Arkadaşlar şimdi ben dün fake hesaptan biriyle konuştum sonra anladı benim fake olduğumu ama böyle +18 konuşmalar oldu ama daha çok kendisi konuştu ben hani arkadaşça falan dedim sonra beni anladı fake olduğumu emniyete gidiyorum dedi orada polis mi ne galiba sonra ben yalvardım yapma falan diye 13 yaşındayım dedi sonra vazgeçti küçüksün dedi erkek olsaydın söylerdim dedi sonra dedik meme fotoğrafı atarsan bu konuyu unuturum ne kadar iğrenç bir insan ya ben de yapmam daha çocuğum dedim gerçekte 13 yaşında değilim sizce bir şey yapar mı sonra dedim ki benim de kanıtım var küçük çocuktan istediğin şeye bak falan cidden insanlar çok merhametsiz olmuşlar cevap veren herkesten Allah razı olsun sizce bir şey yapabilir mi ya da yapar mı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapabilir
Nasıl yapabilir ya anlamadım detaylı anlatır msıjnjz
Yapabilir mesajları yayabilir ama bu kanunen suç. Ve ayrıca hakaret vssss varsa şikayetçi olursun, ayrıca seni taciz etmiş mesajla.
Yani şikayetle falan uğraşmak istemiyorum yani ama gidipte şikayetçi olup beni bulur mu onu bilmiyorum
Facebook ise kesin bulur, ama diğer sosyal medya platformlarindan bulamaz. Ayrıca işsiz değil yani kalkıp işini gücünü bırakıp seni şikayet mi edecek. Hakaret var mı ortada
Hakaret değil de +18konuşmalar falan var instagram dan oldu olay sanıyorsam hakaret yoktu bence de o kadar işsiz olamaz dedim ama bilmiyorum korku oldu bende ailem falan öğrenirse diye
Yok rahat ol , blöf yapmış ukala. Bulması 1 hafta sürmez, en az 1 sene sürer, senin konumunu bulamaz sadece internete hangi ilçeden bağlandığını öğrenir onu da savcılık söylemezse öğrenemez. Ayrıca savcılık bunla uğraşmaz. Terör gibi bi durum olmadığı sürece savcılık ilgilenmiyor. boş ver yani. Ama hesabını gizli yap ismini değiştir yinede
Hatta dediki dur bulacam seni 20 dk mı almaz hesabı onu engelleyip kapattım işte yok hayatn benim elimde sesini südründürecem falan sonra yumuşadı bir ara dedi ki ben uğraşmazdım böyle şeyle falan sonra dedi ki bir haftaya görüşürüz ya doğruysa diye düşünmüyor değilim adam manyak çünkü kendisi daha çok konuştu seks falan benim korkum fake hesap ya onun için bir şikayet etse falan diye sizinde çok tuttum kusura bakmayın umarım dediğiniz gibi olur
Dedim belki de bulabilir emniyette polismiş galiba istese bulamaz mı
Seni tehdit etmiş sanirim. Ve hayır kafasına göre seni bulamaz görevden alınabilir. Hesabını bulmakla tehdit falan etmis seni ama bunu yapamazz (söz konusu sosyal medya platformu) ile iletişime geçmesi kaç gün sürer, platform da senin bilgileri vermezzzz
Fake olsada vermez yani değil mi evet tehdit tarzı bir şey di çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️
Vermez be. Ortada terör yok ki😀😂😂😂 savcılık mahkeme falan sadece ciddi suçlar olduğunda ilgileniyor durumla. Tam tersi o değil sen şikayetçi olabilirsin😂 Allah sendende razı olsun.
Teşekkür ederim yani dediğim gibi hani ben savcılık bilmem ne bu saçma konu yüzünden uğraşmak istemem rezil olurum yani bilemedim o kadar korktum ki yani çok iyisiniz tekrar tekrar teşekkür ederim ❤️
Rica ederim. Buarada bence polis de değil yani
Bilmem üniversite okumadım dedi çocuk cahil daha üniversiteyi bile bilmiyor neredeyse okumamış şu pomem sınavlarına mı ne girmiş polis oldum dedi sonra şey bana fotoğraf attı dedi sakallarım şu an var bizde yasak traş oldm yine uzadı falan sonra ben de inanmadım ardından emniyetten videolar attı yok buradayım falan hayatını bitireceğim videolardan sonra biraz inandım öyle yani bilmem
O fotoğrafları al googleda arat. Ayrıca "hayatını bitircem" demek tehdittir. Görevden bile alınabilir.
