Sizce kadınlar obje mi?😑 alakası bile yok kadınlara niye böyle diyorlar anlamıyorum normal giyinen kadına bile diyorlar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
onları söyleyenler insan müsveddesi kadına böyle bir yakıştırmayi kimse yapamaz hakki yok.. seviyesizlik başka bir şey değil
normal giyinen (çarşaflı peçeli) kadına kimse obje demiyor meraklanma
Normal giyinen kadın çarşaflı mı oluyor? Saçmalama istersen
allahın kanunlarına uymayan kadın normal giyinmiyordur. evet başı açık kadın anormal giyiniyor
Onlara bir zahmet demesinler de. Normal bluz giyinen kadına obje demek çok saçma ayrıca Allah tek kadına değil erkeğe de tesettür vermiş erkeğe de bakma demiş dini kullanma bir şey bilmiyorsun cahil
Klasik tc erkeği kadından namus beklersiniz anca
aliskanlik.com/.../Ruyada-Carsaf-Giymek-2.jpeg
obje olmayan kadın budur
Obje sensin
ben gözümün tesettürüne uyuyorum, ama uymayan kadın objedir. kadınlar çarşaf giymeli peçe takmalıdır gerekirse gözler de bir tülle örtülmelidir saliha kadın gibi giyinenlere obje demiyoruz.
Herkes Müslüman olmak zorunda değil bu obje olduğu anlamına gelmez bende müslümanım ama siz gibi cahil değilim şükür
müslüman olmayanlar kafirler işte malları ve canları darül harpte islam çocuklarına helaldir
Duyar kasma
ALLAHU EKBER!
Kanka bende müslümanım alıp
Alooo?
müslümansan çaşaf giy
Giymiyorum sanane
Ninja gibi mi gezek :D
O senin gösterdiğin kadınlar çöp kutusuna benziyor yaw çok güldüm dkdcisvdeohs
Kadınlar kendileri buna sebep oluyorlar. Lütfen dürüst ol, tüm kişiliğini bırakıp para için çıkar ilişkisi kuran bir kadına hangi erkek saygı duysun?
Senin her kadın böyleymiş gibi söylemen daha saçma bana kalırsa erkeklerde bir bahane buluyorlar madem kadınlardan bu kadar şikayetçisiniz o zaman peşlerinden koşmazsınız olur biter ben sadece kadınlara böyle diyorlar obje değiller diye yazı yazdım wma sen belli ki kadınlara dolmuşsun 2 kötü kadın tanıdın diye herkesi aynı şekilde değerlendiremezsin ve para için yanaşan erkeklerde var kızın ailesi zenginse servetine ortak olmak için evlenen erkekte çok var? Kadınlar aç gözlü gibi söylemen iğrenç bisey bence daha fazla yazma
Ne yapıyorsanız kendi kendinize yapıyorsunuz. Sorunu kendinizde arayın
Ağla , kadın düşmanı
Erkeklere az bile yapıyoruz malsınız
Ben kadın düşmanı değilim. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten
Kadın düşmanısın
Erkekler ölse dünya bi ferahlar kalorısıwppdodkdııdıfıf
Kimseye bir zararım yok. Kadınları da severim. Sadece gerçekleri konuşmayı tercih ediyorum. Pohpohlamayı sevmiyorum
Ya çoğu objenin anlamını bile bilmiyor ama gerçek anlamda 3-5 objede vardır her yerde
Dekolte giyinen bütün kadınlar cinsel objedir benim için nokta
O zaman dar giyinen erkeklerde obje bizim için
Olabilir bir şey diyemem sizin bakış açınız neticede
Birde gizliden yazmışsın djfkskjdfjkdkfö sensin cinsel obje. Meme cinsel organ değildir
Bence daha fazla yazma ben seninle konuşmak istemiyorum
Senin gibi kezban objelerin beni linçlemeye çalışacaklarını bildiğim için.😂 Nasıl da biliyorum malimi
Kezban dediğin insan iç mimar bilmeden kendini bir şey zannetme bari ezik ruhlu
Kadına obje diyor ama annenin de kadın olması aşırı komik bence kendini gizli yapmanın sebebi tamamiyle korkak bir asosyal olman kesin tipsizsin ve kızlar seni reddetti ağlama bana
Kesin öyledir tatlım. Kendi zekasını kullanmayi bırakıp mesleğini kalkan olarak kullanan mimar anca mimara Sinan rakip olabilirdi 😂
Sen mimar olmayı bırak kaldırım mühendisi bile olamazssin bu kafayla çok zor 😂
Mümkün değil
Sende o bile yok ister İnan ister inanma sende hiçbir şey yok bomboşsun kadınlara obje diyorsunuz ama anlamından birhabersiniz erkeklerin olduğu ortamdan bir mantık beklemememk lazım ezik canlılarsınız keşke olmasanız ama işte sizleri kullanıyoruz 5 dk için tüm servetinizi verirsiniz aptllar
