Ben insanlar heyecanlı ve mutlu olduğu şekilde takılıyor diye bakıyorum ama etlere de bu yapılmaz ya fdghfh güldürdü

Ben insanlar heyecanlı ve mutlu olduğu şekilde takılıyor diye bakıyorum ama etlere de bu yapılmaz ya fdghfh güldürdü

Evet bene oldukça komik geliyor tabi ki de kimseye karışmam yani eleştirmem ya da yargılamam ama bana çok yapmacık geliyor sjsjsjs tabi ki de mutlu oldukları için de olabilir ama sanki 1000 yıldır bu anı bekliyormuş gibi olmaları biraz komik bence insan biraz daha rahat olmalı yani ben sevdiğim kadının sevgisine her türlü inanırdım bunun için kendisini yormasını istemezdim. bu arada yemeğe de bu şekilde sunum yapması bence çok itici ayrıca.. yani oyun oynuyor gibi olmuş insan romantik olmaktan soğur gerçekten de.. sdfsdf
Hem de nasıl komik, komedi resmen. Bir tanıdığım elti çatlatmalı kaşık seti mi ne aldı, şöyle bir baktım,"neyini beğendin bunun?"dedim. Çok beğenerek aldı, üstüne para verseler almam, oyuncak gibi bir şey, o kaşıklarla nasıl yemek yiyecekler, bence evcilik oyunu oynarlar. Yeni gelinlerin aldıkları çeyizler çok çocuksu, domatese mi ne kurdale bağlıyorlar bir de, marifet mi şimdi bu, o şekilde hazırlanan sunumlardan yiyesim gelmiyor, instagrama da; evlilik, nişan yıldönümlerini, bebeğin doğum gününü ekliyorlar, sadece bunu yeni gelinler de yapmıyor, sanki bu yazıyı görünce herkes birbirinin doğum gününü kutlayacak, ne saçmalık.
Halbuki evlenen kişiler artık, çoluk çocuk değil, yetişkin insanlar, böyle çocuklukların anlamı yok, gülünç duruma düşüyorlar, güldürüyorlar kendilerini
Detayı okuyunca gördüm, yok artık, ete yazık etmiş yapan.
Ben ilk bakışta bunu kurabiye sandım, buzluğa attı sandım yapan için, kurabiyenin bu sekilde yapımı bile saçmalık bana göre
Cevap
19Cevap
Yalnız bu efsane olmuş djsjs Komikler evet ama ben de evlendiğimde ilk zamanlar kociş sunumları yaparım kesin djfjshs
Tabiisi fksjsjsj
Aşağıdaki bisküvili sunum da süper 😃
Bu et mi yahu 🙄
İlk başta cidden ayıcık sandım 😄 bazen gerçekten komik olabiliyorlar..
Bunu yapmanın herhangi bir bireyin hayatına ne gibi katkısı var? Sadece soruyorum, yoksa yapılana saygım var 😃
Allah daim eylesin o zaman 😄
Adının ne olduğunu bilmediğim bi ruh hastalığı bence. "sunumsuz yakalanmak" onlar için dünyanın sonu !
bütün gün bunun için nöron yakıyor. "canım eltisi"ni " bitanecik kocişkosu"nu "abişkosu"nu da o korkunç barbie evine dekor olarak koyuyor.
Iki saat bu nasıl ayıcık bu nasıl foto dedim sonra anladım 😅.
Bence tatlı olmuş adminim böyle skill lerin yok diye kıskanma lütfen 😂😂
Komikten ziyade böyle cahilce hayattaki tek birikimi bu çeyizmiş gibi geliyor bana üzülüyorum açıkçası yeni gelinlik ne biliyim çeyiz felsefesi filan o kadar beni sarmıyor ki
Komik ötesi geliyor admin

