Aile & Toplum Gezdirecek, iyi davranacak, eğitimli, temiz ve dürüst insan nasıl bulunur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Temas yok Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yoruma yazın Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yazın benlerim de var Gezdirecek, iyi davranacak, eğitimli, temiz ve dürüst insan nasıl bulunur? Cevapla Eğitim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Zamanla bulursunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Canım 😅sen hep yorum yap
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Gezdirsin yedirsin içirin ohh ne ala bulamazsin hic😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet gezmek yemek istiyorum sponsor.. hic karsi cinsle gezmedim Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sizin sosyal biri olmanız için birinin sizi gezdirmesi mi lazım? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet sakıncası mı var Yorumla Dready +1 yıl Tabii ki yok benim 2 adet hayvanım va, sürekli gezdiriyorum, insan olarak bir farkımız var sanıyordum. Herkesin kendi tercihi. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ne demek istiyosun sen Yorumla Soran +1 yıl Saçmalığa bak beni hayvan ile mukayese ediyo😱 Yorumla Dready +1 yıl Bu zeka ile anlamanı beklemedim zaten ablacım. Bir arkadaş benim yerime yazmış zaten aşağıda. Yorumla Dready +1 yıl Yok estağfurullah ya hayvanlar dünyanın en güzel canlıları. Yorumla Soran +1 yıl 😅😅beni sinir ettin Yorumla Soran +1 yıl Nerde kim yazmış Yorumla Dready +1 yıl İş ilanı mı falan diye girmiş ya bir abla ona dedim. Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yanında olanlara birşeyler vermezsen neden yanında olsunlar? 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen neler vaat ediyorsun ablam vajinan dışında bir özelliğin var mı 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gezdirecek derken nasıl yani ayrıca daha dün geldim gezmeden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İş ilanı mı köpek bakım şeysi mi bu ne la zhshzbhdhd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu kurallar ile arkadaşlık sevgi ilgi dürüstlük arama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyon abla Yorumla Soran +1 yıl Boşverelim Yorumla
WPAniDepar Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl petshoplar çok sarıyor diyorlar ytederli ücrete cins bile alabiliyormuşsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden boyle konusyon herkes burada biseyler yazıyor Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Enayi arıyorsun yani 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Enayi değil arkadaşlık sevgi ilgi durustluk bu Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha neler okuyacam burada 🤣 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ne var bunda şaşırcak komik de değil Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Buraya ilan vererek kriterlerine uygun birini araman komik değil trajıkomik. Ben krşterlere uygunum gel gezek desem nasıl güvenecen bana? Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı ama zaman gosterir bunu Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Bulursan haber ver. Ben de kriterlerime uygun hatun ilanı verecem. Yorumla Soran +1 yıl Yok ki bulamıyorum Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Gel gezdirem seni didim e gidecem. Sana iyi davrnırım dürüst ve temizim. Ama masrafları kırışırız 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Yok sen öde herseyi ode ve comert ol Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Sen ne vaad ediyon bakalım Yorumla Soran +1 yıl Ben dürüstlüğümü insanlığımı Yorumla Soran +1 yıl Yazsaydın Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Senin insanlığın ve dürüstlüğün lazım değil. Söğüşleyecek başka enayi bul 😊 Yorumla Soran +1 yıl Enayi olarak görmedim hic dusunmedim ama baskalarina yedirirken enayi görmüyorsun kendini demi Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Ksrşılığını alıyorsam görmüyorum. Bir arkadaş çok güzel ifade etmiş. Binmediğim eşeğe yedirmem 😊 Yorumla Soran +1 yıl Anladım:( Yorumla Soran +1 yıl Fikrin değişirse yaz antalya didime gelmek isterim Yorumla Soran +1 yıl Gelmek isterdim gezmeye Yorumla Soran +1 yıl Didim havası güzeldir yol arkadaşı olayım Yorumla Soran +1 yıl Bari arabayla tur attirsaydin be Yorumla Soran +1 yıl Tamam kabul o resimde değişik çıkmışım Yorumla
