AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Annelerinin bir bölgelerinden çıkmışlar bundan mideleri bulanmıyor, konu seks olunca kedi yavrusuna dönüyorlar regldan mı mideleri bulanıyor?
Düşüncesiz ve empati yoksunu oldukları için.
Benim kocam bana o dönemde eli ile mastürbasyon yapıyor ben rahatliyim diye millete bak
Rahatlıyormusun peki?
@Brk344 sanane?
Buraya yaşıyor soru sorunca sanane
@Brk344 sana ne de bir cevap ayrıyetten ben ne yazarsam yazayım senin benim Özel hayatınla alakalı soru sormak 70 bin liradan başlayan bir tazminat suçu bilgin olsun
Doğal bir şeyi iğrenç bulan adamın kafası çekilmez
Sebebini bilmedikleri için olabilir
canımsın olduklar için
Cahiller
Ablacım neden genelleme yapıyorsun? Her erkek aynı değil
@BenUc0beyim niye üstüne aliniyon orada tek cahiller yaziyor
Erkekler Ne Diyor
Aslinda igrenc bulmak yerine empati kurmayi deneseler daha mantikli olur. Kadinlarin her ay 3/5/7 gunlerinin bu sekilde gectigi oncesi bir iki gunun ve baslangic bir iki gunun stresli duygusal agrili olma ihtimalini ve bu olayin onlarin elinde olmadan anatomisinin bir paracasi oldugunu degil mi.
mesele regl değil. sen herhangi bir kavramı iğrenç olarak topluma empoze edersen bir yerden sonra onu herkes iğrenç olarak görmeye başlar
Bana göre hiç de iğrenç değil. bu sizin yapınız olması gereken. Ona da 2 yıl beklemiş yumurta pişireyim de bakalım ne diyecek 😏☺️
Bulanlar saçmalık ya benim onunla alakalı bi anım var
kan koku falan oldugu icin, belki bilmiyom...
O insanlar halden anlamayan düşünme kapatisesi olmayanlardir
Bazı erkeklere sormak lazım.
Olabilir herkesin kendi fikri
ben türkçe bilmeyen
Do you know English?
yea i can speak english fluently, wbu?
Yes, I know both Turkish and English
I think you need to improve your Turkish knowledge a little bit more to make it easier to understand
Kürt benim ana dilim
Ben de biliyorum Kürtçe biraz
Dünya'da en çok konuşulan diller sıralamasını yazdığımızda İngilizce ilk yer.
İngilizce’yi Türkce’den daha iyi konuşuyorum
Ne mutlu sana o zaman. Bende ingilizce ve ispanyolca konuşuyorum
Are you Turkish? Do you think my skills of writing in the Turkish language is poor?
Yeah i think u must spend more effort in experting in turkish
You said to me before in your first comment you don’t know Turkish and know you are telling me my Turkish is bad. Well if you don’t know Turkish then I think you should not be the one to judge my Turkish speaking skills.
I know Turkish on the same level as english, and it is my mother tongue so of course i will point out your mistakes and tell you to work on it
In your first comment you said you don’t know Turkish. You wrote “ ben türkçe bilmeyen”
I literally reflected on your comment ironically by trying to point out how incomprehensible your Turkish was
You are the only person who wrote on this question my turkish isn’t good. Nobody else did.
I may not be a native turkish speaker but I have some knowledge of the language
My Turkish may not be as good as a native speaker of Turkish but I assume I probably know English better than most people on this website.
Thats good for you then, but it still does not change the fact that you need to work on your Turkish to make it more comprehensible otherwise there will be still people like me to make fun of your common mistakes
will still be*
Okay I will practice more on duolingo.
You said my Turkish isn’t good but I was curious. How would you rate my English?
It is better than average if you are not using any translator. I would rate it 8 out of 10 you're doing pretty good actually. Where did you learn it?
English is the most popular language in the world also I grew up in Australia but I have been to turkey before multiple times.
İngilizce dünyada en çok konuşulan diller sıralamasında birinci sıradadır ama ben Avustralya'da büyüdüm ve şu anda Avustralya'dayım.
How was my attempt to translate that English to Turkish paragraph?
I do have Kurdish ancestry but it’s possible I might have Turkish ancestors as well if I go back far enough or take a ancestory dna test
You managed to amaze me by your speaking skills tbh, i also didnt know you were in Australia. As for the Turkish translation, it is definitely comprehensible however nobody speaks like that on the streets, this is quite formal. All things aside, I've heard rumors about Australia regarding the issue of overpopulated instincts
I also dont think I'm 100% Turkish, i might have some other ancestries just like ya
Cehalet