Mültecileri niye gönderene destek vermek yerine mülteci seviciliği yapanlara destek veriliyor.
21 yaşında kız kafede çalışıyor ve eve giderken saldırıya uğruyor.
Mültecileri niye gönderene destek vermek yerine mülteci seviciliği yapanlara destek veriliyor.
21 yaşında kız kafede çalışıyor ve eve giderken saldırıya uğruyor.
Bu haberin aslı var mı bilmiyorum ve biraz mantıksız geldi 600 m sürüklerken kimse mi görmedi ve kıza kimse neden yardım etmedi? Ama bu mülteciler hani gidecekti? Faşist bir insan değilim ama bu ismi cismi belli olmayan yaratıklara iş, ev vermeyin gitsinler kendi ülkelerine. Bir ülke nasıl kendi vatandaşını mülteciden koruyamaz hala aklım almıyor bu kadar kolay kurulmadı bu ülke ama ülkeyi iki günde bu Araplara sattılar. Gerçi şaşırmadım seçimler bu orta doğu pisliklerini seçti.
Halk cahil. Muhalefet de cahil halka oynayamadığı sürece böyle şeyler yaşanmaya, hatta katlanarak yaşanmaya devam edecek. Kızın ailesine Allah sabır versin, buna sebep olanların da sonu umarım Adnan Menderes gibi olur.
Cevap
2Cevap
Bu ülkeden gitmek istiyorum Allah belalarını versin
Onlar bizi göndersinler diye. Zamanında İsrail de filistinde mülteciydi. Sonumuz aynısı olacak ekran resmi al demişti dersin
Allah kızın ailesine sabır versin bu ülke düzelmez.
Allah belasını versin böyle köpeklerin
Dini böyle gösteriyorlar
Nefret ediyorum bunlardan
Ülkemde mülteci görmek istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?