Gülüp geçerdim. Komik bir hatıra olsun diye yapılmış bir şey. Eğer annesinin lafına göre hareket edecek olsaydı en başında ona sorarak hareket ederdi. Ortada bir şaka var ve fazla abartmaya gerek yok
Adam komik bir anı bırakmak istemiş. Abartmaya gerek yok. Sanki ilk kez o masada gördüler birbirlerini gibi lanse etmek saçma. Kadınların o topuklularla ayağa basması ya da zehir gibi kahveyi istemede içirmesi kadar bile değil bu
Öyle bir şey mi var 😂😂😂 o zamana kadar sormamışmı bana sorduğunda ben evet demedim yoğun bakımdan çıkalı 2 hafta olmuş o sesle ben onu herşeyim olarak kabul ediyorum dedim. Haziranın 8 inde de boşandık 🥲
Basit bir espri sadece bu. Böyle bir şey sorulsa da bir şey olmaz ama nikah gibi resmi bir işlemi böyle sulandırmak iyi değil zira memur o sırada çekip gitse kimse bir şey diyemez.
İyi de açıkça diyor hiç kimsenin tesiri altında kalmadan kendi öz iradenizle diye. Eğer öyle bir şey olursa nikah memurunun kabul etmemesi gerek. Ama o da korkuyordur şimdi davetliler arasında bir maganda vardır, çıkarır silahı vurur falan diye korkabilir. 😅
Şakasına bile gelemem sanırım 🤔 Bu ne mağaralık nasıl bir sığırlık 🤔Kadına hakaretten başka nedir ki bu? düpedüz hakaret 🤔 Mikrofonu elime alır, ben bir insan evladıyla evleniyorum sanıyordum meğersem sığırla evlenmek üzereymişim yasalar önünde böyle bir şey mümkün değil ne yazıkki, geldiğiniz için teşekkürler iyi geceler der giderim 😂😂
Kızı bırakın annesini alıyorum derim ne diyim Kayın baba kusura bakma karının bende gözü var derim ne diyim lan sanki anasını alcaz ne soruyon seviyorsan evet de sevmiyorsan hayır de bitsin tövbe tövbe deli ediyorlar adamı
Korkunc ve saygisizca davranış hiç hoş bulmam bu konuyu kendisine belirtirim ve hatta evlenmekden vazgeçe bilirim çünkü o davranışı sevmiyceğimi bilmiycek kadar beni taniyamamiş biriyle evlenemem
Dümbük , sanki marketten ekmek alıyor saygısız.. bu dümbükle evlenen kızın aklına şaşarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Gayet tatlı bir şaka yapmış işte. O öyle diyorsa ben de "baba ne diyorsun ne diyeyim" derdim şakasına, ayak uydururdum ne olacak sanki. Gülüp geçilir ve tatlı bir anı kalmış olur
bence komik ve sevimli olur ama tabii bu kişinin sana önceki davranışlarında ne hissettirdiğine bağlıdır. benim erkek arkadaşım yapsa gülerim, çünkü espri gibi gelir ama bu tamamen sana normalde ne hissettirdiği ile ilgili.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annesinin elini öper … biz sizin duanız rızanızla bu ebeyi demeyi arzu ediyoruz der krizi yönetirdim… 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Alma sahiplenme kelimeleri bana ters gelenek göreneklere de karşıyım böyle bir şey başıma gelmez
Şaka maka cidden eğer evleneceğin kişi böyle bir şeyi annesine sorarsa direkt bırakır kalkarım alalım mı ne ya mal mı alıyorsun hayırdır ayrıca madem Emin değildin evlenmeseydin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu çocuk maalesef benim akrabam ve zerre sevmiyorum boş gösteriş cringe biri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle mağara ayı larindan uzak olabilmeyi nasip etsin Allah