+1 yılBence sorun olmaz ama evlenir evlenmez çocuk yapmak riskli çünkü dışarıdan tanıdığın insanla aynı evden tanıdığın insan çok farklı çıkabiliyor bunuda zaman içinde anlarsın o yüzden 1 2 yıl tartmalı ben bu adamla bu kadınla yapabiliyor muyum diye mutluysan sorun yok mutsuzsan çocuk olmadan ayrılırsın ama çocuk olursa bu durumdan emin olmadan sonra çok zor oluyor ayrılmak.
09 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ben yazicaktim harfi harfine bravo..
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
😊🙏
- +1 yıl
☺️☺️
Soran+1 yılLiseden beri tanışıyoruz her haltını biliyorum daha fazla tanımaya gerek yok bence 😂
- +1 yıl
☺️👏🏼👍🌺
- +1 yıl
Sizinki ayrı umarım mutlu olursunuz hep :)
Soran+1 yılUmarım
En İyi Cevaplar
Yani nasıl söyliyceğimi yok sonuç olarak olmuş ve altı hafta olmuş oda kabullenmeli sonuç olarak sen bu cocuğu kendi başına yapmadın ya istemiyorsa korunsaydı direk söyle ben hamileyim de
07 Yorumla
Soran+1 yılYok söyleyemiyorum
Soran+1 yılLafımı kesiyor
+1 yılSanırım bilerek hamile kaldın. Eşinin isteği belki sana garip. gelmiştir ancak evlenir evlenmez çocuk yapmak gerçekten de yanlış
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet hoşuma gitti ılık ılık söylemedim istesem ertesi gün hapı kullanırdım ama istemedim yaptık çokta güzel puanlık
Soran+1 yılŞuanlık
- +1 yıl
Kadinlar gercekten icine bosalinca hissediyor mu.
Soran+1 yıl@Buğraa0707 off evet çok iyi
- +1 yıl
Vay be ilk defa. duydum..
Soran+1 yıl@Buğraa0707 tuhaf ilk kez duyman
- +1 yıl
Benim esim 15 sene sonra karsima gecip eski sevgilimi unutamadim. sana da daha fazla haksizlik etmek iatemiyorum dedi. Ve ben sadece 5 ya da 6 kez icine bosalabildim bunu hissettigini de hic bilmiyordum. Baska da bi iliskim olmadi. 2.5 sene hic birlikte olmadigimiz halde. Bilmemem normal degil mi sence
- +1 yıl
Tatlı tatlı iki kişi çocuksuz uzun süre evli fakat sevgili hayatı yaşardınız, hayırlı olsun.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy maşallah 🥰 Çok tatlısınız, biraz imrenmedm değil normalde ben de hiç istemiyorum çocuk ama böyle mutluluk verici okuyunca yazdıklarını, keşke benimde olsada eşimle paylaşsam diye içimden bir an olsun geçirdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısıyla olur acele etme bak ben 2 haftadan hamile kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Ne halt ettin ne demek ya 2 aylık evlisin sen bu özgüveni niye veriyorsunuz abi? 2 sene sonra nasıl davranacak kim bilir? Yaşlar kac ve çocuk istemiyorsa 2 aylık evliyken 6 haftalık gebelik nedir kendine sahip çıkamayan birisi bana göre kusura bakma kocan senin ama söylemem gerekiyor bunları
12 Yorumla
Soran+1 yılYok canım o ne halt yedin sürekli söylüyor 2 ayda arabayı 4 kere sürtünce adam haklı yani
+1 yılYaa olur mu öyle şey ne güzel, çocuk sahibi olacaksınız. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Bu gece eşine bu güzel haberi vermelisin. Asla tepki vermez, vermesinde 🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam söylicem mutlu ettin beni söylemeye gidiyorum
- +1 yıl
Dünyanın en güzel Anıdır bir erkek için, Evladin olacak bebeğin olacak. Inş birgün bende bu duyguyu tadarım 🙏
Soran+1 yılSöyleyemedim
Bir tane emzik al gorebilecegi bir yere koy o zaman anlayacaktır söyleme zahmetinden de kurtulursun. :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 gündür nasıl söylerim diyorum testi banyo da unutmuşum ya ben 🙈
- +1 yıl
Noldu peki sevindi mi
Soran+1 yıl@Crazychild00 ilk kez bu kadar mutlu oldu bir evlilik teklifini kabul ettiğimde birde demin
Ne demek yaa 😥 bunun için çekinen sen olmamalısın. Eşin senin en yakının değil mi? Paylaşmalısın rahatça. Belkide cok sevinir. Evlat bu 🥰🙏🏻🌸
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yanına gidip gidip söyleyemiyorum
Soran+1 yılSöyledim
Git annene söyle o kayın validene söylesin sonra 3 nuzz.. kocana söyleyin bence harika strateji
01 Yorumla
Soran+1 yılBen direk eşime söyledim zaten biliyormuş gebelik testini bulmuş banyo da
+1 yılSoyluyeceksin tabii ya eger bi cocuguna karisina sahip cikamiyacak kadar adiyse zaten onunla ömür falan gecmez.
