Yoksa bir verdiyse üç mü aldı :))? Neyse herşeye rağmen seni seviyorum hayat✌️
🌺☘️✌️
Yoksa bir verdiyse üç mü aldı :))? Neyse herşeye rağmen seni seviyorum hayat✌️
🌺☘️✌️
Hayat bana maalesef pek de bir güzellikler vermedi yani aslında hatta başıma gelen en güzel şey benim sadece yani kendimi seviyorum kendime olan sevgim saygım iyi ki de varım diyorum bunun dışında istediklerim ya da hayallerim ya da hedeflerim ve beklentilerim maalesef boşa çıktı hatta kalmadı diyebilirim. ama bence insan bir çok şey için teşekkür edebilir sağlık aile özellikle de insan seviliyorsa zaten dünyada ki en büyük zenginliğe sahip demektir
Aileyi sağlığı saymazsak çok güzel öğrencilik yılları geçirdim binmek istediğim araçlara bindim canım ne isterse onu yaptım çok güzel kızlarla beraberliğim oldu tüm sene tatildeymiş gibi hayatım vardı erken yaşta çok güzel bir hayat yaşadım
Çok şükür önce güzel ailemi verdi. Halime şükrediyorum ama yine de sevmiyorum bu hayatı çok acımasız. Masum iyi insanlar çok acı çekiyor kötüler sefa sürüyor
İnsanların daha medeni daha saygılı olduğu bir yerde yaşıyorum onun dışında mükemmel de olmasa da iyi bir eğitim hayatına sahibim hala nefes alıyorum bunun gibi şeyler.
Cevap
24Cevap
Evlatlarımı verdi sağlıklarını verdi sağlıklı yaşamama izin verdi ama elbette bir şeyleri de aldı!!1
Bende hayata diyorum ki"Ey hayat benden aldıklarını nereye sokacaksın?"
Hayat bana bisey vermedi ben azmettim, araştırdım, çabaladım ve huzura erdim 😌
Şu an belcikadayim burada küçük bir kahve dükkanım var çevre esnaflara çay ve kahve dağıtıyorum ve mesleğimden ve kazancımdan oldukça memnunum 😊
Hayat bana iki tane dünyalar iyisi ve yakışıklısı iki erkek evlat verdi. Ve zaman içinde onların sayesinde iki güzel kızım olacak inşallah.
Hayat bana hiçbir şekilde güzellik vermedi üstüne hep benden aldı ve almaya da devam ediyor yaşadığım her zaman
Aile verdi, sağlık verdi, iş verdi, para verdi, mülk verdi çok şükür. Huzur konusunda sıkıntılar var ama onu da çözeceğiz :)
Hayat bana limon verdi bende biraz daha istedim ve oturup yedim
Oda iyimiş 😅
Hayat benden sadece alıyor bende önem veremiyorum hiç bir şeye
Ben sevmiyorum hayatı tek işi gücü benmişim gibi benimle çok uğraşıyor. Beni yerin dibine gömüyor. Bana Allah pis vuruyor yine de Allah en doğrusunu bilir diyorum başka da lafım yok.
Hayat veriyor aliyor ama nefes verdigi surece problem yok :-) gerisini hallederiz
Ne vermesi yaa hep aldı. Hiç bir zaman o şanslı tayfadan olamadım
olumsuz ve kötülüklere odaklanmak yerine verdiği güzelliklere şükrederek ilerliyorum
Bütün güzellikler bende. Hep aldım, vermedim.
Başarı verdi, çalışma azmi verdi, statü verdi, para verdi, çok sevdiğim anne ve kız kardeş verdi, yaşam enerjisi verdi, aşk verdi🤲🏻
Hayat bana hiç bir şey vermedi.. Neye sahipsem kendim elde etmişimdir..
Sen seni bildim bileli niye sadece memelerinle bedenini paylasiyosun 😂yüzünde iş yok mu 😂
Verdiği tek şey çok şükür ki sağlık ve özgüven diyebilirim. Başka bişey verdiğini düşünmüyorum. Doğru bı sevgili, iyi bir arkadaş ya da değer veren bı ebeveyn veremedi maalesef.
Ailem ve sağlığım diyorum çok şükür.
Keşke hiç doğmasaydım
Zaman gösterecek bunu
Oğlumu verdi🖤
Üç aldı bir verdi. Yani üçün birini verdi
Evet bir verdi yüz aldı😒
Annemi aldı oğlumu verdi :)
Bir verdiyse üç aldı evet
Pek bişey vermedi ama her halimize şükür ne diyeym
1 verdi 10 aldı ama daha bitmedi
Çatalla verip kaşıkla alıyor bu hayat
Alıyor genelde ama yeğenlerim kesinlikle.🙂