Bademjkannen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl seni niye gezdirsin knk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden iyilik yapsın hayrina az depresyondayım Yorumla Bademjkannen +1 yıl hayra girecek diye köpek bakıcısı ilanı vermişsin Yorumla Soran +1 yıl O ne demek öyle ilan degil mi arkadaşlık isteği Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşı cinsini de bulursan bize söyle lütfen 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Neden sen buluyorsundue bi dunya niye ben bulmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi buluyorum bi dünya nerede ben neden görmüyorum ya :D Yorumla Soran +1 yıl burada buluyosundur niye yalan soyluyosun dengini buluyosundur kafaniz uyuyordur iliski yapıyorsundur Yorumla Soran +1 yıl Hayir ben yazinca niye tepkiler boyle alayci sinir bozucu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle olduğuna nasıl emin oluyorsun bende bunu anlamıyorum. Sen kızların burnunun kaf dağında olduğunu falan mı göremiyorsun acaba Yorumla Soran +1 yıl Burdaki kızların burnu kaf dağın da değil demek ki seni beğenmiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu da senin emin olduğun düşüncenin zıttı değil mi zaten Yorumla Soran +1 yıl Aman yorgunum hic ulaşamayacağım senle neden soruma atarlı alaycı yorum yapıyorsun herneyse boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atarlı ve alaycı değildi. Neredeyse imkansızı istediğini belirtmek istedim. Değerli zamanını ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim yorumumu silersen mutlu olurum. Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellemelerin bildirimi geliyor da Yorumla Soran +1 yıl Silemem k. bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen Yorumla Soran +1 yıl Hayır bildirim gelsin sinir oldum yorum yapacaktın umrumda da degil istersen engelle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinir olmaya yer mi arıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama gercekten haksızlık bu siz yazın istediginizi yapin gelin benim sorumla alay edin tiiye alın imkansız falan diyin yapmayın!! Tamam mı özgürüm yazdım saygi duymak düşer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saygılar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Para verecen mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden para vereyim sen bana para ver Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. tasmanı da taksın o zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek oyle tasma derken neden boyle kırıcı aşağılayıcı konuşuyorsun tanımadığın biriyim Yorumla
fevzi1226 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl cüzdan arıyorsun yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sakıncası var mı Yorumla
lavilavinia Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ya kedi canın sağolsun gel gezdireyim 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Canım 😄bende kuzen arkadaş kız çok ben karsi cins istiyorum ondan teşekkürler kankam Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adam binmeyeceği eşeğe niye yem versin ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eşek değilim nasil uslub bu boyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Zamanla bulursunuz
Canım 😅sen hep yorum yap
Gezdirsin yedirsin içirin ohh ne ala bulamazsin hic😅
Evet gezmek yemek istiyorum sponsor.. hic karsi cinsle gezmedim
Sizin sosyal biri olmanız için birinin sizi gezdirmesi mi lazım?
Evet sakıncası mı var
Tabii ki yok benim 2 adet hayvanım va, sürekli gezdiriyorum, insan olarak bir farkımız var sanıyordum. Herkesin kendi tercihi.
Nasıl yani ne demek istiyosun sen
Saçmalığa bak beni hayvan ile mukayese ediyo😱
Bu zeka ile anlamanı beklemedim zaten ablacım. Bir arkadaş benim yerime yazmış zaten aşağıda.
Yok estağfurullah ya hayvanlar dünyanın en güzel canlıları.
😅😅beni sinir ettin
Nerde kim yazmış
İş ilanı mı falan diye girmiş ya bir abla ona dedim.
Yanında olanlara birşeyler vermezsen neden yanında olsunlar?
Sen neler vaat ediyorsun ablam vajinan dışında bir özelliğin var mı
Gezdirecek derken nasıl yani ayrıca daha dün geldim gezmeden
İş ilanı mı köpek bakım şeysi mi bu ne la zhshzbhdhd
Bu kurallar ile arkadaşlık sevgi ilgi dürüstlük arama
Ne diyon abla
Boşverelim
petshoplar çok sarıyor diyorlar ytederli ücrete cins bile alabiliyormuşsun
Neden boyle konusyon herkes burada biseyler yazıyor
Enayi arıyorsun yani 😂
Enayi değil arkadaşlık sevgi ilgi durustluk bu
Daha neler okuyacam burada 🤣
Ne var bunda şaşırcak komik de değil
Buraya ilan vererek kriterlerine uygun birini araman komik değil trajıkomik. Ben krşterlere uygunum gel gezek desem nasıl güvenecen bana?