Sende o bile yok. Çünkü iç mimarlık bina yapmaz akıllı cahil onu bile bilmiyor daha cahil bu alın bunu burdan
Senden çöpçü olmaz
Seni cinsel obje olarak sadece çöp kovası yerine koyabilirim fazasini bekleme benden
Sen kimsin ki de kendini ne zannediyorsun da boş yapıyorsun bana benimle doğru konuşacaksın dağ ayısı obez sapık fakir
Sen mimar falan değilsin uyan artık rüyandan😂😂
Tamam kanka değilim hı hı bence rüyadan sen uyan kıskanma
Sen git buzusuk feminist karilarla protestolara katil mimarlık senin neyine
Sen beni görsen böyle diyemezsin aşırı boşsun cidden kıskançlığın daniskasısın hatta bir kadın senden daha başarılı diye kuduruyorsun. İç mimarım ister inanırsın ister inanmazsın ezik erkek , sen nasıl fakeden yazıp rahat konuşuyorsan bende aynı o şekildeyim. 5 dakikada 6 matematik sorusu çözecek kapasitem var iç mimarlığın anlamını bile bilmiyorsun daha cahil
Karı değil kadın. Ayrıca kadınları ezmek seni yüceltmez aksine küçültür. İç mimar olmam sana nasıl battı bilmiyorum ama bayağı kudurmuşsun senden Zeki olduğum aşikar ağlama. Annen de bir gün senin gibi düşünen zihniyetsiz bir erkek tarafından öldürülürse bize köpek gibi gelme. Bozuk ayı
Mimar değilim iç mimarım erkek arkadaşım mühendis seni 2 ile toplar üçe böler sen kimsin bebe
Of ağlama sesin buraya geliyor varya senin gibileri cebimden çıkarırım ben sana cevap vermem bile hata ama ne yaparsın ben sana bunları demesem daha da bir şey zannedecektin kendini köylü cahil
Bir jnsan kendini bu kadar kanıtlamaya çalışıyorsa o insan yalan söylüyorsun. Tıpkı senin yaptığın gibi😂😂 Sen açıköğretim bile kazanaamzssin burada anca femiistlik yapiyosun. Çünkü kafanın içinde beynin eksik.
Ben kendimi kanıtlamaya çalışsam bütün başarılarımı yazardım gt olurdun susardın ama gerek bile yok zaten anlamayacaksın
Sen cidden ruh hastasısın nerede kendimi kanıtladım :( aynen kanka açıköğretim. Peki sen neden gelip geçip aynı şeyleri söylüyorsun? Buda senin alındığını gösteriyor
İstersen CV mi ve tüm belgelerimi atabilirim gerek yok. Kıskanmaya devam edebilirsin
Senin hayattaki tek başarın memelerini gösterip kadınlar obje değildir deyip provakagif feministik yapmak😂😂
İnstagramdan atabilirim
Senin ne başarın var acaba ezik erkek olmaktan başka :/ ben feministim evet ama senin gibi erkeklerin gebermesibi istediğim için 😞
Gerek yok ben inanıyorum senin mimar olduğuna 😂😂
Ağla ağla şişko ezik şimdi yazdıklarını ss alıp paylaşıcam o zaman gülebilecek misin
Kendin söyledin inanıyorum diye. Mimar değil iç mimar ağlamasan mı artık
Kendi aptalligini da paylaşmayı unutma sakın 😂😂
Tamam ben inanıyorum diyorum senin mimar olduğuna daha ne açıklama yapiyosun bana 😂😂
O ne demek aramızda aptallığı senden daha iyi yapan mı var
canım mimarlık başka iç mimarlık başka diyorum cahilsin harbi
Anlamıyorsun çünkü beynin yok
Tamam iç mimarlık kursn çarpsın inandım bak inanıyorum 😂😂
Heh aferin adam ol böyle
Yaşın kaç çok merak ettim. 17?
Fazla merak etme yediğinle kalırsın 😂😂
Ağla vasıfsız bebe
Aksine mutluyum vasıfsız obje seni😂😂
Obje sen gibi her kıza yavşayan dağ ayısı tipsiz erkeklere denirrrr
Obje sensin senin gibi erkekleri kullanıyoruz ohhh
Bu durumda obje sen olmuş oluyorsun mantıken ama dikkat ettiysen mantıken dedim sende olmayanı aramak kadar mantiksiz olduğunun farkındayım 😂😂
Öf amma ağladın be cahil kes sesini annesi obje ağla
Sende ne var Allah aşkına ağlamaktan başka keste ağlamaya devam et
Cahil cühela bir şeysin Türkçe bile bilmiyorsun okurken tilt oldum köylü
Oh şükür sustun be vır vır kadınlara konuşuyorsunuz dersiniz birde ses yapmadan başımı şişirdin be
Kuyruk acısı 😅
Aynen bende öyle düşünüyorum obje değil
Ata erkil bi toplum olduğumuz için
Ne saçma olaydır.
Bence obje.