Sen bunları kafana takarken akranların yanından hızla geçip gidiyo sonra bir bakmişsınki herseyden geride kalmışsın.. hedef belirle hedefine odaklan hayat kısaaaa
Babam kiziyor abime eve gelemedi diye ortalık tekın degil diyor bizim uşak ta azicik ta abi kizla takıldıgını ogrendiler olay karişik eve sabhlari geliyor
Çok duşundum ama konuşamadim kendi hayatıma bakyrm abi de kafama çok tkyrm alinganlık var onu yenemiyorum len drse bile aliniyorum birisi arkadaşa kustum zaten orada demecedi onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aleyküm selam kardeşim dönem dönem böyle olur çok kafaya takma geçer
Abi çok takiyorum ya keşke takmasam acaba olgunlaşiyorum ondan mi dicem
Sen bunları kafana takarken akranların yanından hızla geçip gidiyo sonra bir bakmişsınki herseyden geride kalmışsın.. hedef belirle hedefine odaklan hayat kısaaaa
İnsanlarin kalbi fesat abi
Haklisin abi kendime dukkan açmayi duşunuyorum babam gile çok uzuluyorum abi babam kafaya çok takiyor abimi annemde çok buyutuyor
Sen onlardan olabildigince uzak dur kendini gelistirmeye bak.. zor zamanlarinda yaninda ol yeter boş ver
Şimdi 1 aydir eve gelmiyor ya 17 yaşimdan beri takintiliyim ya
Gelmesin koca adam degilmi kendi kararlarini veriyi iste sende kendi hayatina bak
Aynen abi once evden kaçmak lazim babam gil çok sıkıyor onuda benide
Babam kiziyor abime eve gelemedi diye ortalık tekın degil diyor bizim uşak ta azicik ta abi kizla takıldıgını ogrendiler olay karişik eve sabhlari geliyor
Babama dedim ben bize buyu yaptilar galiba dedim sg drdi canım dedi
Anladim kardesim boş ver sen kendi yoluna bak
Benim teyze kizi var bugun piknıge gittik beraber onu ayarlarsam iyidi ya
Çok duşundum ama konuşamadim kendi hayatıma bakyrm abi de kafama çok tkyrm alinganlık var onu yenemiyorum len drse bile aliniyorum birisi arkadaşa kustum zaten orada demecedi onu
Ben çok ince duşunuyorum benim huyu mu bilir o zaten 1 yıldır knşmyrz opucuk filan atiyor bana
Olum burdan sana ekmek çıkmaz boşuna uğraşma. 😂🤣😂
Nasıl anlamadim len valla 😅😅
Komık olan ne
Boş ver kanka 😂😂😂
Espiri yaptım
Anladm kanka 😅😅
Kanka ben asla yanlişi sevmem babamdan boyle gormedık biz beni adam edicen diye neler çektim
Bir söz duymuştum. Dost istersen Allah yeter.
Bencede ben hep oyle dşnyrm zaten arkadaş ortamini biraktim
1 yıldır adam akşam ustude kolanya dokuyor ustume
İnsanlara karşı buzdolabı gibi de olmana gerek yok. Sadece ölçün şu olsun, nerde ne zaman nasıl olman gerekiyorsa öyle ol.
Anladim abi dert bitmiyor zaten bizim evde
Oda degilde alinganlik var bende geç medi bir turlu
Sabırlı ol güzel ahlaklı ol. Boş ver takma fazla.
Bence de
Aynı durum gün gelecek kim ne yaptıysa bedelini ödeyecek
İnş orada beni rezil etmicedi
Konuşmayacam yine ben kin tutan birisiyim ailemden annem oyle oda konuşmaz oyle olursa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!