Mantıklı ama zaman gosterir bunu
Bulursan haber ver. Ben de kriterlerime uygun hatun ilanı verecem.
Yok ki bulamıyorum
Gel gezdirem seni didim e gidecem. Sana iyi davrnırım dürüst ve temizim. Ama masrafları kırışırız 🙃
Yok sen öde herseyi ode ve comert ol
Sen ne vaad ediyon bakalım
Ben dürüstlüğümü insanlığımı
Yazsaydın
Senin insanlığın ve dürüstlüğün lazım değil. Söğüşleyecek başka enayi bul 😊
Enayi olarak görmedim hic dusunmedim ama baskalarina yedirirken enayi görmüyorsun kendini demi
Ksrşılığını alıyorsam görmüyorum. Bir arkadaş çok güzel ifade etmiş. Binmediğim eşeğe yedirmem 😊
Anladım:(
Fikrin değişirse yaz antalya didime gelmek isterim
Gelmek isterdim gezmeye
Didim havası güzeldir yol arkadaşı olayım
Bari arabayla tur attirsaydin be
Tamam kabul o resimde değişik çıkmışım
seni niye gezdirsin knk
Neden iyilik yapsın hayrina az depresyondayım
hayra girecek diye köpek bakıcısı ilanı vermişsin
O ne demek öyle ilan degil mi arkadaşlık isteği
Sen ne vaad ediyorsun peki
Karşı cinsini de bulursan bize söyle lütfen
Neden sen buluyorsundue bi dunya niye ben bulmiyim
Ben mi buluyorum bi dünya nerede ben neden görmüyorum ya :D
burada buluyosundur niye yalan soyluyosun dengini buluyosundur kafaniz uyuyordur iliski yapıyorsundur
Hayir ben yazinca niye tepkiler boyle alayci sinir bozucu
Böyle olduğuna nasıl emin oluyorsun bende bunu anlamıyorum. Sen kızların burnunun kaf dağında olduğunu falan mı göremiyorsun acaba
Burdaki kızların burnu kaf dağın da değil demek ki seni beğenmiyorlar
Bu da senin emin olduğun düşüncenin zıttı değil mi zaten
Aman yorgunum hic ulaşamayacağım senle neden soruma atarlı alaycı yorum yapıyorsun herneyse boş ver
Atarlı ve alaycı değildi. Neredeyse imkansızı istediğini belirtmek istedim. Değerli zamanını ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim.
Benim yorumumu silersen mutlu olurum.
Sebep
Güncellemelerin bildirimi geliyor da
Silemem k. bakma
Lütfen
Hayır bildirim gelsin sinir oldum yorum yapacaktın umrumda da degil istersen engelle
Sinir olmaya yer mi arıyorsun?
Hayır ama gercekten haksızlık bu siz yazın istediginizi yapin gelin benim sorumla alay edin tiiye alın imkansız falan diyin yapmayın!! Tamam mı özgürüm yazdım saygi duymak düşer
Saygılar
Para verecen mi
Neden para vereyim sen bana para ver
tasmanı da taksın o zaman
O ne demek oyle tasma derken neden boyle kırıcı aşağılayıcı konuşuyorsun tanımadığın biriyim
Temas olmadan olmaz ki 😂
cüzdan arıyorsun yani
Sakıncası var mı
Ya kedi canın sağolsun gel gezdireyim 😂
Canım 😄bende kuzen arkadaş kız çok ben karsi cins istiyorum ondan teşekkürler kankam
Bu ne ilan mı :D
🥰🤣
ilan ver.
Bulamazsın
Cok ciddi isen bu konuda ben talibim
Adam binmeyeceği eşeğe niye yem versin ki
Eşek değilim nasil uslub bu boyle
Hastir lan
Ben olurum
Duvara as yazıyı