017 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim söylemez miyim mutluluktan dün geceden beri deliriyor
- +1 yıl
Ahahhah baba olucam diyor oylemii
Soran+1 yılEvet kahvaltıya gittik sabah anneme gidelim söyleyelim diye tutturdu utanıyorum diyorum yok neyse gittik nasıl Kasım Kasım kasılıyor söylerken baba olucam diye sanki tek başına yaptı 😂
- +1 yıl
Ahahahh adama bak 😅😅 bu varya cocuk olunca senin pabucu dama atar 😅😅
Soran+1 yılBugün kıyafet alalım diye tutturdu gri falan alalım kızda erkekte giysin diyorum ne var ne yok pembe aldı
- +1 yıl
Ahahhah kafaya koymus kiz olsun istiyor x😅
Soran+1 yılEvet ya erkek olursa diyorum bir şey olmaz 2. yi yaparız diyor ben gerçekten bu kadar sorumluluk akacağını düşünmüyordum
- +1 yıl
Ahahah senin agzjn bir karis acik sasirmaktan 😅
Soran+1 yılTabi yani 30 dan sonra bi tane yaparız yeter diyen adam evliliğin 2 ayında baba olduğu için çok mutlu artı 2. yi de düşünüyor
- +1 yıl
2 aymi 2 yilmi?
Soran+1 yıl2 ay🙈
- +1 yıl
Ohooo bh adamin her dedigi yalan bnce 😅
Soran+1 yılÖyle deme ya azcık deli yapacak bir şey yok
Soran+1 yıl11 senedir ömrümün yarısını yedi 😂
- +1 yıl
11 sene mi. Okadarmi uzun surdu evlenmeniz 😅😅
- +1 yıl
Ya ortalikta konusmuyalim ya. zarmsn bana
- +1 yıl
Hayırdır? Bişimi oldu neden kapattın?
Kısacası geri çekme taktiği tutmamış. Çocuk olmasının sebebi kendisinde. Şu işemeli testlerden al sabah kahvaltı da çatalın yanına koy 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılBulmuş o testi zaten banyo da söylediğim de biliyorum dedi 🤦♀️
Bebek bu kimsenin elinde olan bir şey değil Rahime inmesi filan Allah istedi ki verdi Allah uzun ömürler versin inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim çok mutlu dün gece den beri mutluluktan deliriyor aşersene sokak sokak gezeyim bulmak için diyor bu kadarını beklemiyordum açıkçası
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem cocuk istemeyen hemde korunkayan erkekleri anlamiyorum. Istemiyorsan korunacaksin abi. Yalniz ilk iki haftada hamile kalmakta ne bileyim. Evlilikle, cocuk mesafeniz cok az. Benim cevrem falan olsa evlenmeden yapmis diye dusunurler.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım o kadar da değil
Sana bir sürprizim var de:) O sonuçları bir pakete sar ver:)
15 Yorumla
Soran+1 yılSöyledi
Soran+1 yılBen hamileyim dedim direk biliyorum dedi şaka yapmıyorum dedim akıllım testi banyo da unutmuşsun diyip cebimden çıkardı kıyafetlerimi yıkasan bulurdun dedi öyle güldük sarıldık
Soran+1 yılİlk işim pantolonu yıkamak olacak
+1 yılarababayi mi surttun demis ya yok sen surttun desene 😂😂 komik olur
14 Yorumla
Soran+1 yılPark ederken 4 kere sürttüm adamın aklına ilk o geliyor artık
Soran+1 yılAraba bana çok büyük geliyor ucunu bucağına göremiyorum
- +1 yıl
modeli ney arabanin, bilirim hatununda senden asagi kalir yani yok
Soran+1 yılPejo 3008
Madem uzun süre çocuk istemiyor niye korunmuyor. Bu çocuk Meryem ana gibi gökten karnına girmedi ya. Kendi yaptı madem sende söyle
