Bir tarafta Amerika ve Avrupa ülkeleri gibi ülkelerde gurbet hayali kuran Türk gençliği, diğer tarafta Türkiye hayali kuran afgan, suri, paki vb toplumlar var

Bir tarafta Amerika ve Avrupa ülkeleri gibi ülkelerde gurbet hayali kuran Türk gençliği, diğer tarafta Türkiye hayali kuran afgan, suri, paki vb toplumlar var

Haklılar ama benim sağlık sorunlarım vardı yurt dışı hayalimi gerçekleştiremedim sağlığım yerinde olsa bir gün beklemem giderim buralardan doğası güzel, insanı anlayışlı, ekonomisi iyi. Nerden mi biliyorum beraber büyüdüğüm dostum gitti diyor ki yeter ki çalışmak iste iş fırsatı çok fazla kazandığın asgari tutarla bile bizim oralara kıyasla lüks içinde yaşarsın her şey buda değil tabi kültürlerini seviyorum, yaşam tarzlarını.. bir başka hayatta artık.
Gençler tabii ki farklı düşünceler ile bu lafları söylüyorlar bence daha çok bunun kök nedenine inmek lazım
neden gençler son zamanlarda böyle konusuyor neden rahatsızlar bunu irdelemek lazım
Cevap
2Cevap
Valla kimse kusura bakmasın da en güzel yaşlarında kimse evde turşusu kurulsun istemez elin amerikalısı şirket açarken altına araba çekerken 20 yaşında
Onlar essek oldugundan esseklik yapacak ekosistem ariyorlar
Gayet iyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?