Haklısın o konuda bende henüz bir şey demedim zaten geçenlerde ihtiyacı vardı ve erkek arkadaşı olduğunu gördüm yine bir şey demedim ama çevremiz çok küçük ve hemen her şey duyuluyor adı çıkar diye korkmuyor değilim
Benim annemde aşırı dikkat çekiyor çevrede ama kadın normal bir tipte ve çok isteyen var flört amaçlı vs yanaşan ne yapmalıyım bilemiyorum kadın da istiyor gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence annene bir flört bulabilirsin bu gayet normal bir durum bence
Sence bu doğru olur mu çevrede aşırı dikkat çeken bir kadın yaşı da çok bana göre uygun değil ama
Dostum hangi çağda yaşıyoruz ki bu hem kendisi hemde onun huzuru için iyi olabilir bunu çevredekilerin iyi ya da kötü bakması ile kıyaslama
Haklısın o konuda bende henüz bir şey demedim zaten geçenlerde ihtiyacı vardı ve erkek arkadaşı olduğunu gördüm yine bir şey demedim ama çevremiz çok küçük ve hemen her şey duyuluyor adı çıkar diye korkmuyor değilim
İnsanlara bu kadar kulak asmayın siz keyfinize bakın yeter
Öyle haklısın da ne bileyim ya cidden dertlesecek akıl verecek insana ihtiyacım var çünkü kimseye anlatılmıyor böyle şeyler
Ben batı kültürü ve medeniyeti ile büyümüş bir insanım her konuda az çok bilgim tecrübem vardır yardımcı olmak isterim
Akıl almak isterim tabikide rahatsızlık vermediğim sürece o zaman istek atıyorum ben size
Metin... Diye ismim
Evet insanlar çok karışıyor böyle şeylere, benim annem de kendine hastır giyimi kuşamı falan ama onunla ilgili de saçma şeyler söyleniyor
Neden peki bu durum ki?
Sizce doğru mu bu davranış vs
Yanlış insanların bakışı
Benim annemde aşırı dikkat çekiyor çevrede ama kadın normal bir tipte ve çok isteyen var flört amaçlı vs yanaşan ne yapmalıyım bilemiyorum kadın da istiyor gibi
milletin lafına aldırış etme boş ver
Nasıl yani annemin flörtü vs olsun mu
Konuşmak istersen yaz
Olur geldim gizliden çıktım de yazarım
Uyuyodum yeni gördüm müsait olunca yazcam
tamam olue
Anneni yanlız bırqkma sahip çık
Öyle zaten hep yanındayım
Baban nerde
Yok o annem dul
Kaç yaşında
Detayı buradan vermem