Ya şu soruyu sorsam linç ederler diyordum… Oh be KS kadınlar ekibinin yorumlarını görünce rahatladım ülkede hala aklı başında gösterişten uzak yaşamayı tercih eden insan kalmış hala umut var.
Ay sen sen sorumu soracan
Bilgelik vayss 👏 darısı başımıza sonrasında yodalik, guruluk, masterlik 😻
Ben bu sinirle nasıl bilge oldum hayret 😂
Ooo taşı da attım diyorsun 😂
Anlamsız ve gereksiz buluyorum. Bardaklara dantel giydirip yumurtadan tavşan yapınca kimse madalya vermiyor, yemeğin tadı değişmiyor ayrıca da itici görünüyor.
Gerçekten hastalık ya da aşırı işsizlik bizde yeni gelin olduk kardeşim ne bu böyle koy sofraya, ye, kalk, temizle , yat 😏
Ya bunların hayatta gerceklestirebildikleri tek şey gelin olmak, bari görevlerini tam yapsınlar da başları da agrimasa...
İkram tabaklarına etmediklerini bırakmadılar tamam ama buzluğa koyacağın ete de bunu yapmazsın be ahsjs
Böyle şeyleri bizim okulda anaokulu öğretmeni çocuklara yaptırıyor ama tek farkı içine pamuk koyuyorlar et ya da kıyma değil sjjskkösö
😅Şaka gibi..
biraz gösteriş ve yariş gıbı gelıyor ve cok şaçma buluyorum 🫢
Emek vermiş yapmış işte. Gayet neşeli keyifli şeyler
Hahahahwgf sesli güldüm resme 😂 heyecan ile hevesle yapılmış herseye saygi duyuyorum
Bu et mi şimdi? Etten çok oyuncak ayıya benziyor 😃
Akılları sıra gelenek haline getirmeye çalıştıkları saçmalık daniskası
Bunlar bence iyi bir de online eğitim aldıklarını düşün. 😃😃
Ay bune baktığım 5 saniyemi geri istiyorum 🙄
Bir ara pembe mobilya modası vardı yeni gelinlerde evlerden ırak
Ay bu et miymiş... battaniye sandım soruyu açana kadar ettende yapmaz ya dedim.
Yeni gelin terörü zamanında yengemden dantele sarılmış fiyonklu sigara böreği yemiş biriyim gerçi bu ne ki
Çok mıncırılıp ellenen şeyleri sevmem o sunumlar tiksındrcı hal alabiliyor
Çok guzel olmus yaa insanin içini açiyor reesmem😊😂
Detayı okumasam et olduğunu anlamıcaktım komikten ziyade itici geliyor
Ne saçma sapan bişeyler bunlar kimsede akıl kalmamış gülmek bie gelmiyor içimden hayatları hep bir oyundan ibaret böyle kişilerin gösteriş meraklılari.
Dozunda olması ve paylaşım yapılmadan aile içinde yapılması güzel bence
@Emrenovsky26 aile içide şimdi eti ayıcık gibi yapıp poşetlemenin kocaya ne gibi bir şirinliği olabilir ki aşırı saçma
O eşlerin zevkine kalmış bir şey sana saçma gelen onlara şirin gelir ya da tam tersi olabilir. Sen sana şirin gelen tarzda yaparsın olur biter
@Emrenovsky26 sen niye çoştun hayırdır yazdığımı anlayamıyorsan neden yorum yapıyorsun
Coşmadım ki milletin aile hayatıyla ilgili bişey hakkında olumsuz yorum yapmışsın ben de bunun subjektif, kişilerin zevkiyle ilgili olduğunu anlattım asıl senin coşmana gerek yok 🤠
@Emrenovsky26 farkımda mısın burada soru sorulmuş ve bende cevap vermişim sen kendine göre yorum yap benim yorumumda ne işin var öz eleştiri hakkına sahibim bu da kimseyi ilgilendirmez
Dağdan gelip bağdakini kovuyorsun resmen
Çok istiyorsan başkaları yorum yapmayacak şekilde ayarlayabilirsin. Bu şekilde ayarlamıyorsan da gelen yorumlara katlanacaksın.
@Emrenovsky26 off seninle uğraşamam gece gece ben ne diyorum sen ne nolursun uğraşma benimle iyi geceler
Diyorsun olacaktı
Haksız çıkmayı kaldıramamışsın sadece bu da senin zoruna gitmiş. Haklısınız demeyi bilmeli insan. Senle uğraşacak kadar da boş vaktim yok zaten iyi geceler.
@Emrenovsky26 sen ne yaşıyorsun ya hayal dünyan baya genişmiş kendin çalıp kendin oynuyorsun zoru olan ben değil sensin öyle olmasa okur geçerdin gelip laf yetiştirmezdin erkeklerinde böyle boş beleş işlerle ugraştığını bilmezdim komik gerçekten😀
Haksız çıkınca laf yetiştirmiş mi oldum boş insan seni djsjsj
Laf falan da yetiştirmedim sadece kendi fikrimi iki cümleyle beyan ettim senin zoruna gitmiş ki bu kadar uzattın 😄
Ya da neyse sen haklısın evet, ben haksızım. Daha fazla bildirim almak istemiyorum burdan kapansın konu :)
Gülünç geliyor ama nerde böyle abuk subuk şeylerle uğraşan varsa el üstünde tutuluyor niyese 😃
Zoomlamadan anlayamadım sjsksksk bu neeee ne gerek var
Kötü veya iyi durmasını geçtim hiç mi üşenmediniz ya hahahahah
Yaparken zevk alınca üşenmiyor sanırım, sanat gibi bir şey olarak görüyordur 😄
Yeni gelin ultileri gözlerim kanıyor Haçlı Seferlerine katılan fincanlardan sonra bu efsaneymiş
Babasının evinde her gün trt çocuk izlemiş olan gelin kişisi
Abartı olmadığı sürece tatlı olabiliyor ama evet bazen de güldürüyor :D
Ahahshshshsh çok iyiiii
Yaratıcı oluyorlar 😂😂
Şaka misin ya hahwhq çok komik iyice rezil ettiler cocuklar gorse ya oyuncak doye alip kacirsa ne olcak merak ediyorum
gülmekten catlıyorum gercekten guzek ve ozenli olanlar da var onlara bisey demiyorum da genel olarak komik ve cringe
Ben diyorum bu ayıcığın dolapta ne işi var, o değil de onu nasıl yicek onlar skdjs
Kocamı alıp çıksaydım bu siteden daha fenalarını yapardım
Bu hiç hoş değil. Artık G. zekalı olduklarını düşünüyorum
Bazen keşke gözlerim olmasa diyorum yani yapan beğendiyse onlar için güzeldir her halde umarım oyledir...
Bence yeni gelinler kapatılsın 🙄🙄
https://www.hizliresim.com/f74hflm bir görsel de ben bırakayım o zaman 😁😁😁
Gelin olmadığım halde böyleyim ahaha 😂
abartma :/
Sunuma önem veriyorum. Napabilirem 🤷🏼♀️
Uha ahaha 😂
Bu ne allah aşkına 🤦🏻♀️😂 neler görücez daha
Komik bulmuyorum ama saçma ve gereksiz buluyorum
Umarım noktayı bununla koymuşlardır..🤭
Hala nedenini anlamaya calisiyorum🤯
Tiksiniyorum vallahi.
Hepsi ayrı komik geliyor bana 😂😂