00 Yorumlasöyle ne olacak hersey planla olmaz madem istemiyordu ilişki yasarken dikkat etseydi kendisine
00 YorumlaSötlüceksin tabiki ne dicek ki istemiyor dediğini dakikada unutur bu güzel haberle
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim dün gece den beri mutluluktan deliriyor aşersene sokak sokak gezeyim bulmak için diyor açıkçası ben bu kadar beklemiyordum
Soran+1 yılAşermeye çalışıyorum ne istesem bilemedim 😂
+1 yılÇalışan bayanmısın
Maddi sıkıntıda varsa huzursuzluk olacak ama neden korunmadı kocan
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sıkıntı? adamlarda şey gibi para var 😂
- +1 yıl
Maddi sıkıntı adamlarda şey gibi derken 🤔🤔🤔🤔
Para varsa sorun yok gezip tozmak eglenmeye çocuk engel ama olmuş birdefa
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
Söyledinmi kocana
Bende eşime kesinlikle çocuk istemiyorum dedim benim özel sebeplerim vardı
Hamileyim dediğinde kızdım hani ben korunuyorum demiştin dedim hala der karısının hamile olduğunu öğrendğinde sevinç çığlıkları atan baba görünce sana gıcık oluyorum diye
Soran+1 yılBenimki çok mutlu olmuştu ve kızı olacağını düşünüyor eve pembe pembe şeyler getiriyor üzülmese bari sonunda
Söylesen de söylemesen de çocuk doğacak söyle en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim zaten
Yani niye bu kadar kasmışsınki cok net olarak o yapmış yani atmış tohumları sende çekiniyorsun yani
03 Yorumla
Soran+1 yılO tohumları var ya hissettim 🙈
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın. Gizli saklı olmaz bu işler 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılÇokta mutlu oldu
Bence söyle artık mecbur kabul edecek ilk bebek birde aldıracak değil sonuçta evlisin ve olmuş artık.
00 Yorumlabugün söylemezsen yarın senden şüphe eder. ilk gün söylemeliydin aslında
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
- +1 yıl
ne dedi
Soran+1 yıl@denizeaşıkadınmilena ben testi banyo da unutmuşum bulmuş direk söyledim hamileyim dedim biliyorum dedi şaka yapmıyorum dedim akıllım testi banyo da unutmuşsun kıyafetlerimi yıkasan görürdün dedi öyle sarıldık öptü kokladı çok sevindi
- +1 yıl
korktuğun gibi bir tepki vermemesine çok sevindim. umarım rahat bir hamilelik ve rahat bir durum geçirirsin ☺️
- +1 yıl
doğum* demek istemiştim
Soran+1 yıl@denizeaşıkadınmilena yemek yemekten ölmezsem evet doğurucam 7.5 ay sonra ağzıma sürekli bir şeyler tıkıyor
Çocuk & Ebeveyn konusunda 879 cevap paylaştı. Ona söylemen gerekir saklarsan aklına kötü şey gelebilir
00 Yorumla
+1 yılValla olmuş bitmiş artık güzel bir şekilde sürpriz yap sonrasını burdan paylaş merak ettim 😀
00 YorumlaKorunsaniz bu olmazdı söyle ama bence seni yemiş o çocuk istemiyorum derken
00 Yorumlasonuçta plansiz olmuş demekki bu hayırlı deyip söyle mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılSonuçta ikinizden ola bir durum soýlemekte çekinmemelisiniz