Yani o tarz bir şey söyledi instagram da tek açımlık atmıştı o yüzden aratmam yani
Yaw boş ver. Bence stresi boşuna yapıyorsun. Beni de daha önce korkuttular böyle ortada bişey yokken hemde durduk yere mesaj aldım tehditli. Ertesi gün stresten adet olmuştum ve basım agrimisti. Büyük ihtimalle video şakası falandı. Hatırlayınca gülüyorum 😀 sence bi polis, günlük işini bırakıp senle uğraşır mı. Yürüsün gitsin işine 😂😂
Yani haklısınız kıyamam ya boş boşuna canım hareketler yapıyorlar ama hani ben fake falandım ayrıca +18 koknuşmalar olunca üstüne polisim diyince çok korktum hani o eğer dediği gibi polis ise kendi yapar bulur falan dedim hani öyle ve çok ciddiydi
Yokya bulamaz polis de değil o %100 değil
Umarım dediğiniz gibi olur biraz daha rahatladım cidden hep dualarımda olacaksınız Allah tekrardan razı olsun iyi günler 🤲
❤️❤️ çok sevindirdin beni sabah sabahhh. Allah razı olsun
Asıl siz beni sevindirdiniz Allah sizden de razı olsun ❤️
Allah razı olsunnnn❤️❤️❤️takip attımmmm
Bende attım teşekkürler Allah cümlemizden razı olsun ❤️
Hiç bir şey yapamaz amacı seni korkutmak polis falanda değildir inanma
Şey ama emniyetten video falan attı orayı umarım yapamaz ya bu gece uyuyamadım bile
Sen şikayetci olsan kendi başı belaya girer. Şantaj yapmış sana. Fake hesaptan konuşmak suç değil ama şantaj yapmak suç heleki emniyet personeliyse vay haline 😃 bidaha yazarsa bunları söyle bak sana nasıl yalvarıyor al ekran resımlerını yazdıklarının şantaj yaptıgını falan
Bilmiyorum umarım dediğiniz gibi olur çok ciddiydi çünkü bilmiyorum daha yazamaz direkt engelledim ve hesabı kapattım ben söyledim işte dedim ki benim de var kanıtlarım bak küçük bir çocuktan istediğin şeye bak diye dalga geçti ve dedi ki sadece bu mu yani sizce hiçbir şey yapamaz mı teşekkür ederim yorumlarınız için
Sizce bir şey yapmak isteseydi yani emniyete şikayet falan şuana kadar yaparmıydı dün gece oldu bu olay
Ben fake suç diye biliyorum ayrıca +18 falan konuştuk dedi ki seni özel hayatın ihlalinden şikayet edecem falan bekle ederim
Oda senın özel hayatını ihlal etmıs 😁
İşte sorun o ona sorsan kendisi hiçbir şey yapmadı hep ben yaptım cidden iğrenç bir insan artık erkeklere ne kadar güvenebilirim bilmiyorum dünden beri yaşadığımı bir Allah bir ben bilirim
Msjına baakk 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Hiç bir şey yapmaz merak etme, blöf yapıyor engelle geç
Engelledim hatta hesabı kapattım ama bu galiba emniyette polis falan sonra baktım bana emniyetten video falan atıyor hani korkmuyorum değil sonra olanları söyleyince sen çocuksun zaten o kadar da uğraşmazdım merak etme falan dedi
Polis olsa ne olacak dangalak ben supyanciyim nude foto istedim atmadı sikayetciyim mi diyecek, seni korkutmaya çalışmış boş ver, sende bundan sonra kiminle. Ne konuşacağına dikkat et.
Hayır nude atmadığım için değil fake hesaptan onu işlettiğim için şikayet edecem dedi aynen bundan sonra dersimi aldım
Masal anlatmış boş ver sal suya, bir şey çıkmaz
Siz de çok rahatsınız ya keşke bende böyle olabilseydim ekodkdnddnk
Yinede ardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz da olsun içime su serptiniz ❤️
Rica ederim, sende rahat ol böyle şeyleri takma kafana valla kendini uzdugune değmez
Ne bileyim işte rahat bir insan değilim birde polisim falan dedi korktum yani tekrardan çok teşekkür ederim ❤️
Herkes polis, 🤣🤣🤣 güvenme tanımadığın kişilere, cici cici bak kendine.
