30 Yaşına bir erkek adamın yanında kadın olmaması eziklikmi oluyor?

en sonki aşk hayatımı altı yıl önce yaşadım ve tek aşk hayatım oydu ve beni aşırı derece yoran ve felaketle biten bir aşk hayatı oldu bilgisayar mühendisiyim zaten ayrıyetten alanımda uzmanlaşmak için ek olarak kurslara falanda gidiyorum sporuma vakit ayırıyorum tek başıma yaşıyorum yarı sosyal yarı asosyal insanım takıldıgım benden küçük gençler var aralarında kız olanlarda varda sadece arkadaş misali takılıyoruz onlarla mesela sürekli ufak çaplı meyhanelere gider takılırız güleriz haftada bir gün mutlaka yapıyoruz bunu mesela kendi yaşıtlarımdan takıldığım 1-2 kişi var o kadar yani işin kısası ben cidden mutlu bir hayat yaşıyorum yalnız değilim yani sevgilimin olmaması benim yalnız olduğumu göstermiyor ama ailem ve işyerindeki bazı kardeşim artık bunu pek hoş karşılamıyor kaç defa beni görücü usulü tanıştırmaya çalıştılar asla kabul etmedim cidden yani 3-4 yıl daha istemiyorum ilişki böyle mutluyum sizce cidden bazı insanlara kendimi ispatlamak için evlenmememi gerek var 30 yaş üstü bekar insanlar neden bu kadar hoş karşılanmıyor

30 Yaşına bir erkek adamın yanında kadın olmaması eziklikmi oluyor?