Aile & Toplum 3 ay evleneli 6 haftalık hamileyim eşime söylemeye çok utanıyorum ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Utanç korku karışık ben nasıl anne olurum diye korkuyorum ya anne olamazsam 3 ay evleneli 6 haftalık hamileyim eşime söylemeye çok utanıyorum ne yapacağım? Cevapla Hamilelik Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Başkasından yaptıysan kocana söylemeye utanırsın ama eşinle yaptıysan utanman çok saçma. Utanma duygusu zaten anlamsız bir duygu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 3 aylık evliyim kocamı aldatacak değilim eşimden ama işte ben nasıl anne olurum Yorumla cesurol34 +1 yıl Kucağına aldığın zaman fikrin değişir merak etme. Yatakta o gece utangaç değildin, bunu söylerken de utanmana gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ben kucağıma doğru düzgün bebek bile almadım nasıl tutulur emzirilir bakılır nasıl uyur bilmiyorum Yorumla cesurol34 +1 yıl Şimdiden YouTube videoları izlemeye başla. O zaman annelik duygusu yoğun olur merak etme sen Yorumla Soran +1 yıl Benim annem hiç olmadı ya bakamazsam ona Yorumla cesurol34 +1 yıl Bakarsın 30 santimlik bebekten korkmam kaynanan ile beraber bakarsın Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Utanılacak ne var ki bunda çok mutlu olur sevinir eğer söyleyemiyorsan tahlil sonucunu onun görebileceği bir yere bırak oradan görür 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anne olmaktan korkuyorum saat doğrusu olamamaktan ya beceremezsem Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Artık ilk adımı atmışsın şu an Hamilesin ve bunu kafana takmana gerek yok çok rahat bir şekilde anne olacaksın ve herkes gibi sen de bunu başarıcaksın Yorumla Soran +1 yıl Herkes beceremiyor ki anne olmayıBen ona tek nasıl bakacağım Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Tek Bakmayacaksın ki babası var senin ailen yok mu yardımcı olacak hiç kimse yok mu böyle karamsar şeyler düşünme ya Yorumla Soran +1 yıl Ben kucağıma doğru düzgün bebek bile almadım nasıl tutulur emzirilir bakılır nasıl uyur bilmiyorum Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Ya her şeyin bir ilki var herkes bu yollardan geçiyor hepsini öğreneceksin merak etme Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Söyleme, 9 ay sonra ver kucağına sürpriz olsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim bee dalga geçme Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ablacım kafan mı güzel mk? O işi yaparken utanmıyon da bunu söylemeye mi utanıyon? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Utanma değil aslında çekiniyorum alışamadım bile içimdekine Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle mutlu olur 😬 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim biliyormuş cebinden testi çıkardı bu senin galiba banyo da unutmuşsun dedi KırmızıBeber48 +1 yıl Eee sonraa Soran +1 yıl Sonrası ufak bir kutlama,🤫 KırmızıBeber48 +1 yıl 😂😂Haha süper tebrikler
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Keşke benmde olsada söylese git söyle uzatma 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bir süre söylemesem alışamadım ki ben Yorumla kaancan_7 +1 yıl Bnmki yapablse hemen sölicek söyleme kolay Yorumla Soran +1 yıl Neden olmuyor bebeğiniz Yorumla kaancan_7 +1 yıl Anlatsam inanmazsn Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla kaancan_7 +1 yıl Gizlsn yazamadım Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niye utanıyorsun söyle gitsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum çok çekiniyorum Yorumla Soran +1 yıl Biz hiç konuşmadık bebek meselesini çok erken Yorumla umutymw +1 yıl Yapıcak bişey yok eninde sonunda öğrenicek sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Bir süre daha söylemesem Yorumla umutymw +1 yıl Sen bilirsin acelesi yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl iyide esinle yapmadin mi? