bakiyordum bu duruma senin yasadigin hayati bilmedigimden sana haksizlik yapiyor gibi gorunuyorum belki
Ama oyle degil ben iki tarafi da dinledikten sonra karar veririm her zaman
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDenge kurması lazım erkek böyle yaparak sürekli tartışma ve kavga sebebi olur evin düzeni bozulur
00 Yorumla Off daraltı yeminle şu tip insanlar. Meraklısı ise kendi olsun. Saygısızlık resmen
00 Yorumla
+1 yılKurbane kurbaneee... Bırak sevsin annesini bu seni neden rahatsız ediyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. 😃 Komik. Eğer benimde bir annem varsa kendi anneme kurban olurum niye seninkine olayım ki
00 YorumlaAnnesi hakkında ne dedin de böyle bir cevap aldın?)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim basima gelse anasini yaninda telefonla arar kufrederim anasina ve yuzune kapatirim
00 Yorumla
+1 yılSeni o kadar çok seviyor ki kurbanlık olarak görüyor
00 Yorumla
+1 yılAna kuzusu erkekler etek giyip el oyası yapsınlar
20 YorumlaKonuşur sevende bunu der sevmeyende eğer durup dururken söylüyorsa haksızdır ama sen annesine laf ettiysen soyler
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun hala.. ayrıl sende... gurursuuzmusun...
08 Yorumla
Soran+1 yılBana oyle dedi…
- +1 yıl
Çok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz
Soran+1 yılKizim var 5 aylik. Kizim icin susuyorum. Ama nereye kadar Bilmiyorum…
- +1 yıl
Sus ve al kızını çek git.. harcama yıpratma kendini yazık etme.. genligine.. konuşmak lazım bunları seninle
Soran+1 yılDemesi kolay…
- +1 yıl
Sana yardımcı olmak isterdim...
Soran+1 yılBana kimse yardimci olamaz artik. Kizim icin gururumu bitirdim
- +1 yıl
Alçak sürünmeye devam et sen bencede
+1 yılNe saçma bir kelime yaw öyle seviyosan evlenme kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri eşleriyle anneleri arasındaki dengeyi pek sağlayamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılAnan bana kurban olsun deseydin
06 Yorumla
Soran+1 yılDedim valla zaten. O bana kurban olsun hemde gani gani dedim😂 Senin annen Kim oluyormusda kurban olacam dedim
- +1 yıl
Aslında kaynana terörü diye bi şey yok, eşiyle annesini idare edemeyen erkek terörü var
Soran+1 yılEvet idare edemiyor. Aslinda idare edilecek birsey yok kaynanam artik devre disi evlendi kocam Neden Bu kadar arada kaliyor? Onu anlamiyorum? Kadin birsey mi diyor acaba
- +1 yıl
Anasının sözünden çıkmayacak olan evlenmesin bi zahmet
Soran+1 yılNasil yola getiririm kocami
- +1 yıl
Anasıyla polrmiğe girme görmezden gel
+1 yılSeven erkek ve eş olarak gören koca böyle konuşmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEs olarak gormuyor beni. Annesi geldi kocam para verdi yardim amacli haberim var bundan Ama annesi sadece kocasini soyledi bana verdi para dedi kendi kocamin verecegi parayi benden sakliyor. Ayrimcilik yapiyor. Bende kocama dedim Oda bana oyle dedi.
- +1 yıl
O annenin de bir gururu var, 60 yasinda kadin, dememis ne olmus, oglunun tertemiz parasini almis, evlendiniz diye oglunun kazandiklari senin olmuyor, annesine istedigini verir, seni aksatmadigi surece bundan rahatsiz olamazsin. Annesinin sana soylemesine gerek yok, yanlis anlama bu kafayla bu evlilik zor. Sen 1 ay sonra yoksun belki de, annesiyle kiyaslanamazsin, ama annesi hep onunla bunun onune de gecemezsin, esini annesi kadar seviyorsan annesinden 1 adim daha iyi ol, buyur sana hedef. Yok olamiyorsan, mizmizlanma burada. Yurumiyorsa bosan demek kolay, mesele cocugunu ailesiz buyutmemen, hepsi buyuk mevzular Şu an . Takilma cakil taslarina, gonul isterdi ki hic bunlar olmasin, esin dengeyi daha iyi kursun, sen daha nazik ol, ama unuttugun mesele su, o onun annesi, istedigi yardimi yapar, sizi direk etkilemiyorsa kimse birsey diyemez Buna.
Soran+1 yılEtkiliyor iste evin eksikleri var boyle yapiyor anladiz mi. Esim aradi daha Yeni Ve arabayi Senin uzerine yapcam dedi. Neden boyle birsey yapiyor anlamadim. Babasiyla aram kotu konusmuyoruz adam para koyuyor Sonucta.
Sen kesin annesine bişey demişsindir
010 Yorumla
Soran+1 yılKocam annesine para verecek yardim amacli annesi benden bunu sakliyor. Benden Bizim paramizi benden sakliyor araya ayrimcilik yapiyor dedim. Oda anneme kurban ol dedi.
Soran+1 yılKocam zaten soyluyor bana. Nasil bilmeni istemiyor Ya? Bizim paramiz o? Bilerek demiyor
Soran+1 yılYa Benim kocam annemi kizimizdan daha cok seviyorum diyor.. konu para degil.
Soran+1 yılBasa cikamiyorum. Beni bitirdi
Soran+1 yılSozun bittigi yer Anne sevilir sayilir ama bizi hice sayiyor
- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılDurduk yere soylemek muhabet oraya evrilmistir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine para verdi kocam yardim amacli annesi geldi bana hic soylemek istemiyor sakladi sadece kendi kocasini soyledi bende esime Neden boyle yapiyor araya ayrimcilik yapiyor dedim Bizim paramiz neyden sakliyor o benimde param dedim Oda oyle dedi
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSakasına demiştir belki
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDenge kuramayan erkek böyle konuşur
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir davranış değildir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Annesini daha fazla seviyordur normal?
00 Yorumlaanne kuzusu erkek, kaç bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ana kuzusu modeli erkek der:)
00 Yorumla
+1 yılKurbanlık karşımda duruyor deseydin
00 YorumlaBazen olur böyle şeyler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekelr ve şu anne aşkları..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin anasıyla yaşasın
00 Yorumla
+1 yılTakılma böyle şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSürekli eleştiriyorsan konuşur bıkmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse annesine laf söyletmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurban ol sende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende dövüşçüler gibi olma..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. sende benim anneme kurban ol deseydin ya :)
00 YorumlaKesinlikle konuşmamalı büyük yanlış yapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim boyle bir esle… daha Nasil basa cikarim.
Evlenirken nerdeydin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konnusmaz
00 YorumlaKurban ol sende
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNe diyecek baska
00 Yorumlaannesinimi eleştirdin neden bunu dedi sana
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle konuşmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAltyapısı ne olayın
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne