Annem ilişkimi istemiyor

3 yıldır birlikte oldugum kisiyle annem yaklasık 2 senedir tanısıyor ve ciddiligini fark edince karsı cıkmaya basladı. erkek arkadasım kalp hastası. dogdugundakı gıbı degıl ama suankı durumu ıyılesıyor yavas yavas ve

bununla ılgılı bır sorun yasamıyor sadece yılda bır kere kontrole gıdıyor o kadar ama annem senı oyle bırıne vermem dıyor ve hatta olumu gor gıbısınden laflar soyluyor. ben bu baskı altında kalmak ıstemıyorum erkek arkadasımı da

sevıyorum ve yanı annemın de bunu kabul etmesını ıstıyorum cunku bu cok sacma bır sey bız bırbırımızı sevıyoruz hıcbır sorunumuz yok ama annem gerekırse onunlada konusurum ayrılmanız ıcın dıyor. boyle bır sey mumkun olabılır

mı yanı annemın dusuncesını anlamıyorum cok uzuluyorum boyle dusundugu ıcın ve sınırlenıyorumda boyle konusurken hıc dusunmuyor kendı cocuklarına da ne olacagını bılemez kı sonucta. ben de hasta olsam sevdıgım ınsan benımle

bu yuzden yollarını ayırsa benı gectım annemın de zoruna gıtmezmı? bunu ona soyledıgımde umursamıyor lutfen yardım edın arkadaslar sızlerden yardım ıstıyorum
Annem ilişkimi istemiyor