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım ama anne olmaktan korkuyorum ya da olamamaktan Cevap sahibi +1 yıl Allah hayirlisiyla nasip eder iyi dusun iyi olsun. Soran +1 yıl Durup durup ağlıyorum eşim ne oldu diyor anlatamıyorum Cevap sahibi +1 yıl belkide hazir degilsin duygusal olarak ondandir yadin kucuk sanirim sorumluluklari dusunduysen Soran +1 yıl 24 yaşındayım bilmiyorum düşünemiyorum hiç bir şey Cevap sahibi +1 yıl aslinda normal yastasin belki sen bir kac yil esinle yalniz kalmak istedin ya da evlulikle ilgili kafanda oturmayan seyler mi vardi Soran +1 yıl Benim hiç annem olmadı nasıl davranılır bakılır sevilir bilmiyorum Cevap sahibi +1 yıl dusundugun seye bak o icinde kodlu senin dogar dogmaz napcagini hissedeceksin. rahat ol en iyi anne sen olcaksin Soran +1 yıl Olurum herhalde Cevap sahibi +1 yıl hicc dusunme olucaksin boyle dusundugune gore zaten olacagin belli 😉
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Nesine utanıyorsun ki, tek başına mı yaptın 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaparken utanmadın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle de sadece korkuyorum biraz nasıl anne olurum daha 2 3 güne kadar anne diye ağlayan kızdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat öğretir Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl anne olunur bilmiyorum bakamam Yorumla
Cerenss_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Utanacak ne var ki 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bebek meselesini konuşmadık utanıyorum çekiniyorum Yorumla Cerenss_ +1 yıl Duyunca sevinir belki de, ne zamana kadar saklayabilirsin ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki korkuyorum ben nasıl anne olurum Yorumla Cerenss_ +1 yıl Çocuğu istemiyor musun yoksa anneliği beceremezsin diye mi korkuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet ya beceremezsem Yorumla Cerenss_ +1 yıl Pozitif düşün, ileride onu kucağına alacağın zamanları, geçireceğin zamanları düşün Yorumla Soran +1 yıl Ben kucağıma doğru düzgün bebek bile almadım nasıl tutulur emzirilir bakılır nasıl uyur bilmiyorum Yorumla Cerenss_ +1 yıl Annen yanındaysa yardımcı olur bir süre öğrenene kadar Yorumla Soran +1 yıl Benim hiç annem olmadı nasıl davranılır bakılır sevilir bilmiyorum Yorumla Cerenss_ +1 yıl Bence eşinle bu konuyu konuş ve endişelerini anlat, az da olsa içinin rahatlamasına yardımcı olur Yorumla Soran +1 yıl Dokunmasına bile izin vermiyorum 1 haftadır sarılıyor itiyorum öpüyor çekiliyorum arkamı dönüp uyuyorum üzüyorum onu evet ama bunaldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Başkasından yaptıysan kocana söylemeye utanırsın ama eşinle yaptıysan utanman çok saçma. Utanma duygusu zaten anlamsız bir duygu
3 aylık evliyim kocamı aldatacak değilim eşimden ama işte ben nasıl anne olurum
Kucağına aldığın zaman fikrin değişir merak etme. Yatakta o gece utangaç değildin, bunu söylerken de utanmana gerek yok
Korkuyorum ben kucağıma doğru düzgün bebek bile almadım nasıl tutulur emzirilir bakılır nasıl uyur bilmiyorum
Şimdiden YouTube videoları izlemeye başla. O zaman annelik duygusu yoğun olur merak etme sen
Benim annem hiç olmadı ya bakamazsam ona
Bakarsın 30 santimlik bebekten korkmam kaynanan ile beraber bakarsın
Utanılacak ne var ki bunda çok mutlu olur sevinir eğer söyleyemiyorsan tahlil sonucunu onun görebileceği bir yere bırak oradan görür
Anne olmaktan korkuyorum saat doğrusu olamamaktan ya beceremezsem
Artık ilk adımı atmışsın şu an Hamilesin ve bunu kafana takmana gerek yok çok rahat bir şekilde anne olacaksın ve herkes gibi sen de bunu başarıcaksın
Herkes beceremiyor ki anne olmayı
Ben ona tek nasıl bakacağım
Tek Bakmayacaksın ki babası var senin ailen yok mu yardımcı olacak hiç kimse yok mu böyle karamsar şeyler düşünme ya
Ben kucağıma doğru düzgün bebek bile almadım nasıl tutulur emzirilir bakılır nasıl uyur bilmiyorum
Ya her şeyin bir ilki var herkes bu yollardan geçiyor hepsini öğreneceksin merak etme
Söyleme, 9 ay sonra ver kucağına sürpriz olsun.
