Nasıl başlayayım bilmiyorum oldukça karışık bir hikaye. Yıllar öncesinde ailesi tarafından darp ve tacize (baba) uğramış biriyim. Simid kendi hayatımı kurdum hiçbiriyle görüşmüyorum. Ama bugünlere gelene kadar da çok acı çektim. Yıllar öncesinde abla kişisinin eşi bana birkaç mesaj atmıştı bende bunu anne ve abla olacak kişilere anlattım. İleride bir sıkıntı olmasın diye. Mesajları da sildim. O zamnalr nişanlıydim yanlış anlaşılmasını istemedim. Fakat elimde delil olmayınca inanmadılar kocama iftira atıyorsun dedi ablan olacak canlı. Ve bana saldırarak darp etti. Hatta hepsi birlikte darp ettiler ölümden döndüm. Şimdi son günler eşi bana mesaj yazıyor. Ben yıllardır seni seviyordum yıllardır acı çekiyorum herkese itiraf ettim bunu falan filan diye. Tam onlardan kurtulmustum bu beni çok korkuttu elim ayağım titriyor dünden beri. Sürekli mesaj yazıyor yıllardır içimde biriktirmistim artık soylicem her şeyi falan filan bir sürü hikaye. Ben ne yapacağımı bilemiyorum bir yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeler
Aslında haklı oldugum meydana çıktığı için sevinmem gerek. Ama sadece korkuyorum. Büyük bir ağırlık var üstümde. Bu nasıl olur. İnsan nasil yani başında yetişen birine o gözle bakar. Aynı şeyi baba olacak kişiden yana da yaşadım benim kaderim mi bu? Neden böyle sapkın şeyler beni buluyor. Ruhumu bedenimi temiz tuttum hep neden böyle şeylerin muhatabı ben oldum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eniştenden yınede uzak dur mumkunse cevap bıle yazma acıklıyorsa karısına acıklasın sen kuyruk salladı der ablan sakın yazma allah yardımcın olsun sen neden evlenmedın
Zaten midem bulanıyor. Ama her şeyin ortaya çıktığına sevindim ama yine de 2 gündür korkudan ağzımın içi kabardı yara oldu hep ya. İstiyorum ki yok olsunlar hiçbir haber almayayim onlardan ama yok illaki varlıklarını belli ediyorlsr
Neden aynı sehırdemıaınız
Ne zaman ayrıldınız eşınızden coxuk var mı
Hayır bej farklı bir şehre taşındım hepsiyle irtibatımı kestim
Ne guzel o zaman cevap bıle verme sanırım iş fılanda buldun mu?
Hangı sehıre yerlestınız
Devlette çalışıyorum
Ooo o zaman hıc muhatab olmam keyfımı kacırmam senın yerınde oluyum hangı sehırde yasıyorsun dm atarsan beklıyorum
? waiting beklenıyorsun
Sakin ol ve mesaj lari elinde tut mümķunse sen bu msjlara tersleyerek de cevap ver ve evliysen mutlaka kocana söyle o icabina bakar
Evli değilim. Bosandim zaten ne olduysa ondan sonra başladı.
Anladim tahminim adam senin bosanmis olmani firsat bilmis sen kendini garantiye al mesaj lari elinde tut ve adama ters mesaj yaz
Ve abalana söyleyecegini söyle adama
Ona söylemiş zaten. Gemileri yaktım artık itiraf ettim herkese diyor. Kadın beni kocasının mesaj attığını söyledim diye darp etti. Hatta 7 8 kisiydiler ölümden döndüm.
Şu an onlarla ayniyerdemi yasiyorsun
Ablana söylemisse seni tekrar darp edebilirler
Evet bu da geliyor aklima
Hiçbir suçum yok olaylarda. Yıllardır bana yapmadıkları eziyet kalmadı. Ama en çok zararı ben gördüm
maalesef ablan ve annen sana çok yanlis yapmislar mumkun oldukca karsilasma onlarla
Aynisehirdemi yasiyorsunuz
Baba tacizi de var bunu üstüne. Erkek kardeşten darpta. Şunu net söylüyorum ve lütfen inan. İçlerinde en temiz kalan bendim. Kendi içleri böyle pislik dolu
Hayır ama yakın şehirler
Ve bana ilgisi olduğunu herkese söylediği halde bana bugün kayinpederin evinden fotograf atmış. Herkes bu durumu biliyor ve halen onunla devam ediyormuş. Ne tuhaf değil mi. iyi ki içlerinden kopmusum
Evet cok tuhaf bir ailen var babanda cok kotu bir adam
Baba yazsrmisin ozelden
Ya geçmiş atlatmişin bence kafanda kurma artik.
Atayım mı mesaj kayitlarini
Ya ben bunun ustune gitmeni tavsiye etmem. Ailende olsa o insanlarin hayatinda yeri yok gibi.
Kisaca Başindan sal gitsin yani.
Aniden karşına çıkmayı düşündüm falan yazmış bu beni çok gerdi. Gerçekten korkuyorum elimde degil
Anliyorum seni ama senin oturdugun yeri felan biliyormu taşinmayi duşunsen felan ya da bir süre başka yerde kalsan?
Onlar bitti zaten benim için nerdeyse 4 yıl oldu aklıma dahi gelmiyorlar. Ama ulaşmaya calisorlar ara ara
Çok zorluklardan geçmişsin, senin adina üzüldüm.
Zaten ben bu olaylardan sonra oradan çıktım başka bir ile geçtim. Ama yakın bir ile. Buradaki adresimi de kimseye söylemedim ama öğrenmişler. Nasıl oldu bilmiyorum. Muhtemelen e devletten falan
Ya paneller felan var bulur. Çok rahat bulunuyor. Adresini biliyosalarsa tedirgin olursun Kalacagin bir yer var mı şoyle 2-3 ayligina arkadaşin felan? Bu sürede napacagini düşünürsün hem?
Paneller derken
Çalışıyorum ben devlet memuruyum
Ya şoyle Yasadişi paneller oluyor ve senin bazi bilgilerini girince Adres bilgilerin vs her şey onune çikiyor, ordan almiş olabilirler.
Neden böyle takıntılı olur bazı insanlar bunun bir sebebi var mı acaba
Psikolojik ya Yillar geçsede unutamaz onu. Seni bulamasin yeterli.
Zarar verir mu böyleleri, qkli pek yerinde değil gibi geldi kaçırır falan diye korkuyorum
Psikolojik sebebi ne bunun. Ulaşamamak mı
Evet bende ondan şüphe ettigim için başka yerde kalma imkanin var mı dedim.
İnsan ulaşamadiginin delisi olur, onunki sevgiyi geçmiş takinti olmuş dikkat etmelisin.