İlk cümledeki gibi harfi karalayınca kaldırılmıyor gördüğün gibi. Sen orayı komple karalamışsın. Hem de ne yaptım ben sana diye sorunun cevabını yazdığı yer. Yani olay buradan bakınca sisli duruyor. 40 yaşındaki adama adıyla hitap edip, çok korktum diye random gülüş atıyorsun. Sanki biraz senin de yaptığın bir şeyler var gibi duruyor.
Aşağıda biraz okudum. Ailende erkek olmadığı için demişsin. Bir şey soracağım. Reşit misin? Reşit değilsen direkt polise git anasını bile...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden öyle bir şey olunca hemen alıyorlar mı çünkü ben polisler bir şey yapmaz ve sonrasında oda sinirlenip kötü bir şey yapmaya çalışır diye korkuyorum
Korkmadığını yazmışsın mesajlarda ama neredeyse titriyorsun djjdjdhd. Her neyse bence hiçbir şey yapamaz çok konuşan biri tehlikeli değildir asıl sessiz hareket edenden kork
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Korktuğumu belli etmemek daha iyi olur diye düşündüm yakınımda yaşıyor ama o yüzden korkuyorum zaten
Direkt şikayet et , ama ona kufur felan ettiysen sureç zor ilerleyebilir , ama sikayet et yakinindaysa sana zarar verebilir , durduk yere kimse kimseye bunlari yapamaz !!!
Ya evet ettim bende biraz sinirlenip of polise mi gidiyim bu mesajlarla şimdi ama ya bir şey yapmazlarsa ve sonra daha çok sinirlenip bir şey faln yaparsa
Ya bi akrabamiz falan oluyormuş bayramlasmak için geldiğinde tanıştık zaten sonra bana bir şeyler teklif etti hayır dedim işte sonra böyle şeyler yazmaya başladı sosyal medyadan bulup ve 40 yaşında falan benden fazlasıyla büyük bide
bende erkek arkadasın , ortada bir ilişki var sandım. babana söyle ordanda polise söyleyin. ama muhabbetin öncesi var gibi. sen adamla * mı gectın :D niye taktı bu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
40 yaşındaki adama niye adıyla hitap ediyorsun? "Ne yaptım sana bunları diyosun bana" yazan yerin altını niye karaladın?
Küfürlerle dolu çünkü kaldırıyorlar öyle olunca
İlk cümledeki gibi harfi karalayınca kaldırılmıyor gördüğün gibi. Sen orayı komple karalamışsın. Hem de ne yaptım ben sana diye sorunun cevabını yazdığı yer. Yani olay buradan bakınca sisli duruyor. 40 yaşındaki adama adıyla hitap edip, çok korktum diye random gülüş atıyorsun. Sanki biraz senin de yaptığın bir şeyler var gibi duruyor.
Bu kim ve sana neden sürekli böyle hakaretler ediyor
Şikayet engel ne varsa bi an önce yapsan iyi olur! Hayır bişe yapacağından değil de cezasını çeksin
Evet, yarar. Şikayet edin de kimi kimi s... Görsün beyin özürlüsü.
Kardeşim sen şu olayı bi anlatsana tam belki bizimde elimizden bi yrdım gelir sana
Ve bunun yazma sebebi amacı neymiş
Aşağıda biraz okudum. Ailende erkek olmadığı için demişsin. Bir şey soracağım. Reşit misin? Reşit değilsen direkt polise git anasını bile...
Cidden öyle bir şey olunca hemen alıyorlar mı çünkü ben polisler bir şey yapmaz ve sonrasında oda sinirlenip kötü bir şey yapmaya çalışır diye korkuyorum
Hyr bide 40 yaşında o
Yazdıkları suç tehdite de giriyor insaflı polise savcıya denk gelirsen ceza alır
Korkmadığını yazmışsın mesajlarda ama neredeyse titriyorsun djjdjdhd. Her neyse bence hiçbir şey yapamaz çok konuşan biri tehlikeli değildir asıl sessiz hareket edenden kork
Korktuğumu belli etmemek daha iyi olur diye düşündüm yakınımda yaşıyor ama o yüzden korkuyorum zaten
1- Bu kim ve neden bu kadar kinlendi, senin yakinda mı?
2-Şikayet et vakit kaybetmeden
Evet yakınımda ve cevap vermiyorum diye sinirlendi ama tanımıyorum bile zaten neden cevap vereyim ki
Direkt şikayet et , ama ona kufur felan ettiysen sureç zor ilerleyebilir , ama sikayet et yakinindaysa sana zarar verebilir , durduk yere kimse kimseye bunlari yapamaz !!!
Ya evet ettim bende biraz sinirlenip of polise mi gidiyim bu mesajlarla şimdi ama ya bir şey yapmazlarsa ve sonra daha çok sinirlenip bir şey faln yaparsa
Sen adamin yerini biliyor musun
Evet oda benimkide biliyor zaten
Nasil ya , sana bu sosyal medyadan yazmadi mi nasil oldu olaylar
Ya bi akrabamiz falan oluyormuş bayramlasmak için geldiğinde tanıştık zaten sonra bana bir şeyler teklif etti hayır dedim işte sonra böyle şeyler yazmaya başladı sosyal medyadan bulup ve 40 yaşında falan benden fazlasıyla büyük bide
Lan olm o ne sen manyakmisin bu adam nasil boyle bise teklif ediyor 🤦 olm sikayet et bu bildigin sapik
Sırf babam yok ve sahipsiz sandığı için cesaret ediyor zaten buna ama edicem artık umarım işe yarar teşekkürler soylediklerin için bu arada
Ney 😡 sen nerde oturuyosun , kucuk sehirmi
Urfa felanmi
Knka abin felan yokmu amcan felan tanidik yardim alman gerekiyir boyle oclara haddini bildirmek lazim
Yok kayseri ve amcam falanda yok pek erkek bir tanıdığım yokki o yüzden böyle yapıyor zaten sırf güçsüz gördüğü için
Yarar tabii 6 ay ve 2yık arası yer
Tam olarak nasıl edebilirim lütfen yardımcı olur musun
Suç duyurusunda bulun savcılığa
şikayet et öylece durmaktan iyidir
ergenler ve ilişkileri işte
Ya adam 40 yaşında 40
hassstır lan. sen kac yasındasın
18 bana taktı bide her yerden yazıyor ve çokta yakınımda yaşıyor o yüzden biraz korkuyorum zaten
bende erkek arkadasın , ortada bir ilişki var sandım. babana söyle ordanda polise söyleyin. ama muhabbetin öncesi var gibi. sen adamla * mı gectın :D niye taktı bu kadar
Bir kaç şey teklif etti istemediğimi söyledim ve yazmayı bıraktım gitsin diyede görüldü atıp durdum sonra sinirlenip böyle şeyler yazmaya başladı
engellemek varken acık kapı bırakırsan olay böyle olur. sıkıntı moruk gg yani
İyi yapmış sana
Ya ne bir şey bile yapmadım ki
Olsun gene iyi yapmış sana
Engelle?
Sürekli hesap acıyor
Bunlarla ne işiniz var sizin
Ya o yazdı bana zaten 40 yaşında falan ne işim olur bir şey bile yapmadım ki ben ona
Ona bir oyun cekelim
Nasıl bir şey ya
Gizlisin
ergen ilişki çeşidi
Adam 40 yaşında bu arada
Engelle gitsin.
Şikayet et
et et