Birlikte vakit geçirdiğiniz arkadaşlar mı önemli, yoksa anne, baba, kardeş (ler) iniz mi?
Tabi ki aile, ama genellikle arkadaşlarını seçiyor birçoğu.
Aile.
Arkadaşlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birlikte vakit geçirdiğiniz arkadaşlar mı önemli, yoksa anne, baba, kardeş (ler) iniz mi?
Tabi ki aile, ama genellikle arkadaşlarını seçiyor birçoğu.
Benim için aile önemli değil çünkü zaten sevmiyorum.. arkadaşım da yok ama kişiye göre değişir arkadaşımı bırakmam tabi ki de ama ailemin de faydasını görmedim hiç bugüne kadar. yanımda olmadılar hiç. Herkes için arkadaşlar ve aile arasındaki denge farklı olabilir. Bazıları için aileleri en öncelikli ve en değerli bağlantıyı temsil ederken, diğerleri için yakın arkadaşları daha büyük bir rol oynayabilir. Önemli olan, hem aileyle hem de arkadaşlarla sağlıklı ilişkiler kurmaktır. Her ikisi de hayatımızda farklı ama önemli roller oynar ve bizim için anlamlıdırlar.
Şimdi mesele çok uzun öyle bir gençliğim varki tek lafıma can aldırır can verdirirdim etrafım o kadar kalabalıktı ki iğne atsan yere düşmez misali ailem diyodum onlara biz bir aileydik her şey harika güllük gülistanlık ailem benim onlardı yani.4 sene önce bir trafik kazası geçirdim 4.5 ay yoğun bakımda yattım 3.5 ayın sonunda komadan uyandığımda başımda bir tek annem vardı 🌹
Hiçbiri önemli değil. Bana değer verene bende değer veririm. Sevgilim yok. Ailemin yanında yaşıyorum. Herkes kendi odasında. Stajdan sonra da mobilyamı taksitle satın alıp ve hesabımı yaptıktan sonra gtcem burada. Kendim yaşacam. Bana değer veren birisiyle evlenirim. Ama bu çok zor ihtimal.
valla bu soruyu cevaplayamamak o kadar kötü ki arkadaşlık falan boş geliyor bana sonunda kimse yanında durmuyor ama malasef ailemi de seçemiyorum çünkü onlar da hiçbir zaman yanımda olmadı o yüzden tek gerçek kendiniz bence tek başınıza dik durun
Cevap
7Cevap
Ailem tabi ne arkadaşı arkadaş bulunur anne baba abi bulunmaz
Kendimi secerim ilkinde sonra aile ama asla arkadaşlarimi ön plana koymam
Paran olmazsa arkadasın oimaz paran olsun olmasın ailen vardır
Arkadaş her zaman edinilir, fakat aile bakidir.
Ailem en değerli hazinem.
arkadaslar gecicidir ama aile kalici
Bu ne biçim soru abii
Aile
Tabii ki de ailem
Aile
Aile.
Arkadaş sevmiyorum
Ailem tabiki
Aile herşeydir.
Şüphesiz ailem..
Bence aile önemli