Üsküdar'da oturuyorum. Bütçe önemli değil fazla verip iyi semtte oturmak istiyorum. Kafam rahat olsun istiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Üsküdar çok sakin nezih aslında. Özellikle Selimiye Camii Selimiye Kışlası tarafı En azından ben seviyorum oradaki sakinliği sükunete en de İstanbul'a taşımak istiyorum fakat güzel bir iş bulmalıyım İstanbul'da hayat çok pahalı Gözüm Kesmiyor o yüzden bana bir iş bulabilirsen Ev arkadaşın olabilirim 😀
Yahudiler senin ciğerini söker be 😀 Hadi işine. O zaman sen de akıllı ol millete sataşma ki onlar senin evindeki karı kıza laf atmasılar. Hadi uza şimdi
Cevap sahibi
+1 yıl
Sütü bozuk Yahudi dölu lafını bana at bana Anayı Babayı karıştırma Ben senin anana laf attım mı sütü bozuk Yahudi dölü kanı bozuk p** kurusu lafını bana at kanı bozuk Yahudi dölü
Cevap sahibi
+1 yıl
Duyan da zanneder ki tertemiz bir kıza laf attım şimdiye kadar yattığın kişinin haddi hesabı yok ciğerinin kalitenin ederi ortada Kime laf attım iyi biliyorum germe beni sütü bozuk Yahudi dölü
Cevap sahibi
+1 yıl
Onun bunun temizliği ile ilgilenmiyorum Kim kimin altına yatar bununla da ilgilenmiyorum sadece karşımdaki kişinin fak badinin altına yatan bir tip olduğunu biliyorum Bu kadari yeterli ve böylesi kadına da teklif ettim insan gibi konuşamıyor musun sütü bozuk yahudi dölü
Cevap sahibi
+1 yıl
Teklifime cevabın nedir
Cevap sahibi
+1 yıl
Tabii içindeki Yahudi kanı depreşti ortalikta Turkum gibi dolaşır ama Yahudi gibi yaşarsınız elbet bir gün gerçek kimliklerinizi hepimiz öğreneceğiz ülkenin kanını hemen sütü bozuklar
Cevap sahibi
+1 yıl
Sütü bozuk köpek dölü Ben yalnız yaşıyorum Evde benden başka kimse yok
Bak hala hakaret ediyorsun Sen kiminle yaşıyorsun �stanbul'da
Cevap sahibi
+1 yıl
Anayı karıştırma sütü bozuk Yahudi geliyor kanı bozuk p** kurusu lafını bana at sütü bozuk Yahudi dölü lafını bana at sütü bozuk Yahu cücük lafını bana at kanını s********* engi lafını bana at
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yeni mahalle
Şu an nerede oturuyorsun da Beşiktaş'a taşımak istiyorsun Beşiktaş'ta kiralar çok yüksek bütçen Ne kadar kira için
Üsküdar'da oturuyorum. Bütçe önemli değil fazla verip iyi semtte oturmak istiyorum.
Kafam rahat olsun istiyorum
Üsküdar çok sakin nezih aslında. Özellikle Selimiye Camii Selimiye Kışlası tarafı En azından ben seviyorum oradaki sakinliği sükunete en de İstanbul'a taşımak istiyorum fakat güzel bir iş bulmalıyım İstanbul'da hayat çok pahalı Gözüm Kesmiyor o yüzden bana bir iş bulabilirsen Ev arkadaşın olabilirim 😀
Ben sana nereden iş bulayim ya 😁 neyse umarım bulur taşınirsin
Sizin şirketten 😀
yok mu boş pozisyon 😃
Çalışmıyorum ki öğrenciyim henüz
Anladım babiskonun durumu iyi
Aylık ne kadar harçlık gönderiyor sana
boş ver
Desene yaf işte
40 bin mi
Sen fb ilişki yaşadın mı hiç.
Bir yerde yorumunu gördüm de
Sayılır
Sayılır derken biraz açar mısın
Hayır güle güle
Agresifliğini xikeyim senin
Hadi işine. 👋🏻
Seni bağırta bağırta becereceksin hem de arka deliğinden. Belki de seviyorsundur bunu kim bilir ceza değil ödül olur sana
Rüyanda evet.
Istersen gerçeğinde de olur bebeğim Belki de aynı şehirde yaşıyoruz Belki de gel ve becer beni dersin koşarak gelirim her şey sana bağlı
Sütü bozuk köpek dölü lafını bana at Anayı Babayı karıştırma kanını xiktigimin mundarı Yahudi'nin piciii lafını bana at sütü bozuk köpek dölü. Ben senin anana kız kardeşine laf attın mı sütü bozuk köpek dövüyor kanı bozuk mundar cibiliyetini xiktiğimin enigi
Yahudiler senin ciğerini söker be 😀
Hadi işine.
O zaman sen de akıllı ol millete sataşma ki onlar senin evindeki karı kıza laf atmasılar. Hadi uza şimdi
Sütü bozuk Yahudi dölu lafını bana at bana Anayı Babayı karıştırma Ben senin anana laf attım mı sütü bozuk Yahudi dölü kanı bozuk p** kurusu lafını bana at kanı bozuk Yahudi dölü
Duyan da zanneder ki tertemiz bir kıza laf attım şimdiye kadar yattığın kişinin haddi hesabı yok ciğerinin kalitenin ederi ortada Kime laf attım iyi biliyorum germe beni sütü bozuk Yahudi dölü
Onun bunun temizliği ile ilgilenmiyorum Kim kimin altına yatar bununla da ilgilenmiyorum sadece karşımdaki kişinin fak badinin altına yatan bir tip olduğunu biliyorum Bu kadari yeterli ve böylesi kadına da teklif ettim insan gibi konuşamıyor musun sütü bozuk yahudi dölü
Teklifime cevabın nedir
Tabii içindeki Yahudi kanı depreşti ortalikta Turkum gibi dolaşır ama Yahudi gibi yaşarsınız elbet bir gün gerçek kimliklerinizi hepimiz öğreneceğiz ülkenin kanını hemen sütü bozuklar
Sütü bozuk köpek dölü Ben yalnız yaşıyorum Evde benden başka kimse yok
Uzatma kes.
Sakin ol ve teklifime adam gibi cevap var lütfen.
Sakin ol ama önce
Ya bi s. ktir git ya
Bak hala hakaret ediyorsun Sen kiminle yaşıyorsun �stanbul'da
Anayı karıştırma sütü bozuk Yahudi geliyor kanı bozuk p** kurusu lafını bana at sütü bozuk Yahudi dölü lafını bana at sütü bozuk Yahu cücük lafını bana at kanını s********* engi lafını bana at
İpekyolundayim şu an sonracigima Mudanya sahillerine deniz havası alacagimm
Çekmeköydeyim. Fena sayılmaz.
Maltepe esenkent kiralar ucuk iyi sanslar😎
Bir yıl oldu ordan taşınalı
Kadıköy'deyim
Hasanpasa mi
Yok Kızıltoprak FB stadının ora
Biliyorum ama oraya kızıp Toprak denildiğini hatırlayamadım
Normal ya orada yaşamayan hiç kimse bilmiyor zaten. Semt ismi olarak öyle geçiyor reis
Ben sadece semt ismi olarak duydum Kızıltoprak i. Sanırım aynı isim Bursa tarafında bir yerde de var öyle hatırlıyorum
Ben beykozdayım.
Güzel yer Beykoz
Yusa tepesi tarafındaki yerler çok daha güzel
Evet biliyorum oraları bizim buradan arabayla gidiliyor ama.
Evet otobüs 15F idi galiba oraya giden
Olabilir hangi otobüs gidiyor bilmiyorum
Yuşa tepesine çıktım çok güzel
Evet güzeldir beykoz.
Bende çok seviyorum Anadolu yakasında en güzel yer bence
Evet kesinlikle
İstek attım 🤗
Kabul ettim :)
Bakırköy
Izmr Alsancak
Ataşehir
Başkentteyim