AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen düğün diyorsun yollar sokaklar arabadan geçilmiyor hepside lüks sayılacak kapasitede
Ben kendim gibi sanıyorum herkesi maalesef
Eski model bi arabam var inanır mısın sevgilimle biryere gidiyoruz utanıyorum o derece. Bakıyorum benimkisi hurda resmen insanlarda hep cillop gibi arabalar
pergel iyice açıldı. Ne olacaksa. Buna çok üzülüyorum. Benim arabam da ehliyetim de yok. Bu gidişle de olamayacak
Çalışıyor musun
Konuşmak dertleşmek istersen konuşalım
Evet özeldeyim devlete geçmek istiyorum başka türlü olmayacak
Anlıyorum Allah yardımcın olsun olur her şey zamanla şükretmek lazım
Amin hepimize hepimizeee
Amin
Düğün yapmak çok masraflı düğün yapmak için birikim olması lazım borç yaparsan altından kalkamazsın zaten çok bir şey insanlar çok eneyi o parayı düğüne vereeğine gidip tatil yapsa gezip tozsa eşi ile güzel olmaz mı
Yani yaptığın masrafa göre değişir ama maliyetli bir durum. Ben eşim yanımda olduktan sonra düğün istemezdim. Zaten adamı zor bulmuşum, düğün neymiş 😂
Değişir diye bir şey yok 70 bin 100 arası gidiyor Avrupa da adam eşi ile iki dans edip törende gidiyor eve kimse düğün yapmıyor bu düğün Arap kültürü sende düğün sevmiyorsun var mı sevdiğin
Aynen bir nikah yeterlidir
Senin yaşın kaç
Senden büyüğüm :(
Kaç ki söyle işte çekinmene gerek yok herkes evlenmek zorunda değil ki tabi ki sevgilin olursa tamamdır
Aslında evlilik ilişkiyi meşru kılmak için zaruri öteki türlü çok cıvıyo maalesef. Türk erkekleriyle sevgili gibi yıllarca ya da dost hayatı sürdürmek imkansız. Evlilik de farklı mı değil tabi ama bir resmiyet gerekiyor.
Muhafazakar bakıyorsunuz yanlış düşünce nasıl imkansız evde oturup koca beklemekten iyidir belki hiç olmaz ne yapacan bekleyeceksin ağaç gibi bu yaşa kadar hiç sevgilin olmadı mı
Düğün olayını acayip saçma buluyorum o kadar masraf yapmak niye? Gelecek takıları dusunuyorlar ama daha çok zarar ediyorlar haberleri yok
Artık herkes düğün yapamıyor, bu gidişle nüfus azalabilir. Üreme azalabilir, bence olumlu bir şey 😂
Hiç öyle durmuyor herkes evleniyor
Sana öyle geliyor bence.
Düğün değilse de nikah kıyıp evleniyorlar. Bütün arkadaşlarım evli neredeyse
Bilmiyorum. Eğer doğru kişiyle olmayacaksa evlenmek marifet değil
@crvena10 parası olan evleniyor
@crvena10 ahahaha borca girerek evlenmek nedir ya. Evlenmek için borçlanmak falan bana çok saçma geliyor. Gerçekten sizce de çok saçma değil mi? Mesela dünyada başka hangi ülkede evlenmek için borçlanılıyordur?
Şartlar gerektirirse uygun bir borçlanma ile evlenilir. O da aşırı abartmadan. Elde yoksa ne yapılır ki
@crvena10 tamam kanka sakin ol ya, niye bu kadar gerildin ki sen, herkes farklı hayatlar yaşıyor, farklı şeyler görüyor. Senin yaşlarındakilerde evlenme daha çok artmış olabilir. Ama benim demek istediğim geçmişe göre insanlar daha az evleniyor. Belki de yanılıyorum da bu kadar gerilemene streslenmene gerek yok
Eskiye göre toplum daha rahat evlenme azalmıştır illa ki. Boşanma arttı bu kez de djfk
@crvena10 ortalama bi evlilik 250k desek bence saçma
250 k ne yaptın Maldivler’de mi düğün 🙁
Maldivler de olsa daha uygun olabilirdi
gerçekten bu doğru
kredi çekiyorlar ayrıca çalışıp para biriktiyorlarda soru yanlış knk?
Nasıl yanlış ki?
dügünü baba yapar zaten evlenen iki kişiye neki anlamadım? benim dügünümü babam yapacak mesela bütün Türkler böyle evlenir
Düğünü baba biriktirdiği parayla mı yapıyor? Kadın için de böyle mi peki?
hayır dügünü evlenecek erkegin babası yapmazmı ya ben hangi ülkede yaşıyorum? mesela kız tarafı yani kızın babası sadece birkaç beyaz eşya ve yatak odası takımını vs alır
Benim babam yok. O yüzden merak ettim. Bu devirde bunları üstlenecek karşı cinste adam da kalmamıştır sanırım. Teşekkür ederim
rica ederim rica ederim ama karşı cins üstlenmeyecekki zaten? seni istemeyeceklerimi kızım evlenirken isteyecek kişi karşı cinsin babası zaten dügünüde o yapacak senin evlendigin adam degil
Doğru öyle düşününce. Maksat yürütebilmek evliliği. Herkes düğün yapınca insan düşünüyor. Kriz herkesi etkilemiyor demek ki
etkilenezmi borç harca giriyorlar dedim ya?
ama kız babalar sonuçta ne dicen adam benim param yok dügün yapmayalımmı diceksin onu geç dahada fazla şey istiyorlar
Absürt bir durum. Kendi kazancım olmayan şeyi neden isteyeyim
ne söyledigini anlamadım neyse
Para var düğün yok bazen 😃
Kredi borc , aptallik
Bi düğün yaptık 2 yıldır açız
Taksitle kredi mi çektiniz?
Kredi sizin düğün ne zaman
Evlenen kimse yok şu an 😀
Maşallah aman uzak dıur evlilikten yazacaktım da gizlisin
Neden ama ben evlenmek istiyorum:(
Ah bacım ah çok mutsuzum
Neden ki