Uzun zamandır isteğim dışı kapalıyım. Seneye üni var mezuna kalmazsam. Ailem açılmak istediğimi biliyor ve arada bu konu açılıyor ama kimse uzatmadan kapatıyor ve umrunda değil. Babam kafayı dinime takmış durumda. Her yapmak istediğim şeyde şartını namazıma ve sure ezberlerime dayatıyor. Ben de zaten bunaldığımdan bunları yapmak istemiyorum ve sonuçta hiçbir şey elde edemiyorum. En basitinden eğer açığa geçmek dershaneye yazılmak tel ve tablet almak için tüm sureleri ezberleyip namaz kılmam gerekiyormuş. Bunlar benim için çok önemli şeyler ve hiçbirini bunları yapmadan alamam. Böyle düşündükçe hiçbir şey yapamaycakmışım gibi geliyor. Kaç defa iş de aradım ama bulamıyorum.( daha 18e 9 ay var). Nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım. üniversiteye kadar bekleyemem açılmak için, hem bozdun derler. Artık bu yaz bitmeden bu iş bitse ne güzel olur! Başıma ne gelir bilmiyorum. Bu sorunu yaşamış ve çözmüşler ağırlıklı olmak üzere bana bir nasihat verin lütfen.
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorunun kaynağı ailen gadası. Öncelikle üniversite sınavına girip evinden uzakta okuman gerekiyor.
O yol bile şu an çok uzun geliyor. Bir de sınava çalışırken kafamın bir köşesinde bu olacak. Dikkat dağınıklığı sebebi ve sters.
Geceleri ders çalışıp azim edersen olur gadası. Bir yanda mutsuzluk bir yanda mutluluk
Üniversiteye gideceksin namaz sürelerini bilmiyorsun yetmezmiş gibi birde soyunmak istiyorsun değişik ilk okuldan tekrar başla üniv gitmeden önce
ilk olarak namaz surelerini biliyorum. Yasin gibi uzun olanları bilmiyorum. Ayrıca soyunmaktan kasıt zaten açıklığı seven biri değilim sadece kısa kol falan salaş giyiniyorum. Boş boş konuşacaksan eden yorum attın. Herkes ibadet yapmak istemiyor olabilir. Dinine bağlı da olmayabilir. Allah hidayet versin diyebilirdin böyle saçma şeyler yazmak yerine. Tekrar ilkokula git falan. Hayırdır?
Ben hakaret etmedim dini konuda bir eleştiri de bulunmadım sadece üni ve duaları bilmemek tuhafıma gitti Allah cunlemize hidayet nasip etsin
Üslubun çok mide bulandırıcıydı ondan dolayı sinirlenmem gayet normal
Sinirlenme kuzum
yok
Eyvallah
Olabilirde içinde yoksa accil yani
Kardeş sorun o zaten yav. Pat diye açılsam ne rahat iş. 0 empati yani. Biz de biliyoruz açılmasını. Önümde engeller var onları sorunsuz nasıl hallederim onu soruyorum :)
Sorunsuz halledilmez
Direkt açılıyorum diyeceğim ve öyle mi çıkacağım yani
Tek seferde tüm tepkileri atsan iyi olur bence
Tamam, ne kadar erken o kadar iyi.
Bence öyle
boş ver açıl seviş üniversitede daha zevkli dhdhd
Bu ne saçma bir yorum ae
Saçma değil hayatın içinde olan bir şey
Evet ama bunu söyleyiş şeklin üniversiteye seks için giden biri gibiydi
Sorry ben üniversitede oluyor genelde diye dedim de kapalı bir kız bana tecavüz etmişti o geldi aklıma
NE NDFNSDKGA nasıl oldu lan o
Burdan anlatamam shhdhe ama çok kötüydü hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geldi üniversitede kızlar teklif ediyo diye biliyordum ama bu kadarını hiç beklemiyordum