00 Yorumlaİyi de bu çocuğu kendi başına mı yaptın? Korunsaydı ya eşin.
00 Yorumla
+1 yılSöyle halla halla sanki tek başına hamile kaldın😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyor daha ilk günden belirtmiş bu bencillik olur korunsaydın adam terslesede haklı olur seni, ben olsam aldır ya da git derdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim ya eşim mutluluktan deliriyor istediğin olmadı ;)
+1 yılOlan olmuş artık söylemelisin eğer söylemezsen bu sefer söylemediğin için aranız bozulabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey yok artık. Sonuçta sizin bebeğiniz. Bir şekilde söyleyeceksiniz. Kızsa da yine de o babası sonuçta. Kızsa da bir yandan da sevinir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorum yanına lafımı kesiyor söyleyemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek basına yapmadın ya korunsaydı. Ben hamile kalsam eşimi suçlarım niye dikkat etmedin diye
113 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında tutsaymış
Cevap sahibi+1 yılAynen hap almıyorum ben mesela niye hormonlarımı bozayım ki
Soran+1 yılBu yüzden bende almıyorum ona güvendim tutar dedim kendi de korunmadı tutuyorum diye al tut şimdi
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun bizde de aynı durm 5 aydır bir şey olmadı eğer tutamazsa ertesi gün hapı alırım
Soran+1 yılAslında ben hissettim içime bıraktığını hoşuma gitti o an söylemedim 🙂
Cevap sahibi+1 yılBen hiç yaşamadım çok belli oluyor mu
Soran+1 yılIlık ılık 👍🙂
Cevap sahibi+1 yılAdadfg peki sağol
Cevap sahibi+1 yıl@Hullecii ayda yılda bir kereden bir şey olmaz bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılablacim o cocugu kendin yapmadin heralde, kendisinde de kabahat var eger hemen istemiyorsa...
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim canım çok mutlu oldu zaten biliyormuş testi bulmuş
Cevap sahibi+1 yılVay arkadas burada bu kadar senaryolar yaptin bizi de strese soktun yokmus iste bir sey jdjdjdj
Soran+1 yılSiz niye stres oluyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılLafin gelisi abla ya sal boş ver
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAçık olmak , dürüst olmak (ne olacaksa şimdi olsun demek) en doğrusu
00 YorumlaSöyle eğer sıkıntı çıkarırsa çocuğu aldır adamıda boşa sanki sen kendim yaptın çocuğu beyefendiye bak çocuk istemiyomuş
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor istiyor istemez mi söyledim mutluluktan deliriyor
- +1 yıl
+1 yılGenelde istemem derler fakat sen Hamile olduğunu söylediğin zaman çok mutlu olacak emin ol tabii bu kişiden kişiye değişir ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim söyledim
+1 yılKolay gelsin korunsaydınız ozaman aile planlaması diye bir şey var yapacak bir şey yok karsına alıp konuşacaksın
00 YorumlaHayatım niye korkuyorsun çekiniyorsun ki? Sonuçta tek başına yapmadın o çocuğu. Söyle gitsin
14 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kiiiiiğğğ
Soran+1 yılBen hamileyim dedim direk biliyorum dedi şaka yapmıyorum dedim akıllım testi banyo da unutmuşsun diyip cebimden çıkardı kıyafetlerimi yıkasan bulurdun dedi öyle güldük sarıldık
Soran+1 yılAmin
+1 yılAdam sanki seni elinden alan var gibi alır almaz içine imza atmış:)) ki imza meyve vermiş.. sende buna itirazın yok gibi
00 Yorumla
+1 yılBana kocanın hatası gibi geldi şahsen suç onun olduğu in bence rahatça söylemelisin zaten eninde sonunda öğrenicek.
00 Yorumla
+1 yılKorunacakti o zaman. O kadar korkuyorsa. baba olmaktan..
