Birçok kadın saçma sapan doğu uyarlamali dizileri izleyerek "Ay bu ne biçim adet, Kadınlar mal mı?" diye konuşur.
Ulaaa madem o mallıksa bunlar ne:
Erkeğin sevgilisinin hesabını hep ödemesi "ulan siz kedi, köpek veya güvercin misiniz? Her türlü mamanızın parasını ödüyor bu erkek"
Erkeğin kızın ihtiyaçlarını alması "aşko şu üst çok güzel alalım mı, şu telefon çok güzel alalım mı, şu saç düzleştirici çok güzel alalım mı?" "Ulan siz çocuk musunuz bu adam sizin babanız mı? Bu ne mızmız hareketler."
Erkeğin evlenmeden önce her şeyi hazır etmesi. Ev araba düğün çeyiz falan filan. "Ulan sen mal mısın bunlar para ile alınıyor. Bunların hepsini toplasan, keşke başlık parası olsa dersiniz." Hani mal degildiniz kızlar. Sevdiği erkekle sıfırdan başlayan kızlar varsa söyleyin. Tabi o da istisnadır. Hatta onun da her şeyi önceden hazırlayan erkek bulma şansı kalmadığı içindir sıfırdan başlamalarının nedeni.
Erkeğin kızın giyimine karışmaması. Sen her şeyde mal olcan ama burada özgür. Bana göre ekonomik özgürlüğü olmayan her kıza karişilir. Bu dünyanın dengesi böyle. Güçlü olan zayifa karışır misali. Senin ekonomik özgürlüğün olsun başım üstüne. İstersen çıplak dolas. Ama ben senin için her şey yapcam sen üstüne çıplak dolascan. Olmaz öyle. Herşeyi paramla yapiyon. İnsan da biraz gurur olmalı. Karakter olmalı.
Ve bu ülkenin kadına şiddetin cinayetin sebebi bence bu gibi durumlar. Türkiye'de Kadın Avrupalı gibi bi kalıba giriyor ama zihniyet Ortadoğu kadını maalesef. Erkek de bu gibi durumlar falan filanlardan yanlış hareketler yapıyor. Her şeye bütüncül bakmalıyız.
Kadınlar, ya Avrupalı kadınlar gibi ayaklarınız üzerinde durursunuz. Biz erkekler de Avrupalı gibi davranırız size.
Yok eğer diyorsanız Avrupalı gibi görünecem ama Ortadoğulu gibi davranacam siz erkeklere.
Biz de hiç Avrupalı gibi görünmeyiz. Ortadogululumuzu da ortaya koyarız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okumadım ama Avrupa yazısını okudum geldim bizim acilen yönümüzü ab ye çevirmemiz lazım Rusya'dan Çin'den hayır yok biz eskisi gibi avrupai bir ülke olmalıyız ama nerdeee
La ben onu mu anlatıyorum. Tamamını oku
Bilmiyorum kanka başlık parası kalmadı bu zamanda
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!