Söyledim bee dalga geçme
Ablacım kafan mı güzel mk? O işi yaparken utanmıyon da bunu söylemeye mi utanıyon?
Utanma değil aslında çekiniyorum alışamadım bile içimdekine
Söyle mutlu olur 😬
Söyledim biliyormuş cebinden testi çıkardı bu senin galiba banyo da unutmuşsun dedi
Eee sonraa
Sonrası ufak bir kutlama,🤫
😂😂Haha süper tebrikler
Keşke benmde olsada söylese git söyle uzatma
Bir süre söylemesem alışamadım ki ben
Bnmki yapablse hemen sölicek söyleme kolay
Neden olmuyor bebeğiniz
Anlatsam inanmazsn
Anlat
Gizlsn yazamadım
Niye utanıyorsun söyle gitsin
Bilmiyorum çok çekiniyorum
Biz hiç konuşmadık bebek meselesini çok erken
Yapıcak bişey yok eninde sonunda öğrenicek sonuçta
Bir süre daha söylemesem
Sen bilirsin acelesi yok
iyide esinle yapmadin mi?
Yaptım ama anne olmaktan korkuyorum ya da olamamaktan
Allah hayirlisiyla nasip eder iyi dusun iyi olsun.
Durup durup ağlıyorum eşim ne oldu diyor anlatamıyorum
belkide hazir degilsin duygusal olarak ondandir yadin kucuk sanirim sorumluluklari dusunduysen
24 yaşındayım bilmiyorum düşünemiyorum hiç bir şey
aslinda normal yastasin belki sen bir kac yil esinle yalniz kalmak istedin ya da evlulikle ilgili kafanda oturmayan seyler mi vardi
Benim hiç annem olmadı nasıl davranılır bakılır sevilir bilmiyorum
dusundugun seye bak o icinde kodlu senin dogar dogmaz napcagini hissedeceksin. rahat ol en iyi anne sen olcaksin
Olurum herhalde
hicc dusunme olucaksin boyle dusundugune gore zaten olacagin belli 😉
Nesine utanıyorsun ki, tek başına mı yaptın 🤣
Iti olursun
Yaparken utanmadın
Öyle de sadece korkuyorum biraz nasıl anne olurum daha 2 3 güne kadar anne diye ağlayan kızdım
Hayat öğretir
Ben nasıl anne olunur bilmiyorum bakamam
Utanacak ne var ki
Hiç bebek meselesini konuşmadık utanıyorum çekiniyorum
Duyunca sevinir belki de, ne zamana kadar saklayabilirsin ki
Bilmiyorum ki korkuyorum ben nasıl anne olurum
Çocuğu istemiyor musun yoksa anneliği beceremezsin diye mi korkuyorsun
Evet ya beceremezsem
Pozitif düşün, ileride onu kucağına alacağın zamanları, geçireceğin zamanları düşün
Ben kucağıma doğru düzgün bebek bile almadım nasıl tutulur emzirilir bakılır nasıl uyur bilmiyorum
Annen yanındaysa yardımcı olur bir süre öğrenene kadar
Benim hiç annem olmadı nasıl davranılır bakılır sevilir bilmiyorum
Bence eşinle bu konuyu konuş ve endişelerini anlat, az da olsa içinin rahatlamasına yardımcı olur
Dokunmasına bile izin vermiyorum 1 haftadır sarılıyor itiyorum öpüyor çekiliyorum arkamı dönüp uyuyorum üzüyorum onu evet ama bunaldım