hangisi sizin için çok daha önemli ve değerlidir arkadaş mı sevgili mi? neden?
Arkadaş (neden?)
Sevgili (neden?)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaş tarifi : Arkadaşlar da kendi aralarında ayrılır ama burada sadece can ciger diye tabir edilen arkadaslıga degineyim. Arkadasın üzüntünde sevincinde yanında olur.bir bkaıma dostundur. Sana yardım eder her türlü maddi manevi.
Sevgili : burada da gercekten seven ve senin sevdigin sevgiliden bahsedeyim. Sevgili demek arkadaş kardeş abi abla dost ve seni delice seven demektir. işte bu nedenle gercekten seven birini bulabildiysen kacırma
sevgiliyi her zaman bulursun ama samimi candan bir arkadaş her zaman hayatında olmaz .. Sevgilide ne oluyorki yani 2 gün takılıyosun sonra bişey oluyor ayrılıyon o yüzden önemli olan ebedi bir dost.. Sevgili zaten bir gün karşına çıkar evlenir oturursun aşağıya :)))
Ben B seçtim.Tabiki arkadaşlarım çok önemli ama aşkım/eşim / sevgilim/ benim için de çok önemli.Arkadaşlarımda doğal olarak beni yarı yolda bırakabilir sevdiğimde.Bunun garantisi hiç bir zaman yok ama yine kalbime dokunan arkadaşlarımdan önemli olduğunu düşünüyorum.
Ikiside değil. Aile.
Sağol
Cevap
38Cevap
Ankete cevap vermedim. Bence ayırım yapmak saçma. Birincisi, sevgili var, SEVGİLİ var... Arkadaş var, ARKADAŞ var.. Yakın arkadaşım da, sevgilim de çok önemlidir benim için. Ha genel önem ve ilgi dağılımı bakımından soruyorsan tabii ki sevgilim herşeyden önce gelir. Ama diyelim ki arkadaşımın zor durumda olduğu bir dönemse, bir sıkıntısı/rahatsızlığı varsa o dönemde arkadaşımın yanında olmaya çalışır, gereken özeni de gösteririm. Ayırım yapmak yanlış, yerine göre davranmak en güzeli diyorum.
En samimi,kardes dedigim arkadasım bile nisanlandıktan sonra yüzde 100 degisti.
Bizimde sevgilimiz oldu ama Kardes dedigim arkadaslarımı hic bir zaman 2.plana atmadım ama her insan böyle degil mis.
Simdide samimi arkadaslarım var ama hicbiri ile artık gönülden samimi olamıyorum,cünkü onlarda hayatını birlestirdigi insanı bulunca göcüp gidecek.Acıkcası bende öyle edecem.
Herkes Kendine,
Sevgili daha önemli ... ( bahsettiğim sevgili gelip geçici olanlar değil ) herkes gider yanınızda o kalır , onunla bir hayat kurarsın ama arkadaslarınla bunu yapamazsın.
Arkadaş.
Seni hayata bağlayan arkadaş ortamıdır. Yapabileceklerinin en iyisini arkadaş ortamında yaparsın. Zaten sevgilide arkadaş ortamından gelmez mi :|
yaptığın anketteki şıklardan yorum yapayım sevgili araya bir şey girdiğinde ayrıldığında falan giden bitebilen bir şeydir ama arkadaş, sevgilin ayrıldığında bile senin yanında olan derdini sıkıntını paylaşandır..
çok çabuk satıyorum herkesi.biriyle o gün kötüysem veya daha iyi olduğum biri varsa diğerini şutlarım..sevgilim hayatıma girdi gireli herkesi sildim...
Önce aile.
Doğru arkadaşı bulabilmek önemli.Ben ayrım yapamam,ikisiyle de eşit vakit geçirmeye özen gösteririm.
Sevgili (neden?) arkadaş dediğin bir yerden sonra atarlanıyor. Sakinleştirmek için sarılsan öpsen gay derler adama... Enteresan doğrusu...