10 Yorumlaen ıyısı olmus bosversene erkenden buyur ıste
00 Yorumla
+1 yılAga ondan sonuçta çocuk mecbur söyle yani madem korunamıyorsunuz bileyleri saklamayın birbirinizden
00 Yorumla
+1 yılValla ben sevinçten 1 hafta uyuyamazdım 😊😊😊😊
19 Yorumla
Soran+1 yılYanına gidiyorum söyleyemiyorum sürekli lafımı kesiyor
- +1 yıl
Söyle gitsin pat diye yarın kahvaltıda söyle
Soran+1 yılBu gece söylicem sabah kahvaltıya götürür belki 😅
- +1 yıl
valla ben bu haberi aldıktan sonra çırağan sarayında bir bruncha götürürdüm eşimi :D
Soran+1 yıl😂😂😂Dur bakalım gaz verme söylerim şimdi
- +1 yıl
Valla paraya kıyardım pahalı mahalı ama baba olcam sonuçta feda 😄
- +1 yıl
umarım çok mutlu olursunuz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Soran+1 yılAşeriyorum dedim gitti gelince pantolonu Bi makineye atayım bari 😂
Bence duyunca sevinçten bayılacak Dd
12 Yorumla
Soran+1 yılBayılmasın ya
Kocan bu yorumları inşallah görür
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAnladım kötü anlamda dedin sandım söyledim zaten biliyormuş 2 gündür prenses gibi hissediyorum kendimi ya🙈
+1 yılSöyledikten sonra ne oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel şeyler oldu 🙈 çok mutlu
- +1 yıl
Erkekler hep öyledir
+1 yılYuh ikinci hafta hamile misin
034 Yorumla
Soran+1 yılYumurtlama dönemime gelmiş
- +1 yıl
Eee yumurtlama dönemini bilmiyo muydun. Korunsaydin keske
Soran+1 yılOlsun böyle çok güzel yemek yapma derdi de yok ne güzel 😂🙈
- +1 yıl
Agsgzhz oha daha 2. Aydan sen yemek yapmayıp kokuyor dersen adama geçmiş olsun
Soran+1 yıl6 haftalık 😂 midem de bulanmıyor ama o öyle sanıyor midem bulanıyor demedim ayrıca sana kokar ben yapim dedi
Soran+1 yıl6 buçuktan beri akşam yemeği yicez hala hazır değil
- +1 yıl
Agshdidssbdb oha çok iyi len:)) esin ne iş yapıyor ki mutfakta anlar mi
Soran+1 yılİnşaat mühendisi
Soran+1 yılTuğlayı sıvar getir az sonra 😂
- +1 yıl
Afsgzgsgbs şey deseydin tatlı tatlı mikersen böyle mutfağa girersin🤣🤣
- +1 yıl
Sen çok makarasin ya.. özel yazsana mümkün mu
Soran+1 yılYok olmaz özelden
Soran+1 yılO da seviyor bu huyumu şakaya gidiyorum
- +1 yıl
Peki ne pişiriyor:))
Soran+1 yılPeki ya arabayı 2 ayda 4 kere sürtmem yok mu? 😂😂
- +1 yıl
Eee sen full zararsın.. adama
- +1 yıl
Cidden eğlenceli komik kizsin
Soran+1 yılPilavla çorba yapıcam dedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
Umarım aynı tencere de yapmiyordur
Soran+1 yılGerçekten yapar mı
Soran+1 yılBana kokmasın diye mutfağı kitledi gidemiyorum da
Soran+1 yılYapmaz demi tenceremi mahvederse gerçekten döverim
- +1 yıl
Afsfsfsgssz ya düdüklü tencerede yapıyormuş pilavı
Soran+1 yılAyrıca zarar değilim bana aldığı araba kamyon kadar ucunu bucağına göremiyorum park ederken sürtüyorum park yerleri de küçücük
- +1 yıl
Çorbayı teflon tavada
- +1 yıl
Sczhzhsbss çok açık sözlüsun ya.. özel yazsana lütfen ya ondan sohbet edelim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Söyle mutlu olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılYanına gidip gidip söyleyemiyorum
Tek başına yapmadın ya tutsaymış bi tarafını
00 YorumlaSoru ilgi çekiyor..
00 Yorumla
+1 yılSöyle yani ne de olsa öğrenecek
00 YorumlaSöyle işte. Birlikte yaptınız sonuçta.
00 YorumlaBişey olmaz sevinir oda
00 Yorumladert edeceğine sevinin. tebrikler şimdiden.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa nasıl oldu o bebek ne saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni altina aliyosa bu ihtimali de bilecek yasinuz kac
00 Yorumla
+1 yıldaha haberi yokmuuuuu
00 Yorumla
+1 yılgitti derken terk mi etti aw
00 YorumlaEşeysiz üremedin ya söyle tabi
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin boşaldığı yeri bilmiyormu
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne