Bir zamanlar kendisi için herşeyi yaptığım kızın bana karşı saygısızlığı sonucu ondan soğudum. Artık ne yüzünü görmek, nede konusunu konuşmak içimden gelmiyor. Geçmişte ailesiyle birçok şey yaşadık, abisi en yakın arkadaşımdı. Aynı evi bile paylaştık. O demeden ben herşeyi onun için düşünürdüm. Fakat işyerinde birilerini arkasına alıp üst mertebeye geçince benş ezmeye kalkıştı, karşılık verince tartıştık ve sadece onun bildiği işyerinde bir şeyi üstüne söylerek beni zor durumda bıraktı. Asıl zoruma giden son şey bu oldu. Bir zamanlar herşeyi göze aldığım, değer verdiğim insanla bu noktaya gelmek ne tuhaf bişey? Artık geçmişte yaşadıklarımızı bile sorgular oldum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buzz gibi oh mis bi rahatlama gelmiyo değil herkes hakettiği sevgiyi görecek
Öyle tabi de ne bileyim bunca zaman nasıl ben bunların farkına varamamışım, nasıl gözüm kapanmış diyorum. Neden böyle oldu da diyorum bazen. Nereden nereye yani. Artık mesajlarına, aramalarına bakmak bile gelmiyor içimden. İş ile ilgili dahi olsa
Ayrilkda en sevdigim evre 'tiksinti' afi cekmiyosun icinde bisey kalmamis en güzel dönem önüne bakma dönemi
İşin kötüsü işyerinden ayrılmam gerekli, o orada olduğu sürece böyle davranmaya devam edecsk. Bunu kabul edemem. Bana öyle davranmasa sorun yok destek olurdum ona. Ona işi ben öğrettim, sorumlu müdür olduğunda ona yine ilk ben kutladım ve destek oldum. Arkasına oranın genel müdürnü alınca ego yapmaya başladı. Kendimi ona ezdiremem asla
Yanlış mı dğşünüyorum sence?
O degilde ne dikkatimi cekti biliyomusun her kisa ayni cevabi yorumluyosun
Hayır onun cevabına tekrar yazmaktan üşendim 😅
Baya detaycı birisin sanırım 😅😅
Ben soruna önem verio düşünüp yazdim başkasının kini kopyalamadim senden de bunu beklerdim
Yani, saygısızlık yaptıysam bilmeden kusura bakma lütfen. Ben öyle düşüleceğini düşünmemiştim. Yorumun için teşekkür ederim bu arada. Bugün bişey daha farkettim sayende
Önemli değil
Peki sence ben yanlış mı düşünüyorum sence? Kendimi ona ezdirmek istemediğim için? Ona bu yetkiyi verdikten sonra geri alamazlar. Sanki benim bu tavrım da onun önünü kapatıyor giib hissediyorum. Ya ben yanlış düşünüyorum ya da ben çok safım hala onun iyiliğini düşünüyorum.
Sen kendi yoluna bak artik kim naparsa yapsin ha asfalt ha o deger verme kafani takma anliyomusun bu tarz düşüncelerin sonu gelmez kendini yormana degmez insanlar inanki..
İnsanoğlu nankör derler, bu söze asla bu kadar inanmamıştım. Şimdi o kadar anlamlı geliyor ki bna
Hemde ne nankör kimse icin hicbiseye değmez degmiyorlar boş ver en Guzeli kendini düşün
Şizofren arkadaşım, peki biz kime nasıl gğveneceğiz ya, genele yaymak ön yargılı olmak da istemiyorum insanlara karşı. Ama o zaman nasıl olacak?
Güven mi oda ne 😅😅
Öyle demeyeydin iyiydi 😅😅😂
😅😅
Benim sevdiğim insan bu değildi farkındalığı
Öyle tabi de ne bileyim bunca zaman nasıl ben bunların farkına varamamışım, nasıl gözüm kapanmış diyorum. Neden böyle oldu da diyorum bazen. Nereden nereye yani. Artık mesajlarına, aramalarına bakmak bile gelmiyor içimden. İş ile ilgili dahi olsa
Ee? S*ktir et yolu ver
Öyle oldu zaten, aramalarına, mesajlarına bakasım bile gelmiyor artık
İyi yapıyorsun
Yani sana saygısızlık yaptı diye mi soğudun
Saygısızlık yaptı, beni ezmeye çalıştığını ve yakın olduğu üstüyle birlik olup, benim onunla paylaştığım, onun bildiği şeyleri bana karşı kullanması, abisiyle aramı bozması ki o benim en yakın arkadaşımdı. Bunlardan dolayı soğudum. Qbisi benim telefonlarımı açmıyor, konuşmuyor artık bnle. Bana çok ağır laflar söyledi kız. Ben ne o tavrı, nede o lafların hiçbirini haketmedim oysaki.
Anladım
Öyle işte