Diktatorluge bas kaldiran butun arkadaslar benim icin degerlidir.
sevgili olsun yeterli olur arkadaşı napıcam lazım değil amirim
Sevgilim daha önemlidir fakat ikisinin de yeri ayrı.
ben arkadaşlarım için ne sevgililerimden vazgeçtim kacına rest çektim, hata yapmışım nasılsa 2 tarafta gidiyo keşke o anların tadını çıkarsaydım
Sevgilim daha onemlidir.
Herseyden once arkadasimdir cunku :)
Arkadaşlarım ..
Sevgilimde aynı zamanda arkadaşım olmalı ..
sevgili daha önemli.sevgiliye daha başka bir gözle bakarsınız.belki ilerde evleneceğim kadın o ise.
Sevgilin varsa sana arkadaşta olur dostda. Boşuna herşeyimsin demezler sevgiliye :)
Sevgilidir , arkadaş zaten arkadaşsa daima kalacaktır. Ama hayatımı geçirebileceğim bir evi ev yapacak sıcacık aile kuracağım insan her şeyden önde gelir. Dost her daim vardır ben olmadığım zamanda dost kalır olsam da dost kalır , kardeştir. Ama sevgili ne kadar emek harcarsan ne kadar fedakarlık yaparsan ve alırsan var olur. Sevgi basit değildir. Zor bulunur , zor bulunan sevgi de çölde su bulmaya benzer.
arkadaş degil,dost önemli.sonuçta sevgilinden ayrılınca yine dostuna gitcen.dostundan ayrılınca belki sevgilin seni istemeyecek?kim bilir..
arkadaşla düşüncelerini paylaşırsın sadece ama sevgilinle hayatını ve vücudunu paylaşırsın
arkadaş önemlidir.arkadaş dedimse dost.harbi arkadaş
arkadas cunku sevgılıden ayrılırsan yanında o olur.
kendi başıma geldiği için biliyorum.güzel giden bir ilişkiyi bitiren en büyük sebep arkadaşını senden daha değerli gören bir sevgilidir . . .
Titrerim kendi üstüme kimse benden değerli değil :)
savgilinin gerçekte nasıl birşey olduğunu hala anlamış değilim arkadaşın ne olduğunu iyi biliyorum bence sevgili öenmlidir herade
arkadas cunku sevgilinin actigi yarayi arkadas sarar
arkadaş
giden sevgilinin ardından omzunda ağlayacak bir dost lazım.
ikiside önemsiz aslında..bana bir ben lazım gerisi boş..
Arkadas yalan sevgili hepten yalan, onemli olan sevdigin.
sisteme karşı gelen halkı düşünen herkes önemlidir hepsi kardeşim gibidir..
Sevgilim yokken, arkadaşlarım vardı :)
Sevgilime daha çok değer verirdim. o gitti arkadaşlarım var .
eski sevgili vardır eski arkadaş vardır ama eski aile diye birşey yoktur
her ikiside önemlidir bence...
erkeklere bak arkadaşları satmışlar ya la :D
Değişir.Sevginin boyutuna göre değişebilir.
tebi ki sevgili yemisim arkadası :D sap sap nereye kadar.
Arkadaş gibi sevgili,sevgili gibi arkadaş..
Aslına bakarsan Dost tercihimdir
karar veremedim simdi, yerine gore ikiside gozden cıkartılabilir
Kim "Ya o, ya ben" derse, o gider.
Önce Aile.
Sonra ise sevgilim.
Artik ailem onemli biktim atkadastan
Yemişim sevgiliyi dostum olsun yeter bana.
Sevgili önemli çünkü onunla bir hayat kurucam :)
Arkadaş eger sevgili EŞ ise o zaman EŞ
Al birini vur ötekine.
senin için hangisi önemli?
değişir insanına göreee
Arkadaş daha on planda tabi yakin olduklarim :)
Arkadaş çünkü sevgililer yokken arkadaşlar vardı
her şeyden önce kendim
SENİ ADİ BENCİL BENCE SEN ÖLMÜŞSÜN DOSTUM
Asiksam sevgili önerili..
2sini birden seçemiyormuyuz:D
Cevabını veremediğim sorulardan birisi :/
Sevgili (neden?)... Çünkü sevdiğim... :((
sevgili olsun bir tane olsun bizim olsun
Sevgilim o benim her halimi anlıyor.
Sevgili
Arkadaş
arkadaş kanka :D