Ndndndndkssksjsnsn olur teşekkür ederim keşke sizde ki rahatlığın birazı bende olsaydı hayatta rahat olmak gerekiyor ya ben herşeyi kafaya takarak günümü cehennem ediyorum öyle iyi günler tekrardan teşekkür ederim ❤️
😉 gençsin daha bu şekilde davranarak kendini ve hayatını maf etme. Hani çiş yaparken insana muazzam bir rahatlama geliyor her zaman o rahatlık olsun sendede 🤣
Skdjdjxjdıswkendndndnsk güzel bir betimleme oedkdmdmdmsmsksk
🤣🤣 iyi bak kendine caw caw
Sende kendine iyi bak seninle olan kişiler şanslı çok pozitifsin tekrardan teşekkür ederim ❤️
Teşekkür ederim, eee kıymetimi bilsinler ozaman 🤣🤣
Umarım biliyorlardır genelde bilinmez ama leskdmdmelsöseedd
Bildiklerini bende sanmıyorum hem fikiriz o konuda 😉
Aptallar işte iyi insanlardan anlamazlar boş ver artık ben biliyorum yeter bence sana 😂
Teşekkür ederim iyi ki varsın 💐
Sende iyi ki varsın iyi insanların var olduğunu bilmek beni çok sevindiriyor ❤️💋
Teşekkür ederim , bu arada nerden
Ankara da yaşıyorum
Büyük ve karanlık şehir bana göre, hiç alışamadım ısınamadım Ankara 'ya, öğrencimisin, çalışıyormuş
Öğrenciyim bence Ankara mükemmel ya memleket farklıdır tabiki kişiden kişiye değişir
Sen nereden
Türkiye'nin çok iyinde bulundum işim gereği ama Ankara 'ya öğrencilik te olsun iş için olsun çok gitmeme rahmen isinamadim
Ben Almanya'dan 6 yıldır burada yaşıyorum
Ne güzelmiş nerelisin peki
Aslen trakyaliyim ama Bursa'da yetistim okul iş vs
Sen aslen nerelisin
Benim babam aslen Tuncelili ama ben burada doğdum büyüdüm Ankaralıyım yani
Himmm anladım
iğrenç ya fotoğraf istemesi falan korkundan yararlanmaya calisiyor senin, etmez şikayet falan korkma sakın
İğrençlikten de öte bir şey ya çocuk olduğumu söylediğim halde nasıl yapar bunu bilmiyorum insanlar çok iğrençleşti cidden aşırı korkuyordum biraz olsun hafifledi korkum ama yine de endişelerim var aslına bakarsak kesinlikle o suçlu bunu biliyorum ama dediğim gibi mahkemedir bilmem nedir uğraşmak istemiyorum yoksa onun burnunu yere sürtmesini bilirdim
Ne uğraşacak ya seni korkutmus işte
Umarım dediğiniz gibi olur ama sanki son derece ciddi gibiydi yok işte annen baban ne iş yapıyor bilmem ne annen baban yoksa yakınlarınla konuşulacak ekipler gelecek bilmem ne
Hiç yazma sil geç.. yapmaz kimsenin de işi gücü Yok buna mi bakacak.. defalarca olmali gerek ki şikayet olsun
Yok zaten engelledim sonra sildim hesabı ne bileyim polisim dedi bilmem neyi dedi bende aşırı bir korku oldu umarım uğraşmaz saçma bir konu yüzünden uğraşmak istemiyorum teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun ❤️
kesinlikle kendini atma.
Yok atmadım bir şey olacak mı diye çok korkuyorum uyuyamadım bile ya
Korktukca seninle birlikte olmak isteyecektir
Ben hesabı kapattım engelledim sonra dediki 1 hafta sonra görüşürüz yapar mı işte bilmiyorum
Hiçbirsey yapamaz
Cidden mi ama emniyette polismiymiş ne bilmiyorum o korkuttu beni
Boş şeyler bunlar hep boş ver devam et
Teşekkür ederim biraz da lshn içim rahatladı umarım dediğiniz gibi olur
Yav bişey olmaz kafana takma yasa hayatını bak hayatına devam et 😄
Jsddndndksks o kadar rahat bir insan değilim işte herşeyi kafaya takıyorum yani polisim falan dedi emniyette video attı falan korktum benden çok o özel hayatını anlattı yani iğrenç bir insan ya hani fake hesap açmanın da suç olduğunu bildiğim için ama adam biraz deli gibi gider şikayet eder diye çokk kokuyorum
Emniyette bir sürü tanıdığım var hicbisey olmaz takma kafana boş ver 😄
Cidden mi ya çok iyisiniz Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️
Ricalar efenim 🌹
Sen ve karşındaki kaç yaşında
Kolayı var
Kolayı var derken?
Onu alt etmenin
Nasıl olacak o
Ee attın mi
Hayır atmadım engelledim direkt sonra dedi ki bir hafta sonra görüşürüz
Ee niye seks konustun sen bunla😂😂
Diyorum ya benden çok kendisi konuştu aptalın teki ben çoğu sorusuna cevap bile vermedim
Böyle bir şey niye yaptın Fake falan
Orası karışık ya yani bir şey olacak diye ödüm kopuyor açıkçası