Erkekler sanki kendileri çok temizmiş gibi kadınların tüysüz olmalarını isteyince, sizin delirme şekliniz nasılsın oluyor?

Ben telefon fırlatasım geliyor. Tüysüz olsun, beyaz tenli olsun, 90-60-90 olsun. Güzel olsun, doğal olsun, açık giyinmesin, çok uzun olmasın, ayağı küçük olsun, seksi olsun... Derler derler. Ama bunu diyenler de 1.70 var yok, yıl olmuş 2023 tayt gibi pantolon giyen, kıllı, ter kokusundan durumlayan kişiler. (İstisnalar var.)

Nasılsın insan istiyorsanız öyle olun. Tüysüz istiyorsanız, tuylerinzii sizde alın. Biz sizin iğrenç kol killarinizi, orman gibi bacaklarınızı görmek zorunda mıyız ya? (!)

Erkek dediğin en kısa 1.80, ince belli, Tüysüz, nasıl giyinmesini bilen, olgun, şerefli olur. Hadi bakalım hodri meydan.

Tabi şimdi erkekler gelip linçler boy bizim elimizde mi diye. Küçük ayaklı olmak bizim elimizde mi? Uzun olmak bizim elimizde mi? Güzel burunlu, kalın dudaklı olmak bizim elimizde mi?

Her erkek için demiyorum ama bazıları kendi tipine bakmadan 10/10 luk kadın istiyor ya. O kadar acıyorum ki... Allah akıl fikir verir umarım.

Peki kızlar, siz böyle erkekleri görünce ne tepkiler veriyorsunuz?
Erkekler sanki kendileri çok temizmiş gibi kadınların tüysüz olmalarını isteyince, sizin delirme şekliniz nasılsın oluyor?