Bugüne kadar hiç izin vermedi, şort etek crop falan giyme diyor edepsizlikmis. Erkeklerle konuşma, yanağından bile öpme , yanlarında düzgün otur diyor. Kendimi hep çok baskiladim okulda bile utanip konuşamıyordum artık çünkü küçüklukten beri bu kalıplarla büyüdüm. Ne yapacagımı bilmiyorum:( . Yanağından öpsem bile adım kaşara doner dayak yerim. Yani bi anne neden kızını bu şeklide cezalandırır , sarılmak suç mu bir erkek bir kızla arkadaş olamaz mi? Neden herkesin yanında samimi olamam. Artık o kadar baskiladim ki kendimi her gördüğüm erkeğe aşık olup takıntı ediyorum
Annem erkeklerle konuşmama, arkadaş olmama bile izin vermiyor. Ne yapacağım?
ben de öyle büyüdüm ama şu an o kadar başlıca değiller yavaş yavaş onlara anlatabilirsin erkeklerin de insan olduğunu hepsinin aynı olmadığını hala mesela bir erkeği öpmeme izin vermez asla ama eskiden arkadaşlık kurmama falan izin vermezdi şu an bi arkadaşımdan beraber konuşuyoruz yani
Değerli dostum, annenizin sizi erkeklerle konuşma, arkadaş olma ve hatta onlarla yakın olma konusunda sınırlandırması kesinlikle zor bir durum. Bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var. Öncelikle, annenizle konuşarak onun neden bu kadar sıkı davrandığını anlamaya çalışabilirsiniz. Belki de anneniz sadece endişeli ve koruyucu biri olmak istiyor. Onun endişelerini ve kaygılarını anlamak, sizinle daha açık bir iletişim kurmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, kendinizi baskı altında hissettiğiniz için utanıp konuşamıyorsanız, kendinize güven kazanmak için bazı adımlar atabilirsiniz. Kendinize güven duymak için başkalarıyla konuşmaya başlayabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve kendinizi geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bununla birlikte, yanağından öpme gibi davranışlar konusunda annenizin sınırlandırmasına uymak zorunda olduğunuzu hatırlatmak isterim. Bu davranışlar, kültüre ve topluma göre değişebilir ve birçok insan için uygun olmayabilir. Sonuç olarak, annenizin sizi erkeklerle konuşma ve arkadaş olma konusunda sınırlandırması zor bir durum olabilir. Ancak, onun endişelerini anlayarak ve kendinize güven duyarak bu durumu aşabilirsiniz.