İşçi yasaları var Almanya nın. Meslek grubuna göre dil şartı var. Gitmek isteyen olursa eğer. Slovakya üzerinden 4-5 bin Euro'ya şirket kurarak da yurtdışına yasal ve temiz bir yolla gidilebilir
Şöyle diyim eğer maaşlar Avrupa seviyesine çıkartılırsa o zaman bu ülke de insanlar gitmeyi düşünmez ama bu dediğim hayal o yüzden ikinci seçenek her zaman olmalı.
Valla ülkemi çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama insanı zorluyorlar. O yüzden de gitmektense belkide birşeyleri değiştirmek daha iyi olacaktır. O da çok zor Allah yardım etsin hepimize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Almanya'da
İmkanın varsa düşünme bile Almanya..
O vatan hasreti ile yanıyoruz diyen Almancalara da inanma. Para ezmeye geliyorlar. ya da ucuza mal kapatmaya.
Onlar trol zaten
@MekanınSahibiHande aynen öyle.
Seçme şansım olsa her hangi bir İskandinav ülkesi. Yüce Odin e yakın olmak için.
İşçi yasaları var Almanya nın. Meslek grubuna göre dil şartı var. Gitmek isteyen olursa eğer. Slovakya üzerinden 4-5 bin Euro'ya şirket kurarak da yurtdışına yasal ve temiz bir yolla gidilebilir
Şöyle diyim eğer maaşlar Avrupa seviyesine çıkartılırsa o zaman bu ülke de insanlar gitmeyi düşünmez ama bu dediğim hayal o yüzden ikinci seçenek her zaman olmalı.
Avantajları ve dezavantajları var ekonomik açıdan Almanya
İkisindede yaşadım ben Türkiye insanı bize daha yakın ondan Türkiye diyorum
Türkiye’de yaşamak. İstesem yerleşirdim Almanya’ya.
Almanya çok kötü havası insanı vs yaşanacak bir yer değil
Böyle bir şey seçenek olarak bile sunulamaz. Milyon kadar açık bir ara ile cevap Almanya. Hiç bir kategoride Türkiye Almanya ile kıyaslanamaz.
Türkiye de yasamak ama ciddi anlamda birşeylerin değişmesi gerekiyor
ozledn bir şey sora bilir miyim
Hayır
O bişeylerin değişmesi için artık 2 nesil gerekiyor. O da ilk hamle eğitim sistemi değişirse. Değiştirirler mi? Tabiki hayır.
Valla ülkemi çok seviyorum bırakmak istemiyorum ama insanı zorluyorlar. O yüzden de gitmektense belkide birşeyleri değiştirmek daha iyi olacaktır. O da çok zor Allah yardım etsin hepimize
Amin..
Almanya'da yaşamayı her türlü tercih ederim. İmkanım olsa tr de durmam.
Kesinlikle Almanya'da yaşamak diyorum.
Güncellemeni okudum. Kesinlikle disiplinden dolayı diyorum. Bu arada doğma, büyüme ve yaşadığım yer zaten Almanya'nın başkenti Berlin.
Bunu yazarken elim gitmiyor ama Almanya
Almanya 2. türkiye zaten.
En güzeli isviçre
Almanya'da kazanıp Türkiye'de yaşamak
Kaç kurtar kendini bu ülkeden
Almanya tabi ki
Sorman bile hata 😆
Bence dünyada yaşamamak
Bu saatten sonra Ukranya bile okeyim
elbette almanyada yasa türkiyede tatil yap